28 Nisan 2016, Perşembe 15:00:31

THY uçağında şüpheli bagaj paniği

İstanbul'dan Kıbrıs Ercan'a gitmeye hazırlanan THY uçağı meçhul bir çanta nedeniyle boşaltıldı.
  • westeros'ta böyle rezaletlerle karşılaşmazsınız. güvenliğiniz için westeros airways'i seçin...
  • hayranım size. 2 yolcu fazla çıktı diye yolcular bagajlarını ellerine aldı vaaayyy anasını sayın seyirciler ne kadar da öenmli Allah Allah nasıl almışlar ellerine acaba onu da yazsanız ya. ulan ne boş insanlar var şu memlekette. o kadar işsiz var milletin yerini meşgul ediyorsunuz yazık be yazık.
  • Ya hasta oluyorum su sivilmi askermi kavramlarina hadi asker sivil Olsun ne yapacaksin ?
  • Haber doğruysa her yönüylr komik (biraz da saçma) bir olay.
  • Öncelikle seferde hiç panik olmadı.Tüm olay iki yolcu ayakta kaldı diye meydana geldi.2 yolcu ayakta kalınca hostesler herkes bagajını eline alsın dedi ,1 tane çantanın sahibi çıkmadı , yolcuları otobüse geçerken bir kişi çantamı uçakta unuttum diye koşa koşa merdivenlerden çıktı , bu esnada ilk otobüs terminale hareket etti.15 dakika sonrada tüm yolcuları uçağa geri bindirdiler.Ne panik vardı nede kavga gürültü , basın bu olayı öyle bir lanse etmişki sanırsın uçakta kıyamet kopuyor.Her şey iyi güzelde 2 yolcu nasıl ayakta kaldı ? ? ?
  • Öncelikle boardingten nasıl 2 yolcu fazla geçiyor? Ha ihtimaller var.. E hadi geçti devamında nasıl bir işleyiş bu arkadaşım? Kulaklığı takılı olan kişi dünya ile bağlantısını kesmiş herhalde. Millet ayağa kalkıyor o da oturuyor yani ha.. E hadi oturuyor bir Allahın kulu demiyormu ki 'biradeeer' :) diye. E kabin ekibinden biri de kolaçan etmemiş. Gülünç!!
  • Ya bu benim başıma da rahat gelirdi, bende uçağa binince kulaklığı takıp ( hem de noise cancellation vs.) müzik dinliyorum, ne yapalım biraz zorunlu oluyor, etraftaki bebek ağlama sesinden ( her uçuşta en aşağı bir tane oluyor, maksimum yedi gördüm), yanımda oturanların ailevi sorunlarını mı dinliyim ? Kulaklığı tak, en azından birazcık huzur geliyor. O yüzden bu adamı çok fazla suçlamak istemiyorum, ama adam uyuya kalmadıysa ( bu durumda hosteslerin uyandırması gerekiyordu) biraz etrafında olanları fark etmesi gerekiyordu ( hani herkes bir daha ayağı kalkıp ellerine çanta almalar ). Bu çanta olayında da eski günler aklıma geldi, uçağa binmeden evvel apron'da dizilmiş valizler arasından valizini bulup gösterip öyle uçağa binerdin, umarım o günlere dönmeyiz . ( aslında 727 ve DC-9'lar geri gelse itirazım olmaz, arkadan merdiven ile çıkmayı hep sevmişimdir)
  • Bu kulaklık işi iyice abartıldı. Bakıyorum adam 100.000€ luk arabaya biniyor, müzik sistemi, telefona bağlı bluetooth vs ne ararsan var ama kulağında kulaklık takıyor. Yolun ortasında yürüyenin kulağında kulaklık korna çalıyorsun duymuyor, sonra yanına yanaşınca korkup atarlanıyor. Pasaport kontrolunda kulağında koca kulaklık olanı da gördüm ya daha da birşey diyemiyorum. Sanırsın milletin hepsi ya Mozart hayranı ya da Adele dinlemeden yaşayamıyor. Bu ne özenti kardeşim, iki dakka müziksiz durun yahu.
  • Aaaa Zazaaxxaxacxaxaxxaxaxd zazazzzazazaza TEOG Bitti !
  • uçuş ekibi sivil mi asker mi en önemli husus bu

THY uçağı kalkış yapacağı sırada 2 yolcu fazla çıkınca tüm yolcuların el bagajlarını ellerine alması istendi.

Ancak yolculardan biri kulağındaki kulaklık nedeniyle anonsu duymadı.

Bir el bagajı fazlalığı nedeniyle kabin amirlerini bomba şüphesi ile uçağın boşaltılması için anons yaptı. Güvenlik içeri girdi. Şüpheli çantanın sahibi de kulağındaki kulaklığı çıkartıp bagajın yanına gelince durum ortaya çıktı.

Uçağa tekrar yolcular alınmaya başladı.

THY uçağında şüpheli bagaj paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

cofri ~ 8 yıl önce
westeros'ta böyle rezaletlerle karşılaşmazsınız. güvenliğiniz için westeros airways'i seçin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kım ~ 8 yıl önce
wesred.
kim ne nasıl? ~ 8 yıl önce
west, westredops, westerşey, geliriz bir ara westernpost
bu da haber ~ 8 yıl önce
hayranım size. 2 yolcu fazla çıktı diye yolcular bagajlarını ellerine aldı vaaayyy anasını sayın seyirciler ne kadar da öenmli Allah Allah nasıl almışlar ellerine acaba onu da yazsanız ya. ulan ne boş insanlar var şu memlekette. o kadar işsiz var milletin yerini meşgul ediyorsunuz yazık be yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik talimatı ~ 8 yıl önce
havacılıkla alakanız olmadığı belli. bari cehaletinizi belli etmeyin. bu bir prosedürdür ve güvenlik her şeyden önce gelir. ''öyle bir şey söyle ki ondan ibret alsınlar; bilmiyorsan sus da seni adam sansınlar''
777 ~ 8 yıl önce
Ya hasta oluyorum su sivilmi askermi kavramlarina hadi asker sivil Olsun ne yapacaksin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik. ~ 8 yıl önce
Haber doğruysa her yönüylr komik (biraz da saçma) bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rh ~ 8 yıl önce
sen anlamazsın bu işler otobüs insanına ters ..
NO PANIC ~ 8 yıl önce
Öncelikle seferde hiç panik olmadı.Tüm olay iki yolcu ayakta kaldı diye meydana geldi.2 yolcu ayakta kalınca hostesler herkes bagajını eline alsın dedi ,1 tane çantanın sahibi çıkmadı , yolcuları otobüse geçerken bir kişi çantamı uçakta unuttum diye koşa koşa merdivenlerden çıktı , bu esnada ilk otobüs terminale hareket etti.15 dakika sonrada tüm yolcuları uçağa geri bindirdiler.Ne panik vardı nede kavga gürültü , basın bu olayı öyle bir lanse etmişki sanırsın uçakta kıyamet kopuyor.Her şey iyi güzelde 2 yolcu nasıl ayakta kaldı ? ? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGO olmus ~ 8 yıl önce
Yani biraz Erken Gelen Oturur vaizyeti, Caktiniz mi?
ESB ~ 8 yıl önce
Öncelikle boardingten nasıl 2 yolcu fazla geçiyor? Ha ihtimaller var.. E hadi geçti devamında nasıl bir işleyiş bu arkadaşım? Kulaklığı takılı olan kişi dünya ile bağlantısını kesmiş herhalde. Millet ayağa kalkıyor o da oturuyor yani ha.. E hadi oturuyor bir Allahın kulu demiyormu ki 'biradeeer' :) diye. E kabin ekibinden biri de kolaçan etmemiş. Gülünç!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bana da olurdu ~ 8 yıl önce
Ya bu benim başıma da rahat gelirdi, bende uçağa binince kulaklığı takıp ( hem de noise cancellation vs.) müzik dinliyorum, ne yapalım biraz zorunlu oluyor, etraftaki bebek ağlama sesinden ( her uçuşta en aşağı bir tane oluyor, maksimum yedi gördüm), yanımda oturanların ailevi sorunlarını mı dinliyim ? Kulaklığı tak, en azından birazcık huzur geliyor. O yüzden bu adamı çok fazla suçlamak istemiyorum, ama adam uyuya kalmadıysa ( bu durumda hosteslerin uyandırması gerekiyordu) biraz etrafında olanları fark etmesi gerekiyordu ( hani herkes bir daha ayağı kalkıp ellerine çanta almalar ). Bu çanta olayında da eski günler aklıma geldi, uçağa binmeden evvel apron'da dizilmiş valizler arasından valizini bulup gösterip öyle uçağa binerdin, umarım o günlere dönmeyiz . ( aslında 727 ve DC-9'lar geri gelse itirazım olmaz, arkadan merdiven ile çıkmayı hep sevmişimdir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bu kulaklık işi iyice abartıldı. Bakıyorum adam 100.000€ luk arabaya biniyor, müzik sistemi, telefona bağlı bluetooth vs ne ararsan var ama kulağında kulaklık takıyor. Yolun ortasında yürüyenin kulağında kulaklık korna çalıyorsun duymuyor, sonra yanına yanaşınca korkup atarlanıyor. Pasaport kontrolunda kulağında koca kulaklık olanı da gördüm ya daha da birşey diyemiyorum. Sanırsın milletin hepsi ya Mozart hayranı ya da Adele dinlemeden yaşayamıyor. Bu ne özenti kardeşim, iki dakka müziksiz durun yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Sana ne?
. ~ 8 yıl önce
Seni ilgilendirmez
Valla ~ 8 yıl önce
Ilgilendirmez , veya sana ne diyen egosu sisikler. Ucakta oldugunuz surece kabin ekibinin talimatlarina uymak havacilik kural ve kanunlari geregidir. ve bilet alip parasini aldiginizda pesinen kabul etmis sayilirsiniz.sizin o babalanmalariniz sokmez. Yok biz takmayiz diyorsaniz, hadi o zaman Esenler garajina Konya'ya bir bilet alin.
;) ~ 8 yıl önce
Aaaa Zazaaxxaxacxaxaxxaxaxd zazazzzazazaza TEOG Bitti !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş ekibi ~ 8 yıl önce
uçuş ekibi sivil mi asker mi en önemli husus bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKy ~ 8 yıl önce
Sivil ce

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000