28 Şubat 2013, Perşembe 23:26:13

THY UÇAĞINDA KAÇAK YOLCU KRİZİ!

Bingazi-İstanbul seferini yapan THY uçağında yasadışı yollardan Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir kişi fark edildi. Libya'da hakkında yakalama emri bulunan kişi, polis tarafından etkisiz hale getirilirken, uçak bir saatlik gecikmenin ardından hareket etti.
  • Zaten oraya bizden baska ucus yapılMAMASININ sebebide bu dur ? Hiç bir emniyet yoktur. Ucak hemen kapatıp dönmek esastır. Kaptan bile herhangi bir olay oldugunda ,orada kalmamak için Malta yı gözüne kestirmişlerdir. Bilgilerinize . . .
  • su an gercekten vicdan azabi cekiyorum ve tum thy calisanlarindan ozur diliyorum benden sonra sahte dc3 ler turedi onunude alamiyorum huzurunuzda hepinizden ozur diliyorum basarilar THY seni seviyoruz THY

Libya'nın doğusundaki Bingazi Havalimanı'ndan İstanbul'a gelmek üzere kalkışa hazırlanan Türk Hava Yolları'na ait A320 tipi yolcu uçağında kaçak yolcu krizi yaşandı.

Libyanın ikinci büyük şehri Bingazi'de Bingazi-İstanbul seferini yapan TK648 sefer sayılı yolcu uçağına kimliği belirsiz bir kişi yasadışı yollardan binmek istedi.

Kabin görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine şahıs, havalimanı emniyeti tarafından dışarı çıkarıldı.

Bingazi Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Libya'da hakkında yakalama emri bulunan ve yasadışı yollarla Türkiye'ye gitmek isteyen bir Libya vatandaşının emniyet güçleri tarafından uçaktan indirildiği ve etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Tarifeli olarak yerel saatle 09:55'te havalanması gereken uçak  yaşanan olay sonrası 13:35'te havalanabildi ve İstanbul'a 16:35'te teker koydu.

THY UÇAĞINDA KAÇAK YOLCU KRİZİ!

Yorumlar

Eskiişi bilenlerden ~ 11 yıl önce
Zaten oraya bizden baska ucus yapılMAMASININ sebebide bu dur ? Hiç bir emniyet yoktur. Ucak hemen kapatıp dönmek esastır. Kaptan bile herhangi bir olay oldugunda ,orada kalmamak için Malta yı gözüne kestirmişlerdir. Bilgilerinize . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
su an gercekten vicdan azabi cekiyorum ve tum thy calisanlarindan ozur diliyorum benden sonra sahte dc3 ler turedi onunude alamiyorum huzurunuzda hepinizden ozur diliyorum basarilar THY seni seviyoruz THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 11 yıl önce
hayret ne oldu sana birden
Çaresi var ~ 11 yıl önce
Artık C47 olarak yazın....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000