27 Mayıs 2011, Cuma 16:10:07

THY UÇAĞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Türk Hava Yolları'nın Bombay-İstanbul seferini yapan uçağında kalp krizi vakası yaşandı...
  • konu sponsorluğa kadar gelmiş, başka işiniz yokmu sizin? bilmeden yorum yapmayın lütfen ayıptır. tk çaykur rizeye sponsor olacakmış bu arada:))
  • yoruma bayıldım. mizah duygusuna sahip kişilerin de aramızda olduğunu bilmek güzel
  • Birader bu uçak helikopter değil, uçak dikine alçalıp inemez, belli bir süzülüş oranıyla iner, bulunduğu irtifa ve hava şartları nedeniyle kaptan uçtuğu uçağın büyüklüğüne uygun meydanı seçer. Her zaman en yakın meydana inemez. Ortalama 240 km lik bir süzülüş rotasından sonra emniyetli inişe gelir. Hava şartları ve meydanlar uygun olmaz ise varış meydanına kadar inmeden gelebilir.
  • ya kardeşim demekki en uygun meydan Ankara'ydı oraya indiler. Bu uçak FL150 da uçmuyorki heryere hemen alçalıp insin biraz mantıklı düşünün bazıları burada sırf ortamı germek için konuşuyor
  • Allah Rahmet eylesin,Topragi bol olsun, Ayrimcilar ve gericilerede yaziklar olsun..
  • Afedersiniz ama en yakın meydanın Diyarbakır olduğunu nereden çıkardınız? Haberde türk hava sahasına yeni girdiği ibaresi bulunduğu için mi?? Demekki Ankara yakınmış oraya inmiş kaptan
  • her fırsatta thy yi eleştiren kişileri çok merak ediyorum acaba bu bir hastalıkmı bir psikolog bunlarla ilgili bir yorum yaparsa sevinirim kel alaka olayla ilgisi olmasada yönetimi kotili eleştirmek bir hastalık bence bu insanları çok merak ediyorum iş .arkadaş çevresi nasıl kişiler eleştirmeyin demiyorum düzeyinede aldırmıyorum ama konu ne eleştirdiği şey ne gülüyorum ağlanacak hallerine
  • ucakta eger ölüm raporu vereiblecek bir doktor yok ise, ucağin en yakın uygun meydana inmesi lazim. ve bu bence diyarbakir olurdu. cunku ucus ekibinden hiç kimse (pilotlar,kabin)bir kişiye resmi olarak ölü diyemez.boyle bir yetkisi yok. eger o kişinin ailesi bir dava açarsa yakınımız ölmemişti ama ucak 1-2 saat daha yol gitti ve kurtaramadik diye, nasıl bir cevap vereceksiniz ? kurallar boyle diyor..
  • buradaki haberleri gayet ilgi ile takip ediyorum çünkü uçak ve haberleri ilgimi çeker , ama dikkat ettiğim birçok kişi sadece karalamak için buradalar ve insan güzel bir haberi okuduğu zaman alt taraftaki abuk yorumlar haberleri gölgeliyor , site yöneticilerinden ricam bu tip konu ile alakası olmayan ve sadece siyahı görmek isteyenlerin yorumlarını burada yayınlamasınlar. saygılarımla.
  • ne vanı kardeşim ne hızlı girmesi hoş aydan gelmiyor bu uçak ne kadar gereksiz bir yorum
THY'nin A340 tipi Bombay-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında Hindistan uyruklu kadın Jilusidiacac Alifa Babar, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Hindistan uyruklu Jilusidiacac Alifa Babar, uçak Türk hava sahasına girdiği sırada fenalaştı. Hemen müdehale eden kabin memurlarının çabası da kadını kurtarmaya yetmedi.

Bu gelişme üzerine uçağı Ankara'ya indiren THY pilotları, cenazenin alınmasının ardından tekrar İstanbul'a uçtu.
THY UÇAĞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
konu sponsorluğa kadar gelmiş, başka işiniz yokmu sizin? bilmeden yorum yapmayın lütfen ayıptır. tk çaykur rizeye sponsor olacakmış bu arada:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yoruma bayıldım. mizah duygusuna sahip kişilerin de aramızda olduğunu bilmek güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birader bu uçak helikopter değil, uçak dikine alçalıp inemez, belli bir süzülüş oranıyla iner, bulunduğu irtifa ve hava şartları nedeniyle kaptan uçtuğu uçağın büyüklüğüne uygun meydanı seçer. Her zaman en yakın meydana inemez. Ortalama 240 km lik bir süzülüş rotasından sonra emniyetli inişe gelir. Hava şartları ve meydanlar uygun olmaz ise varış meydanına kadar inmeden gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya kardeşim demekki en uygun meydan Ankara'ydı oraya indiler. Bu uçak FL150 da uçmuyorki heryere hemen alçalıp insin biraz mantıklı düşünün bazıları burada sırf ortamı germek için konuşuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah Rahmet eylesin,Topragi bol olsun, Ayrimcilar ve gericilerede yaziklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Afedersiniz ama en yakın meydanın Diyarbakır olduğunu nereden çıkardınız? Haberde türk hava sahasına yeni girdiği ibaresi bulunduğu için mi?? Demekki Ankara yakınmış oraya inmiş kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her fırsatta thy yi eleştiren kişileri çok merak ediyorum acaba bu bir hastalıkmı bir psikolog bunlarla ilgili bir yorum yaparsa sevinirim kel alaka olayla ilgisi olmasada yönetimi kotili eleştirmek bir hastalık bence bu insanları çok merak ediyorum iş .arkadaş çevresi nasıl kişiler eleştirmeyin demiyorum düzeyinede aldırmıyorum ama konu ne eleştirdiği şey ne gülüyorum ağlanacak hallerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucakta eger ölüm raporu vereiblecek bir doktor yok ise, ucağin en yakın uygun meydana inmesi lazim. ve bu bence diyarbakir olurdu. cunku ucus ekibinden hiç kimse (pilotlar,kabin)bir kişiye resmi olarak ölü diyemez.boyle bir yetkisi yok. eger o kişinin ailesi bir dava açarsa yakınımız ölmemişti ama ucak 1-2 saat daha yol gitti ve kurtaramadik diye, nasıl bir cevap vereceksiniz ? kurallar boyle diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
buradaki haberleri gayet ilgi ile takip ediyorum çünkü uçak ve haberleri ilgimi çeker , ama dikkat ettiğim birçok kişi sadece karalamak için buradalar ve insan güzel bir haberi okuduğu zaman alt taraftaki abuk yorumlar haberleri gölgeliyor , site yöneticilerinden ricam bu tip konu ile alakası olmayan ve sadece siyahı görmek isteyenlerin yorumlarını burada yayınlamasınlar. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne vanı kardeşim ne hızlı girmesi hoş aydan gelmiyor bu uçak ne kadar gereksiz bir yorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000