01 Eylül 2008, Pazartesi 14:58:40

THY UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ

Türk Hava Yolları’na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı İstanbul-Minsk seferini yapmaya hazırlanırken şüpheli bir paket paniğe neden oldu.
  • Security check yapılmadığını nerden biliosun.Koca kavanozu check yapmadanda görebilirsin.Belliki yolcunun birisi bırakmış oraya sahibi kim deyincede korkudan benim diyememiş. sık sık yaşanan durumlar bunlarki thy security check e önem veren bir şirkettir..
  • security checkler yapılmadıgı için yada bastan savma yapıldıgı için bunların olması normal.yolcu geldikten sonra da yapılacak bişey yok tabi,elleri mahkum guvenlik cagıracaklar, 3 saat bile gecikme yapar o ucak.hala dededen kalma usullerle ucak ucurmaya devam ediyoruz.olaylar yasandı temizlikçilerin elinde bomba patladı ,hadi kitap okumuyorsunuz bari bunlardan ders alın...

AirportHaber'in aldığı bilgiye göre, Türk Hava Yolları’nın TK1481 sefer sayılı B737-800 tipi yolcu uçağı İstanbul-Minsk seferini yapmaya hazırlandığı sırada uçak içerisinde bulunan sahipsiz bir paket panik yarattı.

Atatürk Havalimanı’nda yolcularını aldıktan sonra Minsk’e gitmek üzere hazırlandığı esnada uçağın 7. sırasında siyah poşet içindeki kavanoz benzeri kaplanmış bir paket bulundu. Kabin görevlileri bulunan paketin sahibinin olup olmadığını yolculara sordu. Şüpheli paketin sahibi olmadığı anlaşılınca durum güvenlik güçlerine bildirildi.

Güvenlik güçleri pilotla irtibata geçerek, uçağın güvenli bir alana çekilmesini istedi. Boş bir alana çekilen uçağın yolcuları indirilerek gerekli güvenlik önlemleri alındı.

Gerekli aramaların yapılmasının ardından uçağın İstanbul-Minsk seferini yapmak üzere kalkışına izin verileceği belirtildi.

©AirportHaber.com

THY UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ

Yorumlar

rumuz ~ 16 yıl önce
Security check yapılmadığını nerden biliosun.Koca kavanozu check yapmadanda görebilirsin.Belliki yolcunun birisi bırakmış oraya sahibi kim deyincede korkudan benim diyememiş. sık sık yaşanan durumlar bunlarki thy security check e önem veren bir şirkettir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ghostt ~ 16 yıl önce
security checkler yapılmadıgı için yada bastan savma yapıldıgı için bunların olması normal.yolcu geldikten sonra da yapılacak bişey yok tabi,elleri mahkum guvenlik cagıracaklar, 3 saat bile gecikme yapar o ucak.hala dededen kalma usullerle ucak ucurmaya devam ediyoruz.olaylar yasandı temizlikçilerin elinde bomba patladı ,hadi kitap okumuyorsunuz bari bunlardan ders alın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000