26 Aralık 2022, Pazartesi 09:20:41

THY uçağında 'telefon' kavgası

Gaziantep-İstanbul seferini yapmak için piste çıkan TK 7273 sefer sayılı İstanbul uçağında kavga çıktı. Pist başından dönen uçakta yaşanan kavgada polisler uçağın içine girdi.
  • Önce düzgün bir şekilde seyahat etmeye çalışan yolcularımıza sonra da ekibimize çok geçmiş olsun. Ama uçuşa tekrar kabul edilmemeliydi.
  • Amerikan yasalarını bu yüzden seviyorum polis gerektiği yerde sert müdahale etmekten çekinmiyor. Güvenlik tedbirleri tavizsiz uygulanmalı. Hayati tehlike söz konusu çünkü.
  • Siradan ucus. alistik
  • Yoksa Ankara'dan hatırı sayılır birisi mi aradı bu indirilen yolcu için burası Türkiye ✈
  • Telefon kapanmayinca hic birsey olmuyor. Kokpit ekibi telefonu kapatmayi unuttugunda hic birsey olmuyor. isiniz gucunuz tartismak
  • Bu Tarz durumlar cok oluyor. Veysel uzun Sabiha Gökçen bu durumlara yaklasimi Harlka, Yüksek egoyla beraber Thy ust yonetlme gelen konulari nasil kapatiliyor. Unvani Müdür olan calisanin
  • Ortadoğu da sıradan bir gün hiç işim olmaz kimseyi de uyarmam telefon laptop için
  • Size daha vahim bir olay anlatayım .. ABD uçuşunda Türk bir yolcu kadın tuvalette sigara içti ve kural dışı form doldurduk . Kadın o kadar küstah ki, yaparım ederim naparsanız yapın polis çağırın umrumda değil demişti .. sonra kaptan polis çağırmadı . Nedeni Türk vatandaşının Amerika’da polise karşı itibari düşecekmiş , ülke itibarımız zedelenecekmiş. Eğer o kadın başka uçuşunda sigara içip yangına sebebiyet verirse , bunun sebebi o kaptandır .
  • BU DURUM ALMANYADA OLSAYDI OLAYI BAŞLATAN KİŞİ YADA KİŞİLER ALMAN SİVİL HAVACILIK OTORİTESİ TARAFINDAN T YIL CEZA ALIYOR VE BİR DAHA UÇAMIYOR. AMA MALESEF TÜRKIYE DE HUKUK VE KURAL KAİDE OLMADIĞINDAN DURUM BU.
  • Zihniyet bozuk olunca düzensizlik düzen olur..!! Kurala uymayan yolcu için cezai yaptırım olsa bu olaylar olmaz.! Gel gör ki ülkede hırsızlık yolsuzluk hatta çocuk tacizleri dahi normalleştirildiği için bu tip olaylar adli dahi görülmüyor..! En azından THY kendi imajı adına karaliste uygulasa iyi olmaz mı?!

Gaziantep-İstanbul seferini yapmak için piste çıkan TK 7273 sefer sayılı İstanbul uçağında kavga çıktı. Pist başından dönen uçakta yaşanan kavgada polisler uçağın içine girdi.

22.05'te kalkış yapması planlanan uçakta, ilk gelen bilgilere göre bir yolcunun telefonu kapatmak istememesi sonucu bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından uçak, pistten ayrılmak zorunda kaldı. Uçak yarım saati aşkın bir süre rötar yaptı.

Polisin uçağa gelerek tartışmaya müdahale ettiği bilgisi paylaşılırken, telefonunu kapatmayı reddeden yolcu uçaktan indirildi. 

Uçakta bulunan yolcular, yeniden kalkış zamanıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadan bekletildi ve yarım saat sonunda telefonunu açık tutarak uçağın kalkışını engelleyen şahıs yeniden uçağa alındı. Uçakta yaşanan tartışmanın tarafların barışması sonucu uçağın hareket etmesi adına harekete geçildi. Ancak taraflardan biri uçmaktan vazgeçti.

Bu defa valiz kontrolü yapıldı ve aynı zamanda uçağa yakıt takviyesi gerçekleşti. Yolculara uçağın kalkış saati olarak 22.50 kalkış diye mesaj atıldı.

Yaşanan kavganın ardından havalanan uçak İstanbul'a 01.30'da indi.

THY uçağında 'telefon' kavgası

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Ekip ~ 1 yıl önce
Önce düzgün bir şekilde seyahat etmeye çalışan yolcularımıza sonra da ekibimize çok geçmiş olsun. Ama uçuşa tekrar kabul edilmemeliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jonny White ~ 1 yıl önce
Amerikan yasalarını bu yüzden seviyorum polis gerektiği yerde sert müdahale etmekten çekinmiyor. Güvenlik tedbirleri tavizsiz uygulanmalı. Hayati tehlike söz konusu çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coni gitar ~ 1 yıl önce
Haklısın coni, Polis sadece hakkını arayanlara sert müdahale eder .
Km ~ 1 yıl önce
Siradan ucus. alistik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 1 yıl önce
Yoksa Ankara'dan hatırı sayılır birisi mi aradı bu indirilen yolcu için burası Türkiye ✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Telefon ~ 1 yıl önce
Telefon kapanmayinca hic birsey olmuyor. Kokpit ekibi telefonu kapatmayi unuttugunda hic birsey olmuyor. isiniz gucunuz tartismak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy sef ~ 1 yıl önce
Bu Tarz durumlar cok oluyor. Veysel uzun Sabiha Gökçen bu durumlara yaklasimi Harlka, Yüksek egoyla beraber Thy ust yonetlme gelen konulari nasil kapatiliyor. Unvani Müdür olan calisanin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 1 yıl önce
Ortadoğu da sıradan bir gün hiç işim olmaz kimseyi de uyarmam telefon laptop için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 1 yıl önce
Size daha vahim bir olay anlatayım .. ABD uçuşunda Türk bir yolcu kadın tuvalette sigara içti ve kural dışı form doldurduk . Kadın o kadar küstah ki, yaparım ederim naparsanız yapın polis çağırın umrumda değil demişti .. sonra kaptan polis çağırmadı . Nedeni Türk vatandaşının Amerika’da polise karşı itibari düşecekmiş , ülke itibarımız zedelenecekmiş. Eğer o kadın başka uçuşunda sigara içip yangına sebebiyet verirse , bunun sebebi o kaptandır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EUROPA ~ 1 yıl önce
BU DURUM ALMANYADA OLSAYDI OLAYI BAŞLATAN KİŞİ YADA KİŞİLER ALMAN SİVİL HAVACILIK OTORİTESİ TARAFINDAN T YIL CEZA ALIYOR VE BİR DAHA UÇAMIYOR. AMA MALESEF TÜRKIYE DE HUKUK VE KURAL KAİDE OLMADIĞINDAN DURUM BU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 1 yıl önce
Zihniyet bozuk olunca düzensizlik düzen olur..!! Kurala uymayan yolcu için cezai yaptırım olsa bu olaylar olmaz.! Gel gör ki ülkede hırsızlık yolsuzluk hatta çocuk tacizleri dahi normalleştirildiği için bu tip olaylar adli dahi görülmüyor..! En azından THY kendi imajı adına karaliste uygulasa iyi olmaz mı?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ddm ~ 1 yıl önce
Agziniza saglik
CEVAP ~ 1 yıl önce
Ülkenin 4/1'i ucamaz bu durum da alayı müebbet ✈

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000