24 Temmuz 2011, Pazar 08:44:50

THY UÇAĞINDA ÇANTA PANİĞİ

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçakta unutulan şüpheli çanta, havalimanında paniğe yol açtı.
  • istanbulda uçağa binecek olan yolcu bina girişinde ve boarding girişinde aranır. birde bomba koyacak adam eger buraya kadar bomba getirmişse eger onu havadada patlatır. antebin işgüzarlığı bu , beceriksizliği, baştakiler görsede görmezden gelir çünkü malumunuz.
Bomba imha uzmanlarının uçağa girerek yaptığı incelemede çantanın içinde evrak olduğu anlaşıldı. Uçak 1 saat 20 dakikalık gecikmeyle İstanbul'a hareket etti.

THY'ye ait İstanbul-Gaziantep seferini yapan Kemer isimli yolcu uçağı, Gaziantep'te Havalimanı'na indi. Yolcuların uçaktan ayrılmasının ardından görevliler tarafından temizlik yapıldığı sırada yolcu bölümünde bir çanta bulundu. Personelin şüphelenerek polise haber vermesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda şüpheli çantada evrak olduğu belirlendi. Bir yolcu tarafından unutulduğu sanılan çanta incelemeye alınırken, çantanın sahibinin araştırıldığı belirtildi. Gaziantep'ten yolcu alarak İstanbul'a gidecek olan uçak, şüpheli çanta incelemesi nedeniyle saat 18.05 yerine saat 19.25'te Gaziantep Havalimanı'ndan hareket etti..

(HaberTürk)
THY UÇAĞINDA ÇANTA PANİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
istanbulda uçağa binecek olan yolcu bina girişinde ve boarding girişinde aranır. birde bomba koyacak adam eger buraya kadar bomba getirmişse eger onu havadada patlatır. antebin işgüzarlığı bu , beceriksizliği, baştakiler görsede görmezden gelir çünkü malumunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000