29 Haziran 2009, Pazartesi 18:03:07

THY UÇAĞINDA OLAY VAR

Türk Hava Yolları’nın Paris-İstanbul seferini yapacak uçak gecikme yaptı, iki Fransız yolcu uçaktan indi.
  • biz geçen 10 kasımda türkiyenin bangladesh büyükelçiliğne 10 kasım sabahı gittik bi 40 kişilik bir ekip olarak hiçte itibar görmedik.başında bir deniz subayı.görevimizi yaptık çektik gittik.öyle üzerinden güneş batmayan muhabbeti yaparsanız somaliler de yapabilir.filipinliler de yapabilir.herkesin başına her türlü- arıza gelebilir.1 arıza hiçbir zaman için problem teşkil etmez.2 arıza da etmez.çok meraklı iseniz karayolu yapın tren yapın görün.
  • pes kardeşim çok ta güzel yazmışsın üzerinden güneşin eksik olmadığı filan.bende orda on yılımı yedim.2 yavrum bi yengen ssk dengesizi ile uğraşmasın diye 5-6 ssk lının verdiği aidati bir ayda vermeme rağmen bu vatandaşlar 10 yıldır ssk ya gitmiyo.senin thy doktorunun yazdığı nasır bandını vermeyen ssk ya inat kendim söktüm nasırımı.thy nerde kardeşim burda.biz aptal vatandaşız tabi cebimizden verişyoz.senin gibi çok bilenler konuşsun diye.aman senin olsun.her türlü problem herkesin başına gelebilir.
  • Hem yazdığıma doğru diyorsun çok geçmeden yazdığını unutup yorumuma düzgün değil diyorsun. Üstelik ben yorum bile yapmadım. Yazdığım doğru mu yanlış mı? Sen de yazılan yorumları daha düzgün anlamaya çalışmalısın tabi ki HERHANGİ BİR ENGELİN YOKSA !!! Yine de selamlar..
  • değerli arkadaşlar bak üzerinden güneşin eksik olmadığı 2 kurumumuz var 1 THY 2 Büyükelçiliklerimiz nedir bu THY düşmanlığı anlamak gerçekten zor hepiniz ideolijinizin emrine vermişsiniz beyninizi normal presedür uygulanmış kaldıki havalanındada bir problemden dolayı zaten gecikme olmuş bunda fazla abartılacak ne var anlamıyorum
  • bir arkadaş adp.fr de doğru okumuş yanlış yorumlamış , (4) saat gecikme sadece THY ^de var diyor doğrudur fakat bu gecikme indirilen iki Fransız yolcu , çağırılan polis , tekrar kontrol edilen bagajlar yüzünden olmuştur. bence THY hakkında daha düzgün yorumlar yazmalısın tabii ki bir FRANSIZ DEĞİLSEN !!!!
  • nedir bu THY'den istenen anlamıyorum? kafamıza taş düşse THY'den bilme telaşımız niye ? Bu havayolu bizim ve daha da büyümesi için eleştirilerimizi yapıcı yönde yapmamız lazım. Eleştiri dozunu kaçıran arkadaşlara birer 737-800 ön dikmesi versek rahatlarlar mı acaba ? Kendi halkına , ulusal havayoluna TSK 'sına bu kadar düşman bir insanın önce pasaportunu değiştirmesi lazım.
  • Yolcu polise teslim edilir ve Dört saati bulan gecikme ile kalkış yapılır.Sizin kadar bu işleri bilenlerde de sizler kadar yanılır.Eğer bir havayolcu değilseniz yazdıklarımı anlamanız mümkün değildir.Havacı olmak ile havayolcu olmak çok farklı olaylardır.Hiçbirşey kimsenin görevi değil zihniyeti ile zararı şirkete dokunuyor sa bize ne kafası ile Öyle büyük havayolu falan olunmaz.Böyle bir cevap yazabilen bir kimsenin ben pilot olduğuna bir havayolunda çalıştığına bir havayolu kültürü olduğuna asla inanamam.İnanmak da istemem işvereni olsam hakkında biraz düşünürüm.Siz benim neler bilerek bu yorumu yaptığımı bilseydiniz.Böyle bir yorum yazmaya hem çekinir hemde utanırdınız.
  • Avrupa birliğine girmek için,Avrupa havayolları arasında dereceye girmek için,Avrupalı gibi düşünmek olaylara Avrupalı gözüyle bakmak lazım.Yoksa ancak Airporthabere yorum yazarız.
  • son yorumu yazan arkadaşım yer,kabin hatta kokpit ekibinin yolcuya düzgün yaklaşamamasından dolayı yolcu uçaktan inmiş diyorsun.kokpit ekibi yolcuyla muhattap olmaz hiç bir zaman.yolcuya çıkıpda kardeşim inme uçaktan diyecek halleri yok.kabin ekibi içinde aynı şey geçerli.güvenlik çağırılır yolcu polise teslim edilir,bagajlar aranır ve kalkış yapılır.uçak inene kadar yolcu polis gözetiminde olur
  • OLAY İLE THY nin BİR İLGİSİ YOK.Ama hatası olabilir. İlk hata yolcu hizmetlerinden kaynaklanabilir. Bu bir krizdir ve çok da başarılı olmayan,lisanı yetersiz ve iyi yetişmemiş daha doğrusu yetişmeye fırsat bulamamış personelimiz krizi yönetememiş olabilir. İnen yolcular da haklıdır.THY nin ki dahil bir çok kazanın,ve olumsuzluğun var olduğu bir ortamda psikolojık olarak rahatsız olmuş. Bütün sıkıntıları negatif bir uyarı olarak algılamış olabilirler.Şimdi iyi düşünün yer, kabin, ve hatta kokpit ekibinin bu yolculara doğru yaklaşamamaları ve yolcuların uçuştan vaz geçmeleri uçağı ekstra gecikmeye sokmuştur ve olaya uzaktan bakanlar gene faturayı THY na keseceklerdir Parisde uçağı bekleyenler ve yolcu neden aramaz. Geciken THY dir

Türk Hava Yolları’nın Paris-İstanbul seferini yapacak uçağında bulunan iki Fransız yolcu son anda uçmaktan vazgeçti.

Paris’teki Charles De Gaulle Havaalanı’ndan kaynaklanan elektronik sorun yüzünden THY kontuarında check-in işlemleri yapılamadı. Bu yüzden THY uçağının yolcuları saatlerce sistem arızasından kaynaklanan sorunun giderilmesini bekledi. Bazı yolcuların sinirleri gerildi, uzun bekleyişin ardından yolcular uçağa alındı.

Ancak tam uçak hareket için son hazırlıklarını yaparken bu kez uçakta bulunan iki Fransız yolcu inmek istedi. Kabin memurları Fransız yolcuların isteğini kaptan pilota iletti. Pilot, havaalanı güvenlik görevlilerine bilgi vererek uçaktan inmek isteyen iki yolcu bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine hem iki yolcu uçaktan indirildi hem de bütün bagajlar yeniden güvenlik kontrolünden geçirildi.

THY’nin Paris-İstanbul uçağı 4 saat gecikmeli olarak saat 17:00’de Atatürk Havalimanı’na indi.

©AirportHaber

THY UÇAĞINDA OLAY VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
biz geçen 10 kasımda türkiyenin bangladesh büyükelçiliğne 10 kasım sabahı gittik bi 40 kişilik bir ekip olarak hiçte itibar görmedik.başında bir deniz subayı.görevimizi yaptık çektik gittik.öyle üzerinden güneş batmayan muhabbeti yaparsanız somaliler de yapabilir.filipinliler de yapabilir.herkesin başına her türlü- arıza gelebilir.1 arıza hiçbir zaman için problem teşkil etmez.2 arıza da etmez.çok meraklı iseniz karayolu yapın tren yapın görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pes kardeşim çok ta güzel yazmışsın üzerinden güneşin eksik olmadığı filan.bende orda on yılımı yedim.2 yavrum bi yengen ssk dengesizi ile uğraşmasın diye 5-6 ssk lının verdiği aidati bir ayda vermeme rağmen bu vatandaşlar 10 yıldır ssk ya gitmiyo.senin thy doktorunun yazdığı nasır bandını vermeyen ssk ya inat kendim söktüm nasırımı.thy nerde kardeşim burda.biz aptal vatandaşız tabi cebimizden verişyoz.senin gibi çok bilenler konuşsun diye.aman senin olsun.her türlü problem herkesin başına gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hem yazdığıma doğru diyorsun çok geçmeden yazdığını unutup yorumuma düzgün değil diyorsun. Üstelik ben yorum bile yapmadım. Yazdığım doğru mu yanlış mı? Sen de yazılan yorumları daha düzgün anlamaya çalışmalısın tabi ki HERHANGİ BİR ENGELİN YOKSA !!! Yine de selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
değerli arkadaşlar bak üzerinden güneşin eksik olmadığı 2 kurumumuz var 1 THY 2 Büyükelçiliklerimiz nedir bu THY düşmanlığı anlamak gerçekten zor hepiniz ideolijinizin emrine vermişsiniz beyninizi normal presedür uygulanmış kaldıki havalanındada bir problemden dolayı zaten gecikme olmuş bunda fazla abartılacak ne var anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir arkadaş adp.fr de doğru okumuş yanlış yorumlamış , (4) saat gecikme sadece THY ^de var diyor doğrudur fakat bu gecikme indirilen iki Fransız yolcu , çağırılan polis , tekrar kontrol edilen bagajlar yüzünden olmuştur. bence THY hakkında daha düzgün yorumlar yazmalısın tabii ki bir FRANSIZ DEĞİLSEN !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nedir bu THY'den istenen anlamıyorum? kafamıza taş düşse THY'den bilme telaşımız niye ? Bu havayolu bizim ve daha da büyümesi için eleştirilerimizi yapıcı yönde yapmamız lazım. Eleştiri dozunu kaçıran arkadaşlara birer 737-800 ön dikmesi versek rahatlarlar mı acaba ? Kendi halkına , ulusal havayoluna TSK 'sına bu kadar düşman bir insanın önce pasaportunu değiştirmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolcu polise teslim edilir ve Dört saati bulan gecikme ile kalkış yapılır.Sizin kadar bu işleri bilenlerde de sizler kadar yanılır.Eğer bir havayolcu değilseniz yazdıklarımı anlamanız mümkün değildir.Havacı olmak ile havayolcu olmak çok farklı olaylardır.Hiçbirşey kimsenin görevi değil zihniyeti ile zararı şirkete dokunuyor sa bize ne kafası ile Öyle büyük havayolu falan olunmaz.Böyle bir cevap yazabilen bir kimsenin ben pilot olduğuna bir havayolunda çalıştığına bir havayolu kültürü olduğuna asla inanamam.İnanmak da istemem işvereni olsam hakkında biraz düşünürüm.Siz benim neler bilerek bu yorumu yaptığımı bilseydiniz.Böyle bir yorum yazmaya hem çekinir hemde utanırdınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avrupa birliğine girmek için,Avrupa havayolları arasında dereceye girmek için,Avrupalı gibi düşünmek olaylara Avrupalı gözüyle bakmak lazım.Yoksa ancak Airporthabere yorum yazarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
son yorumu yazan arkadaşım yer,kabin hatta kokpit ekibinin yolcuya düzgün yaklaşamamasından dolayı yolcu uçaktan inmiş diyorsun.kokpit ekibi yolcuyla muhattap olmaz hiç bir zaman.yolcuya çıkıpda kardeşim inme uçaktan diyecek halleri yok.kabin ekibi içinde aynı şey geçerli.güvenlik çağırılır yolcu polise teslim edilir,bagajlar aranır ve kalkış yapılır.uçak inene kadar yolcu polis gözetiminde olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OLAY İLE THY nin BİR İLGİSİ YOK.Ama hatası olabilir. İlk hata yolcu hizmetlerinden kaynaklanabilir. Bu bir krizdir ve çok da başarılı olmayan,lisanı yetersiz ve iyi yetişmemiş daha doğrusu yetişmeye fırsat bulamamış personelimiz krizi yönetememiş olabilir. İnen yolcular da haklıdır.THY nin ki dahil bir çok kazanın,ve olumsuzluğun var olduğu bir ortamda psikolojık olarak rahatsız olmuş. Bütün sıkıntıları negatif bir uyarı olarak algılamış olabilirler.Şimdi iyi düşünün yer, kabin, ve hatta kokpit ekibinin bu yolculara doğru yaklaşamamaları ve yolcuların uçuştan vaz geçmeleri uçağı ekstra gecikmeye sokmuştur ve olaya uzaktan bakanlar gene faturayı THY na keseceklerdir Parisde uçağı bekleyenler ve yolcu neden aramaz. Geciken THY dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000