05 Haziran 2016, Pazar 12:25:06

THY uçağında hırsızlığa hapis cezası

Türk Hava Yollarının (THY), Şanghay-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağında hırsızlık yaptığı belirlenen Çinli yolcuya 7,5 yıl hapis cezası verildi.
  • baskalarin esyalarina dokunma hic bir zanan.
  • THYnin yolcu sayısı 1 kişi daha duştu desene...
  • TGS'ye alim varm.. ahhh ne vuruyorsunuz ya.. tamam gittim.
  • Bu haberi cin ve hong kong basininda genis yer verseler de guzel bir goz dagi olsa bu hirsizlara.
  • Bak ozaman cüret ediyorlar mı thy de bunu yapmayı
  • Adalet sistemimizdeki hıza bakar mısın? Gözlerim yaşardı vallahi. Türkiyedeki politikacıların yolsuzluk davası olsaydı otuz sene sürerdi, sonunda da zaman aşımı derlerdi.
  • Çinliler bu işi meslek ettiler geçenlerde Atlasglobal uçağında da aynı olay gerçekleşmiş hırsız yaklaşık 20000$ çalarken yakalanmış. Aman dikkat diyeyim.
  • ins Turkiyede kalmasa bide bunu 7.5 yil besleyecez yatiracaz
  • ibretlik bir karar yaptiği hirsizlik ispat edilmiş suçüstü yakalanmiş..inkar etse dahi kurtuluş yok..ceket de giyse simokinde giyse kurtulamazdi malesef...bu adamin sabikasi var midir acaba vardir kesin bu işi meslek olarak edinmiştir ve yakalanmamiştir..thy uçağinda yakalandi..tabi yaptiği hirsizlik gece yarisinda millet uykudayken yapmasi da ekstra ceza getirdi..bu adami sinir dişi edeceksin ama geri gelmemesi şarti ve önlemi alinmasi zorunludur.. ama bunun içinde hukuki prosedur zorunlu...
  • Güle güle otur

Türk Hava Yollarının (THY), Şanghay-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağında hırsızlık yaptığı belirlenen Çinli yolcuya 7,5 yıl hapis cezası verildi.

Edinilen bilgiye göre, Bakırköy 40. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada, 13 Nisan'daki tarifeli seferde, görevliler tarafından bazı yolcuların kabin dolabındaki para ve değerleri eşyalarını çalarken yakalanan Çinli yolcu Wuyın Z, iki yolcuyla ilgili "hırsızlık" suçundan toplam 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kabin görevlileri tarafından hırsızlık yaparken yakalandığı belirtilen Çinli yolcu, seferin tamamlanmasının ardından polis ekiplerince Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne götürülmüş, daha sonra ise Bakırköy Adliyesine sevk edilmişti. Wuyın Z. hakkında işlem başlatılmıştı. 

THY uçağında hırsızlığa hapis cezası

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

w ~ 8 yıl önce
baskalarin esyalarina dokunma hic bir zanan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nov ~ 8 yıl önce
THYnin yolcu sayısı 1 kişi daha duştu desene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pushbackci ~ 8 yıl önce
2-3 yilda turkce ogrenir icerde bizimkiler de saliverir. kpss ye falan girer memur olur. cince turkce tercuman acigi var.
Hendlink ~ 8 yıl önce
TGS'ye alim varm.. ahhh ne vuruyorsunuz ya.. tamam gittim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 8 yıl önce
Bu haberi cin ve hong kong basininda genis yer verseler de guzel bir goz dagi olsa bu hirsizlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eli kesile ~ 8 yıl önce
Bak ozaman cüret ediyorlar mı thy de bunu yapmayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi ~ 8 yıl önce
Adalet sistemimizdeki hıza bakar mısın? Gözlerim yaşardı vallahi. Türkiyedeki politikacıların yolsuzluk davası olsaydı otuz sene sürerdi, sonunda da zaman aşımı derlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meslek ettiler ~ 8 yıl önce
Çinliler bu işi meslek ettiler geçenlerde Atlasglobal uçağında da aynı olay gerçekleşmiş hırsız yaklaşık 20000$ çalarken yakalanmış. Aman dikkat diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ? ~ 8 yıl önce
20.ooo USD? Yasal nakit taşıma sınırı 10.000 EURO yada USD değil mi ? Salladın ama deviremedin
BurgerReaper ~ 8 yıl önce
Yasal sinir su sekildedir: beyan ETMEDEN maximum 10000 USD tasiyabilirsiniz sonrasinda beyan etme zorunlulugu vardir. Bu sinir tamamen ulkelerin ekonomik hesaplamalrinin keskinligini korumak icin yapilmis bir sinirdir
Nasıl?? ~ 8 yıl önce
Yasal sınır öyle ama kimse gelip senin cebini kontrol etmiyor. Başkalarını küçümsemeyi bırak.
2 kişi ~ 8 yıl önce
2 kişi beraber ucuyordur , para aynı cantadadır. kişi bası 10bin tasıyabiliyorsun
aheyahey ~ 8 yıl önce
ins Turkiyede kalmasa bide bunu 7.5 yil besleyecez yatiracaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasadi ~ 8 yıl önce
Cin hapisanelerinin yaninda bizim kodesler hilton sayilir. Cikinca da takir takir Turkce konusur.
camarothy ~ 8 yıl önce
ibretlik bir karar yaptiği hirsizlik ispat edilmiş suçüstü yakalanmiş..inkar etse dahi kurtuluş yok..ceket de giyse simokinde giyse kurtulamazdi malesef...bu adamin sabikasi var midir acaba vardir kesin bu işi meslek olarak edinmiştir ve yakalanmamiştir..thy uçağinda yakalandi..tabi yaptiği hirsizlik gece yarisinda millet uykudayken yapmasi da ekstra ceza getirdi..bu adami sinir dişi edeceksin ama geri gelmemesi şarti ve önlemi alinmasi zorunludur.. ama bunun içinde hukuki prosedur zorunlu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
Sınır dışı etmek çözüm değil. Çünkü uçaklara şebeke halinde biniyorlar ve transitler. Bu ceza iyi oldu bir daha thy yi kullanmaz bu şebeke.
Sevindim ~ 8 yıl önce
Güle güle otur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000