16 Ağustos 2014, Cumartesi 10:14:14

THY UÇAĞINDA 'PIERCING' KRİZİ!

Dubai'de farklı özellikleri olan kişilerin katıldığı şova katılmak için THY uçağına binen vücudunda 453 bulunan Alman Rolf Buchholz'un uçakta yanına kimse oturmak istemeyince kriz çıktı. Uçak bir saate yakın rötar yaptı.
  • Başörtüsü bir inancın gereği sen buna inanmak zorunda değilsin ama bunu yapan yada saygı duyan insanlar anormal birşey yapmıyor bu kesin piercing olayı bir nebzeye kadar kişilerin tercihi ve görsel beğeni olabilir buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama bu adam genital bölgesine bile 200 küsur piercing taktırmış bunu normal mi karşılamak gerekiyor bu apaçık bir hastalık ve yüzü böyle görünen bir adamdan çekinmek ve yakınında olmamayı tercih etmek gayet normal ve hak nasılkı o bunu kendine yaparak korkunç bir hal almayı kendinde hak olarak görüyorsa bir başkasıda bu korkunçluğun yanında oturmamayı hak görebilir bunun nesini anlamadın
  • neden bu kadar tepki, sizlerin başınızdaki örtü özgürlük ve demokrasi simgesi oluyor da adamın durumu niye sizi bu kadar etkiliyor ki, ben olsan uluslararası mahkemelere kadar giderim, nasıl olsa türkiye alıştı artık tazminat ödemeye, koymuyor yani. bir teröristin heykelinin dikilmesi koymaz bu millete de nedense bunlardan aşırı rahatsız olurlar. ya da bir iş adamının milletin bilmem neresine koymasından rahatsız olmazlar da, bu adamdan rahatsız olurlar... olurlar çünkü, kendileri bir kere rahat değillerdir, elbette olacaklardır, olmaları da gerekir, zira, çok iyi bilirler ki, hesap ta keser gibi sap gibi devran da döner...
  • Evet....Dubai Gümrük polisi bu beyefendiye giriş izni vermemiş ve THY bu yolcuyu İNAD passenger olarak tekrar IST getirmiş. Biz çıkalım k..... Öptüm sizi vatanımın insanları.
  • milletini, ülkesini ilk fırsatta aşağılayan, başka milletlere özenen, özgürlükçü-çağdaş klavye yobazları, özgürlük denince aklına insanlık dışı davranışlar gelen, sadece bana özgürlük düşüncesinde olan at gözlüğü takmış güruh, tepinmeye devam edin, sonunuz yakındır, zavallılar sizi.
  • Sen çoktan elbiseni giymişin Google delikanlısı , klavyeden ders vermeye çalışma, sosyal medya uşağı seni.
  • Bence kabin ekibine yazılmıştır bu gecikme. Şimdi bu yolcu şirketi yanına kimse oturmadığı için mahkemeye verebilir mi? Rötar sebebi bu gösterilirken yolcunun kişilik haklarına acı bir şekilde saldırılmamışmıdır?
  • Bu adam mulakatta kesin elenir
  • Ben gozlukleri komik buldum. Hic bir ozelligi yok.
  • Son on oniki yılda geldiğimiz noktaya bak yazık....o yolcunun yanındaki biletli yolcu uçmak istememiş...iner ve başka bir uçuşlar gider...
  • Yorumlari cok komik cok guluyorum bilginze

İlginç olay bugünkü İstanbul-Dubai seferini yapan THY uçağında yaşandı. Dubai'de yapılacak freak show adıyla bilinen ilginç özellikleri olan kişilerin yer aldığı gösteriye katılmak için İstanbul'a gelen Alman Rolf Buchholz, THY'nin Dubai'ye gidecek uçağına bindi.

Dünyanın en çok piercing'e sahip adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Buchholz, tamamı dolu olan uçaktaki koltuğuna oturdu. Alman rekortmenin yanındaki koltuğa oturması gereken yolcu, Bochholz'un yüzünün korkutucu olması sebebiyle oturmak istemedi ve kabin ekiplerinden yardım istedi.

Bunun üzerine kabin ekipleri piercing rekortmeninin yanına oturması için uçakta gönüllü olup olmadığını sordu. Israrla gönüllü aranmasına rağmen bir türlü o koltuğa kimse oturmak istemedi. Bu sırada uçak bir saate yakın rötar yaptı. Uzun süren ikna çabalarından sonra bir yolcu, o koltuğa oturmayı kabul etti ve uçak gecikmeli de olsa kalktı.

Rolf Buchholz kimdir?
Dünyanın en çok piercinge sahip adamı ünvanını  taşıyan Buchholz'un dudak cevresinde 94, kaşlarında 25, burnunda 8, genital bölgesinde 278 olmak üzere toplamda  453 piercing'i bulunuyor. 2012 yılında Guiness Rekorlar Kitabı'na giren 52 yaşındaki Alman bilgisayar uzmanı Buchholz, 11 yıldır vücudunun her yerine dövme ve piercing yaptırıyor

©Airporthaber ÖZEL

THY UÇAĞINDA 'PIERCING' KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

sss ~ 7 yıl önce
Başörtüsü bir inancın gereği sen buna inanmak zorunda değilsin ama bunu yapan yada saygı duyan insanlar anormal birşey yapmıyor bu kesin piercing olayı bir nebzeye kadar kişilerin tercihi ve görsel beğeni olabilir buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama bu adam genital bölgesine bile 200 küsur piercing taktırmış bunu normal mi karşılamak gerekiyor bu apaçık bir hastalık ve yüzü böyle görünen bir adamdan çekinmek ve yakınında olmamayı tercih etmek gayet normal ve hak nasılkı o bunu kendine yaparak korkunç bir hal almayı kendinde hak olarak görüyorsa bir başkasıda bu korkunçluğun yanında oturmamayı hak görebilir bunun nesini anlamadın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
neden bu kadar tepki, sizlerin başınızdaki örtü özgürlük ve demokrasi simgesi oluyor da adamın durumu niye sizi bu kadar etkiliyor ki, ben olsan uluslararası mahkemelere kadar giderim, nasıl olsa türkiye alıştı artık tazminat ödemeye, koymuyor yani. bir teröristin heykelinin dikilmesi koymaz bu millete de nedense bunlardan aşırı rahatsız olurlar. ya da bir iş adamının milletin bilmem neresine koymasından rahatsız olmazlar da, bu adamdan rahatsız olurlar... olurlar çünkü, kendileri bir kere rahat değillerdir, elbette olacaklardır, olmaları da gerekir, zira, çok iyi bilirler ki, hesap ta keser gibi sap gibi devran da döner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendine bak ~ 10 yıl önce
asıl sizin tepkiniz nedir, her fırsatta başörtüsüne saldırma durumu nedir, sürekli siyasi bir çıkarım yapma ihtiyacı nedir, bu ülkede şapka takmadığı için öldürülen insanlar oldu, onun için masal anlatma, ülkeni aşağılamayı bırak, ekmek yediğin kaba saygın olsun , ama sizde o da yok, devran dönsün bakalım ne olacak görelim.
kendine bak a ~ 10 yıl önce
basbakandan boyle ogrendik.. heryerde temeli olmadan garip garip elestiriler yapip hedef sasirtiyoruz...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet....Dubai Gümrük polisi bu beyefendiye giriş izni vermemiş ve THY bu yolcuyu İNAD passenger olarak tekrar IST getirmiş. Biz çıkalım k..... Öptüm sizi vatanımın insanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortadogu ~ 10 yıl önce
al dubai polisini,vur thy yolcusuna.. ortadogu kafasi iste
özenti zihniyet ~ 10 yıl önce
milletini, ülkesini ilk fırsatta aşağılayan, başka milletlere özenen, özgürlükçü-çağdaş klavye yobazları, özgürlük denince aklına insanlık dışı davranışlar gelen, sadece bana özgürlük düşüncesinde olan at gözlüğü takmış güruh, tepinmeye devam edin, sonunuz yakındır, zavallılar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Clevismiş ~ 10 yıl önce
Sen çoktan elbiseni giymişin Google delikanlısı , klavyeden ders vermeye çalışma, sosyal medya uşağı seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence kabin ekibine yazılmıştır bu gecikme. Şimdi bu yolcu şirketi yanına kimse oturmadığı için mahkemeye verebilir mi? Rötar sebebi bu gösterilirken yolcunun kişilik haklarına acı bir şekilde saldırılmamışmıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP2 ~ 10 yıl önce
Yanına oturulması zorunlu mu?? Uçaklarda öyle bır kural var mı?o zaman uçaga damsız bınseymıs. kıme ne kı???
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adam mulakatta kesin elenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozlukler ~ 10 yıl önce
Ben gozlukleri komik buldum. Hic bir ozelligi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 10 yıl önce
Son on oniki yılda geldiğimiz noktaya bak yazık....o yolcunun yanındaki biletli yolcu uçmak istememiş...iner ve başka bir uçuşlar gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumlari cok komik cok guluyorum bilginze

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000