02 Eylül 2013, Pazartesi 14:01:36

THY UÇAĞINDA "BOMBA" NOTU!

Dün gece 00:35'da Şangay'a gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan THY uçağının tuvaletinde bulunan “uçakta bomba var” yazısı büyük panik yarattı. Uçak, Şanghay'a "emniyetli karşılama" talebiyle iniş yaptı. Bomba araması yapılırken uçakta herhangi bir patlayıcı bulunamadı.
  • Adamlar işi biliyor
  • Sahte ihbar yine.Tek koridorlu uçaklarda THY yönetiminin söktürdüğü perde nedeniyle çok yakında gerçek uçak kaçırmalarını duyacaksınız.Terör geliyorum diyor.Pilotlarımızın kaçırıldığı günlerde bu perdeler söküldü,nedenini bilen varsa lütfen açıklasın.!!!!
  • Yusuf İ. K. isimli bir kabin memuru tanıyor musunuz? Yada şuan kendi ismini gördü ise bana cevap verebilir mi?
  • Elbette bekleyeceksiniz. Bu tarz durumlarda konfor degil guvenlik on plandadir ve geregi neyse yapilir. Once bunu ogreneceksiniz. Zamaninda libyadan kurtarilan esir Turklerde yolda bir ekmek vermediler diye bagiriyorlardi. ;-)
  • Orada da saatlerce bekletildik. 2 saat 10 dakika sonunda bırakıldık"
  • Beyrut'ta esir alınan pilotlarımızdan ne haber var nede haberlerde yer...
  • Cumartesi gunu thy hamburg ist ucagindafa ayni ihbar vardi.yolcular 501 kapida x ray lerden gecirilerek cikislari saglandi.turk ve alman yolcular isyan ediyodu.sadece x rayden alinip cikis yaptirildi.sangay da saatlerce bekletilip iccamasirlarina kadar aramislar.bunu turkiyede yapsalar yer yerinden oynardi.ama burda genede insanlar guvenlil amacli yapilan aramalarda isyanlar ve havalari bitmiyo.bunlarin guc ve havasi turkiyeye geciyo.sikiysa avrupa ve dunyada yapin bu artisligi.ama yemiyodur.burasi muz ulkesi ya ondan
  • 2 pilotumuz unutuldu mu? Neredeyse bir ay olacak Herhalde eylem zamanı geliyor.
  • Bu tur olaylar son zamanda cok artti. Acaba izlenen dis politika ile ilgisi var mi? malum siyasilerimiz agizlarindan THY ismini dusurmuyorlar. dolayisi ile izlenen politikanin faturasi THY"ye mi cikiyor. bu arada 2 pilotumuz halen Lubnan'da esirler.
  • Saatlerce bekletiliyorlar , sonra başka bir yerde saatlerce bekletiliyor ve 2 saat 10 dakika sonunda bırakılıyorlar.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul - Şangay seferini yapan TK0026 sefer sayılı THY'ye uçağının tuvaletinde inişe geçildiği sırada "Uçakta bomba var" yazılı bir not bulundu. Uçağın kaptanı durumu Şanghay Havalimanı'ndaki kuleye bildirdikten sonra havalimanında gerekli önlemler alındı. Uçak inişinin ardından açığa çekilirken yolcular tek tek arandı. Tahliye edilen yolcular havalimanında bekletildi. Yapılan aramanın sonrasında uçakta herhangi birşey bulunamadığı öğrenildi.

Türk yolcular yaşadıklarını anlattı. İşte Türk yolcuların anlattıkları:

"Uçağın tuvaletinde bir yazı bulundu. Yazıda ‘Uçakta bomba var’ yazıyordu. Şanghay'a indik. Saatlerce bekletildik. İç çamaşırlarımıza kadar arandık. Daha sonra bir odaya alındık. Orada da saatlerce bekletildik. 2 saat 10 dakika sonunda bırakıldık"

THY UÇAĞINDA "BOMBA" NOTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Adamlar işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Sahte ihbar yine.Tek koridorlu uçaklarda THY yönetiminin söktürdüğü perde nedeniyle çok yakında gerçek uçak kaçırmalarını duyacaksınız.Terör geliyorum diyor.Pilotlarımızın kaçırıldığı günlerde bu perdeler söküldü,nedenini bilen varsa lütfen açıklasın.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıyor musunuz? ~ 11 yıl önce
Yusuf İ. K. isimli bir kabin memuru tanıyor musunuz? Yada şuan kendi ismini gördü ise bana cevap verebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbette ~ 11 yıl önce
Elbette bekleyeceksiniz. Bu tarz durumlarda konfor degil guvenlik on plandadir ve geregi neyse yapilir. Once bunu ogreneceksiniz. Zamaninda libyadan kurtarilan esir Turklerde yolda bir ekmek vermediler diye bagiriyorlardi. ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatlerce ~ 11 yıl önce
Orada da saatlerce bekletildik. 2 saat 10 dakika sonunda bırakıldık"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esir pilotlarımız ~ 11 yıl önce
Beyrut'ta esir alınan pilotlarımızdan ne haber var nede haberlerde yer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Cumartesi gunu thy hamburg ist ucagindafa ayni ihbar vardi.yolcular 501 kapida x ray lerden gecirilerek cikislari saglandi.turk ve alman yolcular isyan ediyodu.sadece x rayden alinip cikis yaptirildi.sangay da saatlerce bekletilip iccamasirlarina kadar aramislar.bunu turkiyede yapsalar yer yerinden oynardi.ama burda genede insanlar guvenlil amacli yapilan aramalarda isyanlar ve havalari bitmiyo.bunlarin guc ve havasi turkiyeye geciyo.sikiysa avrupa ve dunyada yapin bu artisligi.ama yemiyodur.burasi muz ulkesi ya ondan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülayim ~ 11 yıl önce
2 pilotumuz unutuldu mu? Neredeyse bir ay olacak Herhalde eylem zamanı geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba diyorum? ~ 11 yıl önce
Bu tur olaylar son zamanda cok artti. Acaba izlenen dis politika ile ilgisi var mi? malum siyasilerimiz agizlarindan THY ismini dusurmuyorlar. dolayisi ile izlenen politikanin faturasi THY"ye mi cikiyor. bu arada 2 pilotumuz halen Lubnan'da esirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
Saatlerce bekletiliyorlar , sonra başka bir yerde saatlerce bekletiliyor ve 2 saat 10 dakika sonunda bırakılıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000