03 Temmuz 2017, Pazartesi 13:04:53

THY uçağında karı-koca kavgası

Bu sabah Atatürk Havalimanı'ndan kalkan İstanbul-Bodrum/Milas uçağında karı-koca kavgası olarak başlayan olay giderek büyüdü.
  • Nasıl yani. fenalaşan diğer yolcu kokpite mi alnımış? kesinlikle yanlış haber olmalı. öyle bir şey çok riskli. Alın size senaryo: Sevgili gibi görünen 2 kişi bunlar gibi kavga etse, birini arka tafa kelepçeleseler, bir diğer üçüncü kişi fenalaşmış gibi numara yapıp kokpite alınsa ve uçağı kaçırmayı amaçlasa ne olacak? kesinlikle yanlış haber olmalı. eğer haber doğru ise personel risklerle alakalı eğitilmeli ki risk yorumlayabilsinler. eğer eğitimde prosedür olarak böyle ise prosedür güncellenmeli.
  • Kuşbeyin. Senden insan olmaz büyüklerin sayesinde k memuru olmuşsun daha neyin peşindesin
  • Fenalaşan yolcu ön galleye alınmıştır herhalde kokpit kısmında FO mı sakinleştirdi bu mu anlaşılmalı
  • Karı-Koca arası kavgaya girmemek lazım
  • Aman cocuk dovmesinlerde. Onlar masum insanlardir cok candir ve kiyilmaz onlara :|
  • 14 yillik kabin memuru/amiriyim,cocuguma tek onerecegim sey kesinlikle ama kesinlikle icinde insan etkilesiminin en az oldugu isi yap.. Pilot bile olsa kargocu olsun.. Butun insanlardan deli gibi nefret ediyorum..
  • Peki ya servis ? Sıcak sandviç ve portakal suyu dağıtılmadı mı ? :))
  • Sozcunun dilbilgisi ilkokul terk
  • yorumlarımı neden göstermiyorsunuz? kimseye bir hakaret vs içeren şeyler değil yazdıklarım
  • kuyruk acını bu kadar belli etmesen daha inandırıcı olacaksın aslında

Bu sabah Atatürk Havalimanı'ndan kalkan İstanbul-Bodrum/Milas uçağında karı-koca kavgası olarak başlayan olay giderek büyüdü.

İstanbul Atatürk Havavilanı’ndan kalkan TK 2508 sefer sayılı İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı oldukları öğrenilen karı-koca arasında ‘mesaj’ kavgası çıktı.

İddiaya göre; uçak kalktıktan birkaç dakika sonra,eşinin telefonunda ‘beğenmediği’ bir mesajı gören kadın, birisi 7 diğeri 10 yaşındaki iki çocuğunun gözleri önünde kocasına önce bağırmaya ardından vurmaya başladı. Hosteslerin müdahalesiyle sakinleştirilmeye çalışılan kadın, kocasına vurmaya devam edince, kocası koltuğundan alınarak başka bir yere oturuldu. Kadın da lavaboya götürüldü.

Öfkesi bir türlü dinmeyen kadın yerine geçince tekrar bağırmaya başlamadı. Bunun üzerine üzerine bu kez diğer yolcular tepki göstermeye başladı. Kadının İngilizce olarak ‘Beni aldattı… Ona gününü göstereceğim’ diye haykırışlarına devam etmesi ve uçakta bulunan  diğer yolcuların çocuklarının da ağlamaya başlaması üzerine uçak personeli plastik kelepçe taktıkları kadını arka koltuğa götürüp ‘etkisiz hale’ getirdi.

BİR BAŞKA YOLCU FENALAŞTI

Bu esnada orta yaşlı bir yolcu da fenalaştı. Fenalaşan yolcu kokpit kısmına götürülerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Uçak inene kadar ‘aldatılan’ kadının bağırmayı sürdürmesi, uçaktaki görevlilerle yolcuları karşı karşıya getirdi. Personelin ‘kelepçe taktık daha ne yapalım’ diye yakındı. Dehşet dolu uçuş, uçağın Milas Havalimanı’na inip kadının polislerce gözaltına alınmasıyla sona erdi. (Sözcü)

 

THY uçağında karı-koca kavgası

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Hadi Canım ~ 7 yıl önce
Nasıl yani. fenalaşan diğer yolcu kokpite mi alnımış? kesinlikle yanlış haber olmalı. öyle bir şey çok riskli. Alın size senaryo: Sevgili gibi görünen 2 kişi bunlar gibi kavga etse, birini arka tafa kelepçeleseler, bir diğer üçüncü kişi fenalaşmış gibi numara yapıp kokpite alınsa ve uçağı kaçırmayı amaçlasa ne olacak? kesinlikle yanlış haber olmalı. eğer haber doğru ise personel risklerle alakalı eğitilmeli ki risk yorumlayabilsinler. eğer eğitimde prosedür olarak böyle ise prosedür güncellenmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ka ~ 7 yıl önce
Orada anlatılmak istenen kokpit tarafı dediği on galleyin orası muhtemelen! Kokpite biz zor giriyoruz elalemi sokucak halleri yok
Ramt ~ 7 yıl önce
Kuşbeyin. Senden insan olmaz büyüklerin sayesinde k memuru olmuşsun daha neyin peşindesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit tarafı ~ 7 yıl önce
Fenalaşan yolcu ön galleye alınmıştır herhalde kokpit kısmında FO mı sakinleştirdi bu mu anlaşılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenaasi ~ 7 yıl önce
Karı-Koca arası kavgaya girmemek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 7 yıl önce
Aman cocuk dovmesinlerde. Onlar masum insanlardir cok candir ve kiyilmaz onlara :|

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 7 yıl önce
14 yillik kabin memuru/amiriyim,cocuguma tek onerecegim sey kesinlikle ama kesinlikle icinde insan etkilesiminin en az oldugu isi yap.. Pilot bile olsa kargocu olsun.. Butun insanlardan deli gibi nefret ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K ~ 7 yıl önce
Nefret iyi degil.
Amire ~ 7 yıl önce
Nefret ediyorsan git asgari ücretle avm de çalış a sosyetik yobaz
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Üç yıl yaptım bu işi. Üç yıl sonunda edindiğim en büyük tecrübe bu. Hele ki bizim coğrafyada,ne kadar az insan o kadar huzur demek.
Ünal ~ 7 yıl önce
Sende insansın.
Bırak işi o zaman ~ 7 yıl önce
Kimse nefret ettiği işi yapmamalı, sen bu nefretle çalışıyorsan, seninle birlikte uçan memura da yolcuya da yazık sen insanlardan nefret ederken onlar da sana bayılıyor.
Servis? ~ 7 yıl önce
Peki ya servis ? Sıcak sandviç ve portakal suyu dağıtılmadı mı ? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerenk kalmadi ~ 7 yıl önce
Muhtemelen yolculara servis yapılmadı ve şekerleri yükseldi ortam gerildi:)))
Sozcu ~ 7 yıl önce
Sozcunun dilbilgisi ilkokul terk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporthabere ~ 7 yıl önce
yorumlarımı neden göstermiyorsunuz? kimseye bir hakaret vs içeren şeyler değil yazdıklarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben olsaydıma cevap ~ 7 yıl önce
kuyruk acını bu kadar belli etmesen daha inandırıcı olacaksın aslında

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000