10 Kasım 2013, Pazar 11:21:50

THY UÇAĞINA KÖLN'DE BAGAJ ARABASI ÇARPTI

Almanya'daHükümet Kadın 2 filminin galasını yapan film ekibi, dönüşte havaalanında THY uçağına bagajı taşıyan aracın çarpması nedeniyle mahsur kaldı.
  • Ayni OLAY istanbul'daki Yer Hizmetleri tarafindan yapilsaydi YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI.Önüne gelen veryansin yaprdi!!! Yinemi TGS yinemi su bu diye AGZI Olan Konusur ELLERi KLAViYE Tutan Basan kim varsa Kosardi Yorumlamaya. Almanyada oldu deyince Sadece OH Olsun THY'ye veya Gelen Vuruyor Gidiyor Globalye gibisinden Yazan Yaziyor. Millet Elinden Gelse ZiLLERi TAKIP OYNAYACAK !!! Ama Herkes Bulur LAYIKINI Gün olur Devran döner.Ama Milli Hava Yolumuz hic inmesin bulundugu yerden her Daim Gurur Kaynagimiz olsun.
  • Oncelikle iphone uygulamasi, haberi dikkatli oku berlin diyor. Berlin'de TGS yok arkadaş önce bir haberi anla sonra başka yerlere sataş. Ve digerleri, ben sadece bu dönem de değil diğer dönemler de de yurt dışında nedense Thy yetkililerinin olayla ilgilendiğini hiç görmedim. 97-2003 arası sürekli uctugum zamanlarda da aynisiydi. Birde hiç bilgi verilmedi ucak iptal edildi diyorlar. Ya arkadaş uçağa bagaj arabasi çarpmiş ve sizlerde buna tanık olmuşsun uz hala uçak iptal oldu diyorsunuz. Ee tabi olacak. Olmasa bu seferde THY canımıza katletmek istedi dersiniz.
  • Bu Semiyan Mithat kimdir laa?
  • gelen vuruyor giden vuruyor bizim sözüm ona globally e...eee herkes ektiğini biçermiş :))
  • nerdeymis bir zamanlarin satisi memuru olan simdinin torpilli koln muduru o esnada??? ya sef peki ??? hep ayni terane...toronto'da olay olur mudur ve sef ortada yoktur..los angeles'de ucak saatlerce rotar yapar yine torpilliler ortada yokturlar...thy'nin en basindaki ne ki muduru ve sefi ne olsun ?????
  • Filmine gidecektim adamın iki açıklamasını duydum, biri ilkokulda andımıza çok bözuluyormuş ikinciside bu, vazgeçtim
  • Senin kafada android sanirim yukleneni algiliyor gerisi tirt
  • Yine mi TGS? yeter artik
  • Başka yolcu yok muymuş o THY uçağında? Niye sadece bu üç beş kişi mağdur olmuş gibi lanse edilip reklam yapılıyor?

Hükümet Kadın 2 filminin yönetmeni ve oyuncusu Sermiyan Midyat, dün Almanya'nın Köln kentinde yapılan filmin galasından sonra havalimanında bir kazayı Twitter'dan paylaştı.

Midyat, mikro blog sitesi Twitter hesabından yaşanan olayı takipçileriyle paylaştı. Dün öğle saatlerinde Köln'den istanbul'a gelecek olan THY uçağına, bavulları taşıyan aracın çarpması sonucu sefer iptal edildi.

Sermiyan Midyat, olayla ilgili kimsenin bilgilendirme yapmamasından şikayet etti.

 

THY UÇAĞINA KÖLN'DE BAGAJ ARABASI ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Gözlemci20 ~ 10 yıl önce
Ayni OLAY istanbul'daki Yer Hizmetleri tarafindan yapilsaydi YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI.Önüne gelen veryansin yaprdi!!! Yinemi TGS yinemi su bu diye AGZI Olan Konusur ELLERi KLAViYE Tutan Basan kim varsa Kosardi Yorumlamaya. Almanyada oldu deyince Sadece OH Olsun THY'ye veya Gelen Vuruyor Gidiyor Globalye gibisinden Yazan Yaziyor. Millet Elinden Gelse ZiLLERi TAKIP OYNAYACAK !!! Ama Herkes Bulur LAYIKINI Gün olur Devran döner.Ama Milli Hava Yolumuz hic inmesin bulundugu yerden her Daim Gurur Kaynagimiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu hizmetleri ~ 10 yıl önce
Oncelikle iphone uygulamasi, haberi dikkatli oku berlin diyor. Berlin'de TGS yok arkadaş önce bir haberi anla sonra başka yerlere sataş. Ve digerleri, ben sadece bu dönem de değil diğer dönemler de de yurt dışında nedense Thy yetkililerinin olayla ilgilendiğini hiç görmedim. 97-2003 arası sürekli uctugum zamanlarda da aynisiydi. Birde hiç bilgi verilmedi ucak iptal edildi diyorlar. Ya arkadaş uçağa bagaj arabasi çarpmiş ve sizlerde buna tanık olmuşsun uz hala uçak iptal oldu diyorsunuz. Ee tabi olacak. Olmasa bu seferde THY canımıza katletmek istedi dersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak hele ~ 10 yıl önce
Bu Semiyan Mithat kimdir laa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rocco ~ 10 yıl önce
gelen vuruyor giden vuruyor bizim sözüm ona globally e...eee herkes ektiğini biçermiş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hep ayni !!! ~ 10 yıl önce
nerdeymis bir zamanlarin satisi memuru olan simdinin torpilli koln muduru o esnada??? ya sef peki ??? hep ayni terane...toronto'da olay olur mudur ve sef ortada yoktur..los angeles'de ucak saatlerce rotar yapar yine torpilliler ortada yokturlar...thy'nin en basindaki ne ki muduru ve sefi ne olsun ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidecektim ~ 10 yıl önce
Filmine gidecektim adamın iki açıklamasını duydum, biri ilkokulda andımıza çok bözuluyormuş ikinciside bu, vazgeçtim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aypon uygulamasi ~ 10 yıl önce
Senin kafada android sanirim yukleneni algiliyor gerisi tirt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine mi TGS? yeter artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir yolcu ~ 10 yıl önce
Başka yolcu yok muymuş o THY uçağında? Niye sadece bu üç beş kişi mağdur olmuş gibi lanse edilip reklam yapılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000