01 Mart 2020, Pazar 13:20:49

THY uçağında korona korkusu!

Türk Hava Yolları'nın Muscat'tan İstanbul'a gelen yolcu uçağında bir yolcuda korona virüsü olabileceği şüphesiyle sağlık ekibi talep edildi.
  • Hmm
  • Ucak icin ve havalimaninda gerekli dezenfekte onlemleri alınarak herkesin maske takma zorunlulugu olsa, bi nebze cozum olur mu acaba?
  • Kabindekiler ne zaman maske takıcak
  • ülkeye koronayı getirecek böyle giderse
  • THY'e ait TK784 IST-İsrail/Tel Aviv (TLV) seferini yapan TC-JOD / A330'da seyahat eden yolcu,Tel Aviv'de #coronavirus sebebiyle karantina altına alındı Yolcu,TK53 Narita-IST seferindeki TC-LJE ile ülkemize gelip,2 saat transit salonda beklemesi sonrası TK784 ile İsrail'e gitti. Yolcunun, enfekte olduğu halde Japonya'dan "iyi" denilerek taburcu edildiği, akabinde eve dönme kararı verdiği belirtildi. Semptomları taşıdığı farkedilen yolcu İsrail'de tekrar karantinaya alınmış oldu.
  • ya arkadaş elli kere dedik ama bi türlü dinletemedik bakın biz sizin gibi deyiliz sizden tehlikeleri algılamak ve insanları koruyup kahramanlık yaparak kurtarmak konusunda sizden çok üstünüz çünkü işimiz bu dolayısıyla bizim fikirlerimize saygı duyulmalı gördük işte o çok para verdiyiniz artis pilotlarınızı gördük alışmılar otomotik pilota herşeyi yaptırmaya körelmişler resmen kaza anında sıkıntı olduyunda apışıp kaldılar bi uçağı pas geçiremediler herneyse bizim heryerde herkeze söylediyimiz fikrimiz şu şimdi bu korona insanlara bulaşan hasta eden felan bir mikrop deyilmi eee mikroplara karşıda en iyi şey temizliktir görüyoruz zaten japonlar felan hep dezenfekte deterjanları falan sıkıylorlar insanlara şimdi pistin etrafına ARFF araçları park etmeli bizim depodaki suyada deterjan felanda koyulmalı bizde gelen giden uçaklara bu deterjanlı sudan sıkmalıyız inen kalkan uçakara su sıkarak onları dezenfekte etmeliyiz böylece mikroplara karşı mükemmel bir mücedale olur
  • Oraya gitme buraya gitme, sen kapilari kapat en iyisi Tk, personele de saglik bakani versin maasi
  • Lütfen hostesleri de karantinaya alın. İyice kontrol edin. Bu işin şakası yok. Bize birşey bulastırmasınlar.

Türk Hava Yolları'nın Muscat'tan İstanbul'a gelen yolcu uçağında bir yolcuda korona virüsü olabileceği şüphesiyle sağlık ekibi talep edildi.

AirpoortHaber'in edindiği bilgiye göre: THY'nin TK861 sefer sayılı Muscat-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının yolcularından biri belirtilerini taşıdığı gerekçesiyle tüm yolcuları korkuttu.

Uçağa sağlık ekiplerinin talep edildiği ve şu sıralarda 209 numaralı park pozisyonunda bekletildiği kaydedildi.

THY uçağında korona korkusu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

2saat oda 12 saat ucakta ~ 4 yıl önce
Hmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlemmm ~ 4 yıl önce
Ucak icin ve havalimaninda gerekli dezenfekte onlemleri alınarak herkesin maske takma zorunlulugu olsa, bi nebze cozum olur mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan yılmaz ~ 4 yıl önce
Coronavirüs diye birşey yok!!
Ks ~ 4 yıl önce
Kabindekiler ne zaman maske takıcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayal maske ~ 4 yıl önce
Halen viruslu ulkelere indikten sonra giyebilecegin guvenlik seviyesi olmayan yalan maskeler dagitiliyor.
Ercan ~ 4 yıl önce
20 kuruşluk maske taktırıyorlar yılın komedisi
~ 4 yıl önce
ülkeye koronayı getirecek böyle giderse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberiniz yoktur belki ~ 4 yıl önce
THY'e ait TK784 IST-İsrail/Tel Aviv (TLV) seferini yapan TC-JOD / A330'da seyahat eden yolcu,Tel Aviv'de #coronavirus sebebiyle karantina altına alındı Yolcu,TK53 Narita-IST seferindeki TC-LJE ile ülkemize gelip,2 saat transit salonda beklemesi sonrası TK784 ile İsrail'e gitti. Yolcunun, enfekte olduğu halde Japonya'dan "iyi" denilerek taburcu edildiği, akabinde eve dönme kararı verdiği belirtildi. Semptomları taşıdığı farkedilen yolcu İsrail'de tekrar karantinaya alınmış oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 4 yıl önce
ya arkadaş elli kere dedik ama bi türlü dinletemedik bakın biz sizin gibi deyiliz sizden tehlikeleri algılamak ve insanları koruyup kahramanlık yaparak kurtarmak konusunda sizden çok üstünüz çünkü işimiz bu dolayısıyla bizim fikirlerimize saygı duyulmalı gördük işte o çok para verdiyiniz artis pilotlarınızı gördük alışmılar otomotik pilota herşeyi yaptırmaya körelmişler resmen kaza anında sıkıntı olduyunda apışıp kaldılar bi uçağı pas geçiremediler herneyse bizim heryerde herkeze söylediyimiz fikrimiz şu şimdi bu korona insanlara bulaşan hasta eden felan bir mikrop deyilmi eee mikroplara karşıda en iyi şey temizliktir görüyoruz zaten japonlar felan hep dezenfekte deterjanları falan sıkıylorlar insanlara şimdi pistin etrafına ARFF araçları park etmeli bizim depodaki suyada deterjan felanda koyulmalı bizde gelen giden uçaklara bu deterjanlı sudan sıkmalıyız inen kalkan uçakara su sıkarak onları dezenfekte etmeliyiz böylece mikroplara karşı mükemmel bir mücedale olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chvv ~ 4 yıl önce
sen bu kafayla fazla yorma kendini, dunyayi filan kurtarirsin sonra
virüs ~ 4 yıl önce
mikrop ve virüs arasındaki farkı acilen araştırmanı önerirdim de, sen bu “güzel” kafanı karıştırma...
Arff? ~ 4 yıl önce
Sen gercek.olamazsin ya!! Gercek degilsin di mi insanlarin acil durumda kurtarilmasi tehlike sezme "artis" olmama gercekten sana mi kaldi? Yok ya gercek olamazsin.
Haklısın ~ 4 yıl önce
E o zaman siz bu mikrobu kaynağında kurutun bütün dünya rahat bir nefes alsın ?
F/O ~ 4 yıl önce
Yolcuyu uçağın dışında değil içinde taşıyoruz önce uçağın içine dezenfektan sık sonra 4lt/dk oksijen al bi süre sana iyi gelecektir biraz beyne oksijen gitsin.Bu arada uluslar arası mevzuatlara göre auto pilot zorunlu ekipmandır sen bize güvenmiyorsan yap bi İHA bin üstüne git.
ARFF ~ 4 yıl önce
Kışta boş geçti ya canınız sıkılıyor demi oturdugunuz yerde yorum yazın durun :)
Sen ~ 4 yıl önce
Koronadanda tehlikelisin :)
OTOMOTİK PİLOT ~ 4 yıl önce
Bir cümlede Türkçe bukadar katledilir helal olsun sana. Önce Türkçe öğren sonra zihni sinir projelerini kendine sakla öyle heryerde kimliğini saklamadan anlatma işinden olursun IQ testine sokarlarsa. Çok boş vaktin varsa aç kitap oku kendini geliştir.
vay be ~ 4 yıl önce
Bu dil bilgisi ile havalimanında herhangi bir pozisyonda calisabildiginizi düşünmek istemiyorum, dehşet
Heh heh ~ 4 yıl önce
Oraya gitme buraya gitme, sen kapilari kapat en iyisi Tk, personele de saglik bakani versin maasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik misin ~ 4 yıl önce
Burada personel olmadiğın aşikar ne desek boş
Uçmayan Personel ~ 4 yıl önce
Lütfen hostesleri de karantinaya alın. İyice kontrol edin. Bu işin şakası yok. Bize birşey bulastırmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hah ~ 4 yıl önce
Zekası olmayana bulaşmıyormuş senlik bişey yok
isimsiz ~ 4 yıl önce
peki kaç gün kalsınlar karantinada efendim?
Tip.. ~ 4 yıl önce
Senden evvel insanlar kendilerini ve ailelerini düşünüyor zaten hepside senin hayatın boyunca olduğundan daha dikkatlidir, sen biraz mesai yap çalış boş konuşma yer personeli.
Des ~ 4 yıl önce
Sus
uçmayan personele ~ 4 yıl önce
canım merak etme bizi uçmayan personellerin verdiği o dandik kağıt maskeler korur
Efo ~ 4 yıl önce
Hay hostes kadar başınıza taş düşsün
Şakamısın ~ 4 yıl önce
Hostes senden daha tedbırlı daha temız salak salak yorum yapıp mesgul etme burayı
İsimsiz ~ 4 yıl önce
Bu mantıkla seni karantinaya almak gerek. Madem bu kadar akıllısın personellere eldiven ve maske kullanımı zorunluluğu getirilmesi konusunda uğraş. O kabin memurları olmasa sen aldığın passla zor uçarsın...
Tk yönetim ~ 4 yıl önce
İnsanları bu ucuslara gonderiyorsunuz sizleride o ucuslarda gormek isteriz sizde gidinde ekiplerinize destek olun tabi o cesaret varsa sizlerin aileleri kıymetlidir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000