19 Ekim 2015, Pazartesi 15:49:59

THY uçağına fare girdi

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Frankfurt seferini yapacak uçağının kabinindeki fare paniğe neden oldu. Uçak seferden çekildi, yolcular bir başka uçakla Frankfurt’a gönderildi.
  • aman ne büyük haber.....Atatürk hava limanı koşullarına bakılacak olursa çok normal....t.h.y. ne yapsın.....
  • evet tahmin edeceginiz uzere bir paralel oyunuyla karsi karsiyayiz. Zaten ucakta almanyaya gidiyormus. Yani Merkel ablalari da bu ise destek vermis:)) Aranizda yazdiklarima gulenler olabilir ama bu sozu ben degil Birisi soylese bir suru insan inanirdi. Kim bilir belki de soyler ve siz de bugun guldugunuze inani verirsiniz!?
  • Lufthansa ucaklarinda yilan örümceklerde cikiyor ne var bunda simdi abartilacak THY yi suclayin kötüleyin bu yaptiginiz adiliktir
  • eee normaldir globally fosss nede olsa..su ayğırı olmadığına dua edin :))
  • hamster ya da gonzalestir bence
  • Artik sert konusacagim, Ucaga temizlik yapilmiyormu dien arkadas; THY Dunyada en cok noktaya ucan sirekttir. belki son 50 yilda hic inmedi yani bir ucagi inmisken digeri havadaydi 50 senedir belkide 70 senedir durmadan ucuyor. 300 ucakli bir filo var ve Avrupanin en iyisi , dunyanin 3. su. bir milyonda bir gerceklesmis böyle bir olay hala dedigine bak yav Allah askina biraz bilgili olanlar gleip yorum yapsin
  • Fare yabancisa yasadi,hemen ise alirlar.
  • thy müdürleri de uçakların performansını/karını adeta sincap gibi, fare gibi yiyip tüketmekte, teknisyene, pilotuna, hostesine, emekçiye olması gereken pay verilememektedir. Bu sebeple thy ofis binalarının da uçaklar gibi ilaçlanması ve acilen kan emici haşere tayfasından temizlenmesi gerekmektedir.
  • Temizlik yapiliyor mu bu uçaklara
  • fare deyip küçümsemeyin uçak havada iken hiç olmadık kabloları kemirdigini düşünmek bile istemem şükür allah korumuş geçmiş olsun

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Frankfurt seferini yapacak uçağının kabinindeki fare paniğe neden oldu. Uçak seferden çekildi, yolcular bir başka uçakla Frankfurt’a gönderildi.

THY’nin bu sabah İstanbul-Frankfurt seferini yapacak TK1587 sefer sayılı uçağında fare paniği yaşandı. Airporthaber’e gelen bilgilere göre ilginç olay şöyle yaşandı. THY’ye ait Airbus 330 sefer sayılı uçak 217 yolcusunu alarak Atatürk Havalimanı’ndan kalkış için hazırlıklarını yapmaya başladı. Bu sırada uçağın kabininde bir fare olduğu fark edildi. Yolcular ve kabin ekibi, kabindeki fareyi fark edince kısa süreli panik yaşadı.

Yolcular uçaktan indirilerek terminale alındı. THY uçağı ise bakım için hangara çekilirken farenin bir önceki seferde uçağa girmiş olabileceği belirtildi.

SİNCAP DA GİRMİŞTİ

2004 yılında Roma'dan THY'ye ait Aydın uçağı ile Pekin'e taşınırken kafesleri iyi kapatılmadığı için çok sayıda sincap uçağın içine dağılmıştı. Uçağın elektronik sistemlerini kemirmesi ihtimali sebebiple uçak teknik hangarda ilaçlandıktan sonra bütün sistemleri detaylı kontrolden geçirilmiş, bütün bunlar THY’ye o dönem bir milyon dolara mal olmuştu.

©AirportHaber

THY uçağına fare girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

crew12 ~ 8 yıl önce
aman ne büyük haber.....Atatürk hava limanı koşullarına bakılacak olursa çok normal....t.h.y. ne yapsın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papalel sincap ~ 8 yıl önce
evet tahmin edeceginiz uzere bir paralel oyunuyla karsi karsiyayiz. Zaten ucakta almanyaya gidiyormus. Yani Merkel ablalari da bu ise destek vermis:)) Aranizda yazdiklarima gulenler olabilir ama bu sozu ben degil Birisi soylese bir suru insan inanirdi. Kim bilir belki de soyler ve siz de bugun guldugunuze inani verirsiniz!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH CREW ~ 8 yıl önce
Lufthansa ucaklarinda yilan örümceklerde cikiyor ne var bunda simdi abartilacak THY yi suclayin kötüleyin bu yaptiginiz adiliktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elestiri ~ 8 yıl önce
Dozunda elestiri iyidir. Her sirkette olmasi cok normal oldugunu gostermez. Hataya hata diyemezsek ilerleme saglayamayiz. Neden oldugu arastirilmali ve tedbir alinmali. Bunu yapanlar saygin sirket olur. Yoksa zaten heryerde oluyor diyenler degil.
Dc-3 ~ 8 yıl önce
eee normaldir globally fosss nede olsa..su ayğırı olmadığına dua edin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x10 ~ 8 yıl önce
ermeni uşağı detected
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
hamster ya da gonzalestir bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezaletmis göya ~ 8 yıl önce
Artik sert konusacagim, Ucaga temizlik yapilmiyormu dien arkadas; THY Dunyada en cok noktaya ucan sirekttir. belki son 50 yilda hic inmedi yani bir ucagi inmisken digeri havadaydi 50 senedir belkide 70 senedir durmadan ucuyor. 300 ucakli bir filo var ve Avrupanin en iyisi , dunyanin 3. su. bir milyonda bir gerceklesmis böyle bir olay hala dedigine bak yav Allah askina biraz bilgili olanlar gleip yorum yapsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Fare yabancisa yasadi,hemen ise alirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında ~ 8 yıl önce
thy müdürleri de uçakların performansını/karını adeta sincap gibi, fare gibi yiyip tüketmekte, teknisyene, pilotuna, hostesine, emekçiye olması gereken pay verilememektedir. Bu sebeple thy ofis binalarının da uçaklar gibi ilaçlanması ve acilen kan emici haşere tayfasından temizlenmesi gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Temizlik yapiliyor mu bu uçaklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 8 yıl önce
Hayret fareye laf sokmamissiniz
urfair ~ 8 yıl önce
fare deyip küçümsemeyin uçak havada iken hiç olmadık kabloları kemirdigini düşünmek bile istemem şükür allah korumuş geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x10 ~ 8 yıl önce
biraz araştırsanız asıl sistemden ayrı yedek 3 sistem olduğunu görürdünüz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000