16 Temmuz 2015, Perşembe 13:25:18

THY uçağına yine bomba ihbarı

Türk Hava Yolları'nın TK9 sefer sayılı İstanbul-Los Angeles seferini yapacak uçağında bomba yazılı bir not bulundu.
  • hani bbombacı kabindendi?
  • şu mubarek günde bela okudum bunu yapan adi yaratık için. arkasında bu pis yaratığa para veren bir şirket veya devlet olduğuna da eminim. hayır anlamadığım şey, metro kabinlerinde bile dome-camera varken, uçaklarda nasıl olmaz anlamak imkansız. uçak yerdeyken boarding bitimine kadar kayıtta oIsa yeter.
  • Uçaktan en son temizlikçiler çıkar akabindede kabin ekibi security check yapar ,finaldede kabin ekibi notu bulur...Uçuş esnasında ise şakacı , eşşek yolcu daha önce gazete haberlerinde okuduğu gibi gider wc ye notu yazar , bu nottaa gereğinden fazla ciddiye alınır , ondan sonrada rezalet başlar.Yapanın ALLAH bin defa belasını versin bu mübarek günlerde , vatan hainleri kasıtlı olarak yapıyorlar...Bir yerde yakalancaklar kesin ,işte o zaman ibreti alem için öyle bir ceza verilip açıklansınki kimse bu sahte notları yazmaya cesaret edemesin...Bu son not kimsenin günahını almak istemeyiz ama gözen yada temizlik ekibinden gibi duruyor...uçakta yolcu yok , içeri giren çıkan tüm isimler gözende kayıtlı , ekip belli , temizlikçiler belli , hepsinin parmak ve el izleri alındımı şıp diye ortaya çıkacak nasıl olsa , işte o zaman tüm zararı ödetinki bu şerefsize ne olduğunu iyice anlasın....
  • Temizliik personeli olabilir.
  • Gencler gozende calisanlar bunu yapmaz cunku hepinizin bildigi gibi bizler gece 3 4 lerde gelip ogle saatlerine kadar calisiyoruz. Ve tam evimize gidecekken ucak bilgisi geldiginde o ucagin pozisyonunda olmasaniz bile butun personeller ucga toplaniyor. Ve icerde bunu yapacak karakterde kimse yok zaten olsa da dedim ya kendi başıda yaniyor sonucta.ve orada calisan herkes yoruluyor ek olarak ve sirket zarar goruyor. Ayrica gozen güvenliği sagliyorda yani kusmuk kagidina yazilmis ucakta bomba var yazisi. Ucak baska bir ucustan gelmis bu gozenin sucu olamaz ki arama islemi kgitlardaki yazilari okumaktan ibaret degil kdi mi aranacak yerde bomba olsa mutlak gorulurdu.
  • Uçağın koordinatörü bendim? Not alalacele yazılmışa benziyor.
  • Burada hangi şirketin elemanı yaptıgı önemlimi her şirketin içinde bu işi yapacak karaktersiz kişiler çıkabilir. Ama burada yine en çok zararı gören masumlar olur. Gözen arkadaşlar gecenin en derin saatinde uykusuz biçimde mesaiye başlıyor ve bu olay yüzünden sadece ekmek parası için çalışan suçsuz kişiler saatlerce ya tutuluyor yada evine giden uyuyup dinlenip gece tekrar işe gelecekken evinden ifade için havalimanına çağrılıyor.. Biraz vicdanla yaklaşın bu olaya olayı yapan vicdansız bari bizde birbirimize vicdansız olmayalım...
  • İnsanlari karalamayin o sirketler kac bin kisiye ekmek veriyor kac kisi evine ekmek goturuyor utanin bunlari yazarken insan ekmek yedigi kapiya ihanet etmez klavye kabadayilari elinizi vicdaniniza koyun ayrica personel memnun deilmis falan yazanlar sizene begenmeyen birakir gider kimse kimseyi zorla calistiramaz çamur atmayin insanlarin ekmegi ile oynamayin.
  • Yorum yaparken bilmediğiniz bişey var. Uçağın her türlü ne sebeple olursa olsun geçikmesi olursa o uçak pushback alana kadar gözen uçaktan ayrılmaz.. Tabi o uçak personeli gelmeden vardiyadaki hiç bir gözen personeli de alandan ayrılmaz.. Ki kaldıkı böle bir bomba ihbarı vs gibi durumda olağan üstü hal durumu yaşanır ki hiç bir personel bunu istemez.. Gözenin işi en güvenli şekilde o uçağı göndermek. Yani bu gibi ufak hesaplar yapmaz.. Olan yine gözene olur.. Bundan kimin çıkarı varsa o yapıyo bu spekülasyonları..
  • Kaç senedir takip ediyorum bu siteyi. Havacılıkla alakam olmadan önce de takip edip yorumlara bakardım, artık yeterince "birbirine sarma, çekememe" durumu ayyuka çıkmış durumda. Biz de şimdi bu şirketten ekmek yiyoruz, siyasi görüşü, bakış açısını bir yana koyarsın, ekmeğinin peşine düşüp işini yaparsın, çünkü profesyoneliz ya. Eğitimini aldığımız işi yapıyor karşılığında para alıyoruz. Kimsenin şakşakçısı ya da yardakçısı değilim ama bu tarz şeyler cahiliyetten tut, eğitimsizli

Türk Hava Yolları'nın TK9 sefer sayılı İstanbul-Los Angeles seferini yapacak uçağın koridorunda yolcular henüz uçağa alınmadan bomba içerikli bir not bulundu.

TC-JJF tescilli Boeing B777-300ER tipi uçağın güvenli bir alana çekilerek aramasına başlandığı öğrenildi.

Saat 12.45'te kalkacak uçağın bomba notu sebebiyle 15.45'te yapılacağı açıklandı.

(16:56) Bomba notu bulunan uçakta yapılan aramalarda tehlikeli herhangi bir unsura rastlanmazken, uçağın yolcularını alarak kalkışını gerçekleştirdiği öğrenildi.

THY uçağına yine bomba ihbarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

hakku ~ 9 yıl önce
hani bbombacı kabindendi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roket ~ 9 yıl önce
şu mubarek günde bela okudum bunu yapan adi yaratık için. arkasında bu pis yaratığa para veren bir şirket veya devlet olduğuna da eminim. hayır anlamadığım şey, metro kabinlerinde bile dome-camera varken, uçaklarda nasıl olmaz anlamak imkansız. uçak yerdeyken boarding bitimine kadar kayıtta oIsa yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temizlik & gözen ~ 9 yıl önce
Uçaktan en son temizlikçiler çıkar akabindede kabin ekibi security check yapar ,finaldede kabin ekibi notu bulur...Uçuş esnasında ise şakacı , eşşek yolcu daha önce gazete haberlerinde okuduğu gibi gider wc ye notu yazar , bu nottaa gereğinden fazla ciddiye alınır , ondan sonrada rezalet başlar.Yapanın ALLAH bin defa belasını versin bu mübarek günlerde , vatan hainleri kasıtlı olarak yapıyorlar...Bir yerde yakalancaklar kesin ,işte o zaman ibreti alem için öyle bir ceza verilip açıklansınki kimse bu sahte notları yazmaya cesaret edemesin...Bu son not kimsenin günahını almak istemeyiz ama gözen yada temizlik ekibinden gibi duruyor...uçakta yolcu yok , içeri giren çıkan tüm isimler gözende kayıtlı , ekip belli , temizlikçiler belli , hepsinin parmak ve el izleri alındımı şıp diye ortaya çıkacak nasıl olsa , işte o zaman tüm zararı ödetinki bu şerefsize ne olduğunu iyice anlasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Temizliik personeli olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heeeyyyy ~ 9 yıl önce
Gencler gozende calisanlar bunu yapmaz cunku hepinizin bildigi gibi bizler gece 3 4 lerde gelip ogle saatlerine kadar calisiyoruz. Ve tam evimize gidecekken ucak bilgisi geldiginde o ucagin pozisyonunda olmasaniz bile butun personeller ucga toplaniyor. Ve icerde bunu yapacak karakterde kimse yok zaten olsa da dedim ya kendi başıda yaniyor sonucta.ve orada calisan herkes yoruluyor ek olarak ve sirket zarar goruyor. Ayrica gozen güvenliği sagliyorda yani kusmuk kagidina yazilmis ucakta bomba var yazisi. Ucak baska bir ucustan gelmis bu gozenin sucu olamaz ki arama islemi kgitlardaki yazilari okumaktan ibaret degil kdi mi aranacak yerde bomba olsa mutlak gorulurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emgrss ~ 9 yıl önce
Haaa yaşa kardes insanlar güvenlik görevlilerini terminatör yada Robot görüyorlar...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçağın koordinatörü bendim? Not alalacele yazılmışa benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 9 yıl önce
Burada hangi şirketin elemanı yaptıgı önemlimi her şirketin içinde bu işi yapacak karaktersiz kişiler çıkabilir. Ama burada yine en çok zararı gören masumlar olur. Gözen arkadaşlar gecenin en derin saatinde uykusuz biçimde mesaiye başlıyor ve bu olay yüzünden sadece ekmek parası için çalışan suçsuz kişiler saatlerce ya tutuluyor yada evine giden uyuyup dinlenip gece tekrar işe gelecekken evinden ifade için havalimanına çağrılıyor.. Biraz vicdanla yaklaşın bu olaya olayı yapan vicdansız bari bizde birbirimize vicdansız olmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DADAŞ ~ 9 yıl önce
İnsanlari karalamayin o sirketler kac bin kisiye ekmek veriyor kac kisi evine ekmek goturuyor utanin bunlari yazarken insan ekmek yedigi kapiya ihanet etmez klavye kabadayilari elinizi vicdaniniza koyun ayrica personel memnun deilmis falan yazanlar sizene begenmeyen birakir gider kimse kimseyi zorla calistiramaz çamur atmayin insanlarin ekmegi ile oynamayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O dadaş'ı hakketmiyorsun. ~ 9 yıl önce
Tam bir kapıkulusun. Ekmeğinle oynatmam, ekmeğimizi onlar veriyor. Beğenmeyen çeker gider. Bunlar nasıl sözler? Senden dadaş madaş olmaz.
Yorumsuz.. ~ 9 yıl önce
Yorum yaparken bilmediğiniz bişey var. Uçağın her türlü ne sebeple olursa olsun geçikmesi olursa o uçak pushback alana kadar gözen uçaktan ayrılmaz.. Tabi o uçak personeli gelmeden vardiyadaki hiç bir gözen personeli de alandan ayrılmaz.. Ki kaldıkı böle bir bomba ihbarı vs gibi durumda olağan üstü hal durumu yaşanır ki hiç bir personel bunu istemez.. Gözenin işi en güvenli şekilde o uçağı göndermek. Yani bu gibi ufak hesaplar yapmaz.. Olan yine gözene olur.. Bundan kimin çıkarı varsa o yapıyo bu spekülasyonları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Defne ~ 9 yıl önce
Gözen ne demek?
Gözen ~ 9 yıl önce
Uçağın güvenliğinden sorumlu şirket
Kabin memuru ~ 9 yıl önce
Kaç senedir takip ediyorum bu siteyi. Havacılıkla alakam olmadan önce de takip edip yorumlara bakardım, artık yeterince "birbirine sarma, çekememe" durumu ayyuka çıkmış durumda. Biz de şimdi bu şirketten ekmek yiyoruz, siyasi görüşü, bakış açısını bir yana koyarsın, ekmeğinin peşine düşüp işini yaparsın, çünkü profesyoneliz ya. Eğitimini aldığımız işi yapıyor karşılığında para alıyoruz. Kimsenin şakşakçısı ya da yardakçısı değilim ama bu tarz şeyler cahiliyetten tut, eğitimsizli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000