12 Mart 2014, Çarşamba 08:35:32

THY UÇAĞINA YİNE LAZER TUTULDU!

Türk Hava Yolları'nın Kiev-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının kokpitine lazer tutuldu.
  • Nasıl insan bunlar onca insanın hayatına mal olcaklar gerizekalı sıgırlar
  • bunu yapanları laserle hadım etmek lazım..
  • Ne kadar umursamaz bi milletiz arkadaslar edidortorlere laf gonderenler cahil insanlar lazer deyip gecmeyin pilot alcalmaya baslamis ya dikkati dagilsa ya ucak senin evinin tepesine dusse onca insanin ne gunahi var Boyle insanlari toplatip ibreti alem icin 10.000 feetden assagi aticaksin. Airport Haber'e basarilar diliyorum cok guzel haberleriniz var tebrikler
  • Arkadaşlar gerçekten merakımdan soruyorum. Cidden uçağa tutulan lazer pilotları etkiliyormu, ve o kadar uzak mesafeden pilotu nnasıl tutturabiliyorlar?
  • Abartmayalim derken sen pf iken gozune lazer tutuldu mu birader? Ne atip tutuyosun burda. Gece ucusunda kokpitine laser tutulsun butun kokpit yemyesil olsun ve isik gozunu kor etsin bakalim napicaksin. Laser tutanlarin Allah bin kere belasini verir insallah. Evin camindan falan sakin sakin lazeri tutmak kolay. Bir gun bir ucus tehlikeye girerse o lazerleri artik nerde tutarsiniz onu siz dusunun..
  • O lazeri alip tutanlarin ..... sokmadıkca bu huylarindan vazgecmezler.
  • Beylikdüzü'nden tutulan lazerle uçuş emniyeti tehlikeye giriyorsa; gündüz göze gelen güneş ışığının yaratacağı tehlikeyi düşünebiliyormusunuz :) THY dışında da rapor eden yok.:) Polis şimdiye kadar Florya açıklarında sandaldan lazer tutanlar dışında kimseyi yakalayamadı.:) Bu işi biz abarttıkça lazer tutan daha çok olur. :(
  • Her zaman olan sey..
  • Stadlarda futbolcunun gözüne lazer tuttuğu ve pis pis sırıttığı kameralarla tespit edilen adama bile ceza verilmedigi söyleniyor. Bu adamları yakalasalar ne olacak. Adam diyecek şakalasiyordum arkadaşla falan falan.....
  • Sayın editör lütfen sizden rica ediyorum bir daha böyle haberler yayınlamayın. Yemen' e gidinde lazer tacizcilerini görün. Nedir yahu bu? Ayda insanlar arsa alıyor sizin yaptıgınız haberlere bakın bir.

Türk Hava Yolları’nın Kiev- İstanbul seferini yapan yolcu uçağına, iniş için alçaldığı sırada Beylikdüzü üzerinden lazer tutuldu.

TK460 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’na iniş için alçalmaya başladı. Bu sırada uçağın kaptan pilotu, Beylikdüzü üzerinden uçağa lazer tutulduğunu fark etti. Pilot durumu Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi’ne bildirdi.

Polis ekipleri, uçağa lazer tutarak uçuş güvenliğini tehlikeye sokan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri bulmak için bölgede arama çalışmalarına başladı. Ancak uçağa lazer tutan şehir magandalarına ulaşılamadı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 1 Ocak 2014'te yürürlüğe konulan yönetmeliğine göre, hava araçlarına lazer tutan kişilere 10 bin TL para cezası kesilebiliyor.

THY UÇAĞINA YİNE LAZER TUTULDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nasıl insan bunlar onca insanın hayatına mal olcaklar gerizekalı sıgırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lazer ~ 10 yıl önce
bunu yapanları laserle hadım etmek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar umursamaz bi milletiz arkadaslar edidortorlere laf gonderenler cahil insanlar lazer deyip gecmeyin pilot alcalmaya baslamis ya dikkati dagilsa ya ucak senin evinin tepesine dusse onca insanin ne gunahi var Boyle insanlari toplatip ibreti alem icin 10.000 feetden assagi aticaksin. Airport Haber'e basarilar diliyorum cok guzel haberleriniz var tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot uygulaması ~ 10 yıl önce
İşte ona hava yolu pilotu demezler...
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar gerçekten merakımdan soruyorum. Cidden uçağa tutulan lazer pilotları etkiliyormu, ve o kadar uzak mesafeden pilotu nnasıl tutturabiliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 yıl önce
Beni etkilemiyor, ben lazere değil önümdeki aletlerle piste bakıyorum...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abartmayalim derken sen pf iken gozune lazer tutuldu mu birader? Ne atip tutuyosun burda. Gece ucusunda kokpitine laser tutulsun butun kokpit yemyesil olsun ve isik gozunu kor etsin bakalim napicaksin. Laser tutanlarin Allah bin kere belasini verir insallah. Evin camindan falan sakin sakin lazeri tutmak kolay. Bir gun bir ucus tehlikeye girerse o lazerleri artik nerde tutarsiniz onu siz dusunun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
O lazeri alip tutanlarin ..... sokmadıkca bu huylarindan vazgecmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayalım ~ 10 yıl önce
Beylikdüzü'nden tutulan lazerle uçuş emniyeti tehlikeye giriyorsa; gündüz göze gelen güneş ışığının yaratacağı tehlikeyi düşünebiliyormusunuz :) THY dışında da rapor eden yok.:) Polis şimdiye kadar Florya açıklarında sandaldan lazer tutanlar dışında kimseyi yakalayamadı.:) Bu işi biz abarttıkça lazer tutan daha çok olur. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her zaman olan sey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elveda ~ 10 yıl önce
Kahire uçuşlarında en az 3-5 lazer olayı oluyor :) kanıksandı artık.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Stadlarda futbolcunun gözüne lazer tuttuğu ve pis pis sırıttığı kameralarla tespit edilen adama bile ceza verilmedigi söyleniyor. Bu adamları yakalasalar ne olacak. Adam diyecek şakalasiyordum arkadaşla falan falan.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın editör lütfen sizden rica ediyorum bir daha böyle haberler yayınlamayın. Yemen' e gidinde lazer tacizcilerini görün. Nedir yahu bu? Ayda insanlar arsa alıyor sizin yaptıgınız haberlere bakın bir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000