27 Ocak 2015, Salı 21:14:52

THY UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

THY'nin İstanbul-Kişinev seferini yapan uçağına kuş çarptı. Uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • mustafa rumuzlu arkadasımın şaka yaptıgını varsayıyorum
  • Sevgili kardesim. Boyle mertce Yorum yaptigin icin seni tebrik ediyorum. Cokpit denilen Kaptan mahali Butun ucagin sistemlerine kaptan orda kumanda ediyor.. Kaptanin sag ve sol camlar acilir. Burasini iyi dikkat et. Eger havalaniyorsa. Ve ya. Ucak. Hava ucusuna. Devam. Ediyorsa. Veya. Ucak. Inise gecmisse. Kaptan. Sag ve. Sol. Camlari. Acmasi mumkun degil. Neden. Cunku ucak taziklenmis. Senin dedigin gibi. Kaptan. Ograsip. Cami acarsa. O ucak icin. Buyuk felakettir. Hava dinamigi. Kaptani bile Camdan firlatip atar. Bole bir olaya da. Cografik canalda. Gosterdi. Yani kisacasi. Bir carpmasi icin. Boyle riske gilrilmez. Bir kucucuk. Dilik. Havada Insanin gececegi kadar. Bir. Buyuk delik olusur. Kus carpma fazla Bir hasar yapmaz Eger kus. Marti kartal. Leylek gibi motora girerse o zaman buyuk tehlikedir ucak derhal inmesi lazim. Zaten motor alakbulak. Motor devrede. Cika bilir . Not. Kaptan ancak ucak. Piste indigi vakit. Ucak tazikten kutulmus olur. Ve isterse cami acar kaptan ucagi park yerine goturur. Sicak havada genelde. Ucak iner inmes. Kaptan cami acar.
  • Sefil bir ugursuzluk. Sefil'in ugursuzluğundan oluyor bunlar hep. Önceki hattını da kapattırmıştı Sefil'in bu uğursuzluğu...
  • Ya beni yanlis anlamayinda ben bir sey soracagim. Gordugum kadariyla televizyonlardan kaptanin yanindaki camlar acilabiliyor. Niye kaptan boyle bir durumda cami acip bez filan sallayip kuslari kovalamiyor ben cidden anlamiyorum.
  • Ben govde kanatci degilim. Govde kanatci arkadaslarimiz bu gibi. Olaylari yapiyorlar. Ben ucak ve. NDT. Uzmaniyim. Benim gorevim .baska ucagin her tarafinda. Yani. Earo dinamic Tum kisimlarda. Sorumluyum .
  • Sen bu isleri bilmiyorsan. Yorum yapma lutfen bu benim dedigim parca koyma yama islemi. Boeing in. Talimatiyla. Oluyor. Bey efendi. Bu senin gibi lerin. Talimatiyla olmuyor.
  • Çipetpet lobisi
  • Gövde Kanatçı amca pantolon mu yamalıyon gizli yamamı olur. Terziye söyle kuyruk tarafına armada yapıştırsın.
  • Merhaba arkadaslar, Ben yaklasik 17 senedir havacilik sektorundeyim, Benim bu kuslar icin bir fikrim var. Tirlarda kullanilan havali kornadan ucaklarada taksak, kaptan kuslari gordugunde kornaya bassa. Bence bu cok guzel bir cozum olur sadece kaptanlara ek bir is cikmis olur ama karsiliginda milli ekonimimiz cok para kazanir.
  • Abi sizneyin peşindesiniz nasıl yorum bunlar sizin teknikdehilde başıboş insanlar görmeye başladık ya bu kuş niye çarpar hep saten bize denk gelir arkadaşlar kendinize gelin

THY'nin İstanbul-Kişinev seferini yapan TC-JPB kuyruk tescilli uçağına kuş çarptı. TC-JPB kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçağın kaptan pilotu kule ile irtibata geçerek Atatürk Havalimanı'na geri dönmek istediğini bildirdi.

Uçak kısa süre sonra Atatürk Havalimanı'na güvenli şekilde inişini gerçekleştirdi.

©AirportHaber

THY UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

hayırdır? ~ 9 yıl önce
mustafa rumuzlu arkadasımın şaka yaptıgını varsayıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili kardesim. Boyle mertce Yorum yaptigin icin seni tebrik ediyorum. Cokpit denilen Kaptan mahali Butun ucagin sistemlerine kaptan orda kumanda ediyor.. Kaptanin sag ve sol camlar acilir. Burasini iyi dikkat et. Eger havalaniyorsa. Ve ya. Ucak. Hava ucusuna. Devam. Ediyorsa. Veya. Ucak. Inise gecmisse. Kaptan. Sag ve. Sol. Camlari. Acmasi mumkun degil. Neden. Cunku ucak taziklenmis. Senin dedigin gibi. Kaptan. Ograsip. Cami acarsa. O ucak icin. Buyuk felakettir. Hava dinamigi. Kaptani bile Camdan firlatip atar. Bole bir olaya da. Cografik canalda. Gosterdi. Yani kisacasi. Bir carpmasi icin. Boyle riske gilrilmez. Bir kucucuk. Dilik. Havada Insanin gececegi kadar. Bir. Buyuk delik olusur. Kus carpma fazla Bir hasar yapmaz Eger kus. Marti kartal. Leylek gibi motora girerse o zaman buyuk tehlikedir ucak derhal inmesi lazim. Zaten motor alakbulak. Motor devrede. Cika bilir . Not. Kaptan ancak ucak. Piste indigi vakit. Ucak tazikten kutulmus olur. Ve isterse cami acar kaptan ucagi park yerine goturur. Sicak havada genelde. Ucak iner inmes. Kaptan cami acar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefil ~ 9 yıl önce
Sefil bir ugursuzluk. Sefil'in ugursuzluğundan oluyor bunlar hep. Önceki hattını da kapattırmıştı Sefil'in bu uğursuzluğu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 9 yıl önce
AYNEN DOGRUSUN. BU SEFİL :)) BURAYA GELMEDEN ÖNCEKİ YERİNİ KAPATTIRIP GELDİ. VE BUTUN HUZURUMUZU BOZDU. PADISAH BOZUNTUSU. SANKI BIR TEK KENDISI INSAN ... BENCIL SEFIL.. ELINDEN GELSE MAASLARIMIZI YARIYA DUSURECEK.
:)) harıka olmus ~ 9 yıl önce
Ya sefil muhabbeti harika olmus. dayanamadım katıldım. Ugursuz Sefil bir aralar bıyık bırakmıştı.. şimdide gitara heveslenmiş. zamanla oturacak inşaallah kişiliği...
mustafa ~ 9 yıl önce
Ya beni yanlis anlamayinda ben bir sey soracagim. Gordugum kadariyla televizyonlardan kaptanin yanindaki camlar acilabiliyor. Niye kaptan boyle bir durumda cami acip bez filan sallayip kuslari kovalamiyor ben cidden anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben govde kanatci degilim. Govde kanatci arkadaslarimiz bu gibi. Olaylari yapiyorlar. Ben ucak ve. NDT. Uzmaniyim. Benim gorevim .baska ucagin her tarafinda. Yani. Earo dinamic Tum kisimlarda. Sorumluyum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen bu isleri bilmiyorsan. Yorum yapma lutfen bu benim dedigim parca koyma yama islemi. Boeing in. Talimatiyla. Oluyor. Bey efendi. Bu senin gibi lerin. Talimatiyla olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cibili cibili ~ 9 yıl önce
Çipetpet lobisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gövde Kanatçı amca pantolon mu yamalıyon gizli yamamı olur. Terziye söyle kuyruk tarafına armada yapıştırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZMAN gozuyle ~ 9 yıl önce
Merhaba arkadaslar, Ben yaklasik 17 senedir havacilik sektorundeyim, Benim bu kuslar icin bir fikrim var. Tirlarda kullanilan havali kornadan ucaklarada taksak, kaptan kuslari gordugunde kornaya bassa. Bence bu cok guzel bir cozum olur sadece kaptanlara ek bir is cikmis olur ama karsiliginda milli ekonimimiz cok para kazanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Abi sizneyin peşindesiniz nasıl yorum bunlar sizin teknikdehilde başıboş insanlar görmeye başladık ya bu kuş niye çarpar hep saten bize denk gelir arkadaşlar kendinize gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000