09 Temmuz 2016, Cumartesi 18:11:14

THY uçağına binmeden apronda namaza durdular!

Türk Hava Yolları'nın Karaçi-İstanbul seferini yapacak uçağın yolcuları apronda namaz kıldı.
  • 4-) “Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki.” 5-) “Onlar namazlarını ciddiye almazlar.” 6-) “Onlar gösteriş yapanlardır.” 7-) “Ve hayra da mâni olurlar.” (MAUN SURESİ – 4/5/6/7. AYETLER)
  • İYİKİ ÖLÜM VAR
  • ne icin kiliyorlar?
  • Su konusunda aktarma sırasında ellerinde kaldığı inaniyorum. Hava Limanı personelinin buna izin vereceğine zannetmiyorum. - Namazı kazaya birakma konusuna gelince birkaç madde halinde belirtilmiştir. Google yazıp öğrenebilirsiniz. Bu şartlar haricinde namazi kazaya birakamazsiniz. Lütfen kendimizi onların yerine koyalım anlayisli olalim. - Müslümanlık ilmde fen de ilerlemeyi emreder. Çin'de dahi olsa almanızı emreder. Kılık kıyafet e takilmayin lütfen.
  • Arkadaş siz nasıl insanlarsınız! Nasıl faşist bir anlayıştır bu! Kendi düşünce ve yaşam biçimi dışında yaşayanları alaya alan; onları kınayan Nasıl modern olabilir! Size ne insanların inancından! adamlar öyle inanıyor, öyle giyiniyor, öyle yaşıyor ve öyle ibadet ediyor. Herkes sizin gibi laik, Kemalist, batılı veya kafanıza uygun mu davranacak! Sanki adamların namaz kıldığı yerden geçecektiniz de yol kapalıydı buna öfkelenip dalga geçiyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değil; kılık kıyafetle, dinsiz veya dine mesafeli olunmakla adam olunmuyor. Sizin gibiler yüzünden "YAŞASIN TAYYİP ERDOĞAN". Bu gidişle siz hep burada yazmaya; muhalif olmaya mahkum olursunuz. Herkes sizin gibi yaşamak zorunda deği!!!
  • Apronda ibadet de dahil dini tören yada kutlama benzeri davranışlara her ne şekil ve amaç ile olursa olsun izin verilmemelidir. Bunu fotoğraflamak yerine havalimanı yetkililerine bilgi verilmesi daha doğru olurdu. Tabii yaşanılan günlerde özellikle namaz kılanlara müdahalede bulunacak havalimanı yetkilisi bulmakta zorluk çekilebilinir. 5 lt lik şişelerdeki sıvı (zemzem suyu olduğu tahmin ediliyor) mevzusuna hiç girmiyorum o konuda zaten yeterince yorum yapılmış.
  • sonra niye patlıyoruz havalimanıda patlar uçakda patlar nerde güvenlik?nerde emniyet
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • islam skolastik dönemini yaşıyor olabilir. yakında imamlar cennetten arsa satarsa şaşırmayın.
  • yapılan yanlış tamam ama dinle ne alakası var ki ben bu olayda o uçakta görevli olan harekat memuru ve kaptanı suçlu buluyorum

Atatürk Havalimanı'nda uçağa binmek üzere olan Pakistanlı yolcular apronda namaz kıldı. İlginç olay bugün öğlen saatlerinde yaşandı.

THY'nin TK708 sefer sayılı TC-JVC kuyruk tescilli uçağı İstanbul'dan Karaçi'ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı apronunda Tango 7 numaralı park pozisyonuna park etti.

Yolcular, Cobus araçları ile uçağa getirilirken, Pakistanlı oldukları sanılan bir grup yolcu uçağa binmek yerine apronda saf tutarak namaz kılmaya başladı. Görevlilerin ikazlarına aldırış etmeden namaz kılmaya başlayan yolcular, namazın tamamlanmasıyla uçağa bindirildi.

Yıllar önce Irak'tan gelen bir uçağın uçuş ekibi de apronda namaz kılmış ve bu olay o dönem uzun süre konuşulmuştu.

THY uçağına binmeden apronda namaza durdular!

Yorumlar Tüm Yorumlar (195)

Lg g4 ~ 8 yıl önce
4-) “Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki.” 5-) “Onlar namazlarını ciddiye almazlar.” 6-) “Onlar gösteriş yapanlardır.” 7-) “Ve hayra da mâni olurlar.” (MAUN SURESİ – 4/5/6/7. AYETLER)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 8 yıl önce
İYİKİ ÖLÜM VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
l. ~ 8 yıl önce
ne icin kiliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle inanıyor ~ 8 yıl önce
sana hesap mı verecek niye kıldığı hakkında?
l ~ 8 yıl önce
sana sormadik. bos islerle ugrasmayin.
Namaz ~ 8 yıl önce
Su konusunda aktarma sırasında ellerinde kaldığı inaniyorum. Hava Limanı personelinin buna izin vereceğine zannetmiyorum. - Namazı kazaya birakma konusuna gelince birkaç madde halinde belirtilmiştir. Google yazıp öğrenebilirsiniz. Bu şartlar haricinde namazi kazaya birakamazsiniz. Lütfen kendimizi onların yerine koyalım anlayisli olalim. - Müslümanlık ilmde fen de ilerlemeyi emreder. Çin'de dahi olsa almanızı emreder. Kılık kıyafet e takilmayin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ki iktidarda sizin fikirleriniz yok! ~ 8 yıl önce
Arkadaş siz nasıl insanlarsınız! Nasıl faşist bir anlayıştır bu! Kendi düşünce ve yaşam biçimi dışında yaşayanları alaya alan; onları kınayan Nasıl modern olabilir! Size ne insanların inancından! adamlar öyle inanıyor, öyle giyiniyor, öyle yaşıyor ve öyle ibadet ediyor. Herkes sizin gibi laik, Kemalist, batılı veya kafanıza uygun mu davranacak! Sanki adamların namaz kıldığı yerden geçecektiniz de yol kapalıydı buna öfkelenip dalga geçiyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değil; kılık kıyafetle, dinsiz veya dine mesafeli olunmakla adam olunmuyor. Sizin gibiler yüzünden "YAŞASIN TAYYİP ERDOĞAN". Bu gidişle siz hep burada yazmaya; muhalif olmaya mahkum olursunuz. Herkes sizin gibi yaşamak zorunda deği!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dalkavuk'a ~ 8 yıl önce
ya sen nasıl bir insansın iktidar yalakası? dinsiz veya dine mesafeli olunmakla adam olunmuyor da eğitimsizlikle,cahillikle,medeniyetsizlikle,gericilikle, şiddetle,hiçbir şey üretememekle, hristiyanın icatlarına muhtaç yaşanarak mı olunuyor?
bagci ~ 8 yıl önce
Amacin ne? Uzum yemek mi bagciyi dovmek mi? Yazdigin yazinin altina nasil bir yorum yazilmasini umuyorsun.Liderim dedigin insana,dinine kufur edilsin diye mi yazdin?
bagci kufre devam et ~ 8 yıl önce
Sabah akşam dine ve liderimize küfredersiniz zaten, başka birşey bilmezsiniz. Siz küfrettikçe kaybedeceksiniz. Devam edin. Ayrıca biz küfürden korkmayız; küfür sahibine döner.
bagci ~ 8 yıl önce
Ben kufur etmiyorum ve dinime de saygi duydugum insanlara da kufredilmesini kucuk dusurulmesini kabul etmiyorum.Fransiz peygambere kufredince de ben kufurden korkmuyorum mu diyorsun? Bu nasil bir duyarsizlik ahmaksizlik. Muslumansan dinine kufredilmesinden rahatsiz olmasin!Rahatsiz oluyorsan dikkatli olacaksin
Gorki ~ 8 yıl önce
Apronda ibadet de dahil dini tören yada kutlama benzeri davranışlara her ne şekil ve amaç ile olursa olsun izin verilmemelidir. Bunu fotoğraflamak yerine havalimanı yetkililerine bilgi verilmesi daha doğru olurdu. Tabii yaşanılan günlerde özellikle namaz kılanlara müdahalede bulunacak havalimanı yetkilisi bulmakta zorluk çekilebilinir. 5 lt lik şişelerdeki sıvı (zemzem suyu olduğu tahmin ediliyor) mevzusuna hiç girmiyorum o konuda zaten yeterince yorum yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
security ~ 8 yıl önce
sonra niye patlıyoruz havalimanıda patlar uçakda patlar nerde güvenlik?nerde emniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bela ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
perişanlık ~ 8 yıl önce
islam skolastik dönemini yaşıyor olabilir. yakında imamlar cennetten arsa satarsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce kendine bak ~ 8 yıl önce
Sizler şu bilinçaltı defolu devrimci sol sempatisiyle Müslümanların yakasına yapışmaktan vazgeçin yeter. İslamın skolastiği sizi ilgilendirmez. Adamlar öyle yaşamayı tercih ediyor. Sana niye öyle yaşıyorsun, niye içki içiyorsun, niye batıya özeniyorsun diye soran yok. Sen de İslama hesap soramazsın!
ztk ~ 8 yıl önce
kardesim adam zaten kupon arazi pesinde, su adama akil vermeyin.. sokma karpuz kabugunu aklina su adamin..
towing ~ 8 yıl önce
yapılan yanlış tamam ama dinle ne alakası var ki ben bu olayda o uçakta görevli olan harekat memuru ve kaptanı suçlu buluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000