20 Mart 2013, Çarşamba 13:44:02

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Türk Hava Yolları’nın TK604 sefer sayılı Darüsselam-İstanbul seferini yapan uçağı bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Mısır’ın başkenti Kahire’ye indi.
  • Ucak hatta canadaya gitseymis ordaki hasteneler boş oluyor allam ya komik
  • ne bicim insanlar var anlamiyorum, yolcu rahatsizlanmis, kaptan da görevini yapmis, en yakin meydana inmis, sorun nerde burda, yada sizler bu sanal dünyanin sacma sapan insanlarmisiniz! Bu rahatsizlanan hepimizin ailesinden biri olabilirdi, arkadaslar lütfen, burakin bu haber olsun diye ot bok yazmayi burda. Kaptanim tebrikler, yolcuyada gecmis olsun!
  • anlamiyonuz siz
  • Azi kardesim , bir gun sen de ucakta rahatsizlanirsan eger, lutfen kabin ekibine soyleyiver seni en yakin havaalanina degil, 1 saat daha ucus yaparak gidilecek sehire indirsinler. bu nasil zihniyettir yarabbi.
  • acaba kaptan neden yaklaşık 1 saat daha uçup direkt antalya'ya inmemiş. hasta yolcuyu mısır'da bırakmak pek doğru olmamış.
  • hata thy'nın hemen temel kotil istifa etsin...check up yaptırması gerekmezmıydı..:):):):)):
  • geçmiş olsun rahatsızlaana yolcuya yolu açık olsun 3737-900 modeli uçağımızın..

Türk Hava Yolları’na ait TC-JYF kuyruk tescilli Boeing 737-900 tipi uçağı Kahire’ye zorunlu iniş yaptı.

TK604 sefer sayılı uçak, bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Mısır hava sahası üzerindeyken bir yolcu rahatsızlandı. Uçağın kaptan pilotu Kahire Havalimanı’na iniş izni istedi.

Uçak, rahatsızlanan yolcunun indirilmesinden sonra seferine devam etti.

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Pilot ~ 11 yıl önce
Ucak hatta canadaya gitseymis ordaki hasteneler boş oluyor allam ya komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS AGENT ~ 11 yıl önce
ne bicim insanlar var anlamiyorum, yolcu rahatsizlanmis, kaptan da görevini yapmis, en yakin meydana inmis, sorun nerde burda, yada sizler bu sanal dünyanin sacma sapan insanlarmisiniz! Bu rahatsizlanan hepimizin ailesinden biri olabilirdi, arkadaslar lütfen, burakin bu haber olsun diye ot bok yazmayi burda. Kaptanim tebrikler, yolcuyada gecmis olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakka ~ 11 yıl önce
anlamiyonuz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahire'ye ~ 11 yıl önce
Azi kardesim , bir gun sen de ucakta rahatsizlanirsan eger, lutfen kabin ekibine soyleyiver seni en yakin havaalanina degil, 1 saat daha ucus yaparak gidilecek sehire indirsinler. bu nasil zihniyettir yarabbi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ki. ~ 11 yıl önce
Ben şahsen hasta hasta bilmediğim bir Arap şehrinde bırakılmaktansa tabii ki kendi ülkeme biraz daha dayanıp inmek isterim. Siz biliyor musunuz o tip yerlerde ne zorluklarla karşılaşabiliyor insan, sağlıklı adam bile hasta veya ölü çıkar o hastanelerden.
kahire? ~ 11 yıl önce
acaba kaptan neden yaklaşık 1 saat daha uçup direkt antalya'ya inmemiş. hasta yolcuyu mısır'da bırakmak pek doğru olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
Durumun aciliyetinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? kaptan insiyatif kullanmış oraya inmeyi uygun görmüş orda mıydın sen? allam ya
Afrika'li ~ 11 yıl önce
Belki yolcu Afrika'li idi. Misir daha iyi bir secim. Ayricada eger hasta Akdeniz uzerinde olse idi, pilot'un cekecegi aciyi dusunun.
yolcu ~ 11 yıl önce
hata thy'nın hemen temel kotil istifa etsin...check up yaptırması gerekmezmıydı..:):):):)):

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şakamısın sen ~ 11 yıl önce
hemen thy yi kötülemeye çalışın olurmu hemen karalayın sizin uçuş prosedürlerini uygulamak sizinle uğraşmaktan daha kolaydır.
yolcu:) ~ 11 yıl önce
şakadan anlamıyorsan türkçeni geliştirmeni öneririm..Saygılar
camaroth ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun rahatsızlaana yolcuya yolu açık olsun 3737-900 modeli uçağımızın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000