01 Nisan 2015, Çarşamba 14:05:50

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Lizbon seferini yapan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • Şaka veya başka bir şey, kesinlikle cahil birisinin yaptığı kesin. Bu hükümet ve yaptıklarının çoğunu hoş görmek mümkün değil. Fakat bunun için ülke çıkarlarına zarar vermek çok farklı. Bunları yapanlar eğer ideolojik sebeplerden yapıyorlarsa bütün ülkeye zarar veriyorlar bunun bilincinde değiller. Zamanında Cem Özer'in anlattığı bir fıkra vardı. Adamınbiri ölür ve cennete gider. Fakat Cehennem'de neler olduğunu da çok merak eder. Cehennem zebanilerinden birine yahu şurada bir tur atsam der ve kabul edilir. Başlar tura,bir sürü kazan ve her kazanın başında bir zebani ve ülke ismi. Almanya, kazandan çıkmaya çalışan insanlar ve başlarında bir zebani, yukarı çıkanı aşağı iter. Fransa, İngiltere bu böyle devam eder. Türkiye yazan kazan geldiğinde bir bakar ki başında zebani falan yok. Baş zebaniye sorar neden hepsinde zebani varken Türkler de yok diye, zebani : "gerek yokki zaten yokarı çıkanı aşağıdan çekiyorlar." Bu hükümetin bir çok konuda çuvalladığını kabul etmeliyiz. Fakat THY bunlardan biri değil. Tabii ki çalışanlar daha iyi haklara sahip olmalı, fakat unutmamalı bu THY zamanında yatılarda ıstakoz siparişi veren kaptanları ve daha bir çok absürd masrafları gördü. Bu ülke hepimizin inşallah bir daha bu hükümet bir daha iktidar olmaz fakat yaptığı iyi şeyler baki kalır.
  • Sevgili AirportHaber, acaba bu olaylari haber yapmasaniz daha mi iyi olur. Sadece siz degil butun basin yapmasa daha iyi olur hatta. Basinda bunlari gorup de yapanlar da olabilecegine inaniyorum
  • Dugmeye basildi. Secim oncesi provakasyon tam gaz
  • Yaklaşan seçim öncesi yine gizli eller TÜRKİYE'ye kargaşa, karışıklık, istikrarsızlık vermeye çalışıyorlar. Bomba ihbarları, emniyete saldırılar, terörizm.. Allah tuzaklarını başlarına geçirsin. Memleketimizi, milletimizi ve devletimizi korusun.
  • KAPTAN ARKADASIM MADEM BOMBADAN SUPHELENMIS NIYE SELANIGE INMEMIS :)) ALEM BU INSANLAR YAA.. SIMDI SORSAN OCC OYLE ISTEDI DER..:)
  • İnşallah poliste bu ihbarı yapanlara sağlam bir şaka(!) yaparda herkes payına düşeni alır kimsenin sesi çıkmaz.Yüzlerce ton kerosenin parasını söke söke alıp , yolcuları maddi&manevi karşılayıp , inişte acil iniş uygulandığı için trafiği bozarken diğer hold atan uçakların yakıt parasını faturaya ekleyip sağlam bir iş çıkartmak lazım.Ondan sonra şaka nasıl yapılır izleriz
  • Cidden seviyesiz yorumlar yapıyorsunuz . Size kalsa çocuk oyuncağı bu işler . Bırakın artık THY'nin yakasını . Can taşıyoruz biz domates değil
  • Bence böyle şeylerin haber yapılması doğru değil.çünkü böyle olayların daha çok olmasına sebep veriyorsunuz.kendini bilmez iki üç serseri böyle birşey yapıp arkama yaslanıp haberlerde okuyayım zevk alayım düşüncesine giriyordur.Bence bunu bir düşünün sayın adminler.
  • Kesinlikle pilotaj hatası
  • Kesinlikle bu prosedürun degismesi gerekir artik oyun haline gelicek her kendini bilmeyen yapmaya baslayacak kendi kendine ovunecek koskoca uçağı indirdim die belki cevresine ballandira ballandira anlaticak

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Lizbon seferini yapan uçakta sahipsiz bir eşyanın bomba şüphesi oluşturması üzerine uçak, Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

Türk Hava Yolları’na ait TK 1759 sefer sayılı Airbus A321 tipi yolcu uçağı Lizbon’a gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan saat 11.53’te havalandı. Uçuştan kısa bir süre sonra kabin ekibi uçakta sahipsiz bir eşya olduğu fark edildi. Durumdan şüphelenen ekip, durumu pilota bildirdi.

Bomba olması ihtimaline karşı pilot, Atatürk Havalimanı hava trafik kontrol kulesi görevlileriyle irtibata geçti. Uçak 170 yolcusuyla Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Güvenli bölgeye alınan uçaktan yolcular indirildi. Uçakta arama yapılırken, yolcuların yeni bir uçakla seyahat edecekleri öğrenildi.

Kabin ekipleri, yemek servisi sırasında pinpon topuna benzer bir cisim buldu. Kaptan pilota gösterilen cisim sonrası pilotun Atatürk Havalimanı'na döndüğü öğrenildi. 

4 GÜNDE ÜÇÜNCÜ VAKA
Geçtiğimiz Pazar günü, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Tokyo seferini gerçekleştiren uçağında, tuvalet kapısına yazılan "C-4" yazısı nedeniyle İstanbul'a geri dönmüştü.

Bu olaydan bir gün sonra Pazartesi günü ise TK15 sefer sayılı İstanbul-Sao Paulo uçuşu da bomba alarmı nedeniyle Fas'ın Kazzablanka kentine acil iniş yapmıştı.

Fas'a acil iniş yapan uçağın da tuvaletinde bomba yazılı not bulunmuştu ve uçak Kazblanka'daki Mohammed V. Havalimanı'na inmişti. Ardından yolcular apronda sıra oluşturmuş ve bagajları eğitimli köpekler ile aratılmıştı.



Ayrıntılar gelecek...

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şaka veya başka bir şey, kesinlikle cahil birisinin yaptığı kesin. Bu hükümet ve yaptıklarının çoğunu hoş görmek mümkün değil. Fakat bunun için ülke çıkarlarına zarar vermek çok farklı. Bunları yapanlar eğer ideolojik sebeplerden yapıyorlarsa bütün ülkeye zarar veriyorlar bunun bilincinde değiller. Zamanında Cem Özer'in anlattığı bir fıkra vardı. Adamınbiri ölür ve cennete gider. Fakat Cehennem'de neler olduğunu da çok merak eder. Cehennem zebanilerinden birine yahu şurada bir tur atsam der ve kabul edilir. Başlar tura,bir sürü kazan ve her kazanın başında bir zebani ve ülke ismi. Almanya, kazandan çıkmaya çalışan insanlar ve başlarında bir zebani, yukarı çıkanı aşağı iter. Fransa, İngiltere bu böyle devam eder. Türkiye yazan kazan geldiğinde bir bakar ki başında zebani falan yok. Baş zebaniye sorar neden hepsinde zebani varken Türkler de yok diye, zebani : "gerek yokki zaten yokarı çıkanı aşağıdan çekiyorlar." Bu hükümetin bir çok konuda çuvalladığını kabul etmeliyiz. Fakat THY bunlardan biri değil. Tabii ki çalışanlar daha iyi haklara sahip olmalı, fakat unutmamalı bu THY zamanında yatılarda ıstakoz siparişi veren kaptanları ve daha bir çok absürd masrafları gördü. Bu ülke hepimizin inşallah bir daha bu hükümet bir daha iktidar olmaz fakat yaptığı iyi şeyler baki kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gshazhudhs ~ 9 yıl önce
Sevgili AirportHaber, acaba bu olaylari haber yapmasaniz daha mi iyi olur. Sadece siz degil butun basin yapmasa daha iyi olur hatta. Basinda bunlari gorup de yapanlar da olabilecegine inaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dugmeye basildi. Secim oncesi provakasyon tam gaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaklaşan seçim öncesi yine gizli eller TÜRKİYE'ye kargaşa, karışıklık, istikrarsızlık vermeye çalışıyorlar. Bomba ihbarları, emniyete saldırılar, terörizm.. Allah tuzaklarını başlarına geçirsin. Memleketimizi, milletimizi ve devletimizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 9 yıl önce
KAPTAN ARKADASIM MADEM BOMBADAN SUPHELENMIS NIYE SELANIGE INMEMIS :)) ALEM BU INSANLAR YAA.. SIMDI SORSAN OCC OYLE ISTEDI DER..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 9 yıl önce
İnşallah poliste bu ihbarı yapanlara sağlam bir şaka(!) yaparda herkes payına düşeni alır kimsenin sesi çıkmaz.Yüzlerce ton kerosenin parasını söke söke alıp , yolcuları maddi&manevi karşılayıp , inişte acil iniş uygulandığı için trafiği bozarken diğer hold atan uçakların yakıt parasını faturaya ekleyip sağlam bir iş çıkartmak lazım.Ondan sonra şaka nasıl yapılır izleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cidden seviyesiz yorumlar yapıyorsunuz . Size kalsa çocuk oyuncağı bu işler . Bırakın artık THY'nin yakasını . Can taşıyoruz biz domates değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence böyle şeylerin haber yapılması doğru değil.çünkü böyle olayların daha çok olmasına sebep veriyorsunuz.kendini bilmez iki üç serseri böyle birşey yapıp arkama yaslanıp haberlerde okuyayım zevk alayım düşüncesine giriyordur.Bence bunu bir düşünün sayın adminler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kesinlikle pilotaj hatası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kesinlikle bu prosedürun degismesi gerekir artik oyun haline gelicek her kendini bilmeyen yapmaya baslayacak kendi kendine ovunecek koskoca uçağı indirdim die belki cevresine ballandira ballandira anlaticak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000