19 Kasım 2019, Salı 10:12:27

THY uçağında fındıklı baklava sürprizi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Türk Hava Yolları’nın(THY) 17 Kasım Dünya Baklava Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında yayınladığı ‘Baklava cevizli mi olsun fıstıklı mı?’ şeklindeki tartışmasına ‘fındıklı baklava’ ile katıldı.
  • Ah ne cevap yazmışlar birbirlerine değil mi insan sevgi,sıcaklık ve aidiyet doluyor!
  • Sayin Gulen adam, Ayciya ve digerlerine neden baklava almadin
  • Pilot mu almıs baklavayı ?
  • Ahahaha baklava sunex plazada gomuyoruz suan baskanim
  • Bari ekibide bir kutu sarsaydın ordu belediye bşk.
  • Fındık yerli doğru ama borsası Frankfurt'ta. Elin adamı sırtımızdan para kazanıyor. Böyle bir abukluk da anca bizde olur. Ayrıca her gün daha da zarar eden fındık üreticileri de kendilerini zarara uğratan zihniyete durmadan oy verip duruyor onlara ne yapsalar müstahak.
  • Geçen gün milyonlar götürdüğü ortaya çıkan başkan değil mi bu?
  • 4 yerden (4 dikiş) maaş alsam "bende fındık kırar"baklavaya koyarım...!!!
  • Keşke onun yerine( prim ) yolda ki bir dilim baklavayı bile daha ağzına sürememiş olan vatandaşlara ikram etseydiniz sayın Ordu belediye başkanı.
  • Ekip sunex baklavayi iyi secure etseydiniz. Yazarlar...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Türk Hava Yolları’nın(THY) 17 Kasım Dünya Baklava Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında yayınladığı ‘Baklava cevizli mi olsun fıstıklı mı?’ şeklindeki tartışmasına ‘fındıklı baklava’ ile katıldı. Başkan Güler, yaptırdığı fındıklı baklavayı THY uçağı ile THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye gönderdi.

Türk Hava Yolları, 17 Kasım Dünya Baklava Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında "Dünya Baklava Günü'nde akıllarda tek soru: cevizli mi, fıstıklı mı? Seçiminiz ne olursa olsun, Turkish Airlines Lounge alanlarında lezzetli baklavalarımız sizi bekliyor” mesajını paylaştı. Bunun üzerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye ithafen gönderdiği paylaşımda, "Fıstıklı mı iyi yoksa cevizli mi bilmem, ama fındıklının her ikisinden de iyi olduğuna eminim. Bilal Ekşi önderliğinde başarıdan başarıya koşarak bir Dünya markası haline gelen Türk Hava Yolları, bence en kısa sürede Ordu fındığından yapılan baklavayı menüsüne ekleyecektir" yanıtını verdi.

Başkan Güler'in 'Fındıklı Baklava' önerisine sessiz kalmayan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Ordu yöresine ait bir türküden esinlenerek, "Sayın Başkanım, mesaj alındı. Yine yeşerdi fındık dalları, acep ne olacak baklavanın halları" diyerek esprili bir dille Başkan Güler’e sosyal medya üzerinden cevap verdi.
Başkan Güler, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin verdiği cevaba karşılık iki tepsi fındıklı baklava yaptırarak Ordu-Giresun Havalimanına gitti. Burada elindeki 2 tepsi fındıklı baklava ile THY’ye ait uçağa giden Başkan Güler, 1 tepsi baklavayı uçakta bulunan personele ikram ederken elinde bulunan diğer tepsiyi de THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye iletmek üzere uçağın pilotuna teslim etti.

“Fındıklı baklavayı tüm dünyada yaygınlaştırmak istiyoruz”

Fındığın yerli bir ürün olduğu üzerinde duran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Türk Hava Yolları sosyal medya üzerinden yapmış olduğu anketle fıstıklı ve cevizli baklavayı oylamaya sunmuştu. Biz de buna fındığı ilave etmek istedik. Fındık hem yerli hem de çok lezzetli olan bir ürünümüz. İnşallah bundan sonra herkes fındıklı baklavayı da yaygın olarak tadacaktır. Hava limanına gelerek Bilal Bey’e fındıklı baklavamızdan gönderdik. Kendisine sosyal medyadan fındıklı baklavayı önerdiğimizde kendisi ‘yine yeşerdi fındık dalları, acep ne olacak baklavanın halları’ diyerek bizlere zekice bir cevap göndermişti. Bilal Bey’in damak zevkinin de zekâsı kadar parlak olduğunu düşünüyorum. Böylelikle fındıklı baklavayı tüm dünyada yaygınlaştırmak istiyoruz” diye konuştu.





THY uçağında fındıklı baklava sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Yersen Lokantası 3 ~ 4 yıl önce
Ah ne cevap yazmışlar birbirlerine değil mi insan sevgi,sıcaklık ve aidiyet doluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayciya neden almadin ~ 4 yıl önce
Sayin Gulen adam, Ayciya ve digerlerine neden baklava almadin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirket ~ 4 yıl önce
Bin parcaya ayrilmis, o onun adami bu bunun adami
Standart ~ 4 yıl önce
Pilot mu almıs baklavayı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Ahahaha baklava sunex plazada gomuyoruz suan baskanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip bütünlüğü ~ 4 yıl önce
Bari ekibide bir kutu sarsaydın ordu belediye bşk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Findikli ~ 4 yıl önce
Baklavami olur, baklava Cevizli olmali
finduk ~ 4 yıl önce
Fındık yerli doğru ama borsası Frankfurt'ta. Elin adamı sırtımızdan para kazanıyor. Böyle bir abukluk da anca bizde olur. Ayrıca her gün daha da zarar eden fındık üreticileri de kendilerini zarara uğratan zihniyete durmadan oy verip duruyor onlara ne yapsalar müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
Geçen gün milyonlar götürdüğü ortaya çıkan başkan değil mi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. yazana ~ 4 yıl önce
İktidar partisinden olup da götürmeyen var mı hamdolsun ?
Plt. ~ 4 yıl önce
4 yerden (4 dikiş) maaş alsam "bende fındık kırar"baklavaya koyarım...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 4 yıl önce
Keşke onun yerine( prim ) yolda ki bir dilim baklavayı bile daha ağzına sürememiş olan vatandaşlara ikram etseydiniz sayın Ordu belediye başkanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Onu dusunecek adamlar olursa,iste o zaman dunya bizden korksun.
Scandinavian ~ 4 yıl önce
Zikkimin pekini yesin Bilal Ekşi. Adam olsa o Belediye "başkani" 100 tepsi IST/SAW Crew merkezlerine gönderir.
Rte ~ 4 yıl önce
Ekip sunex baklavayi iyi secure etseydiniz. Yazarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000