17 Haziran 2009, Çarşamba 19:48:16

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Ankara-Mardin seferini yapan THY uçağı hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır'a zorunlu iniş yaptı...
  • içinizde thy Van kazasını hatırlayan var mı? yorum yapmadan önce bir kez daha düşünün.
  • Yorumları yazan arkadaşlar önce bilgi sahibi olmalıdır,Mardin myd.nı dar pisttir,dolayısı ile farklı rüzgar limitlerini ve teknik limitleri içerir, ayrıca yaklaşma usulleri özeldir,son olarak o bölgede hava durumu bu mevsimde kısa aralıklarla sık sık değişebilir,bir uçak inemezken diğeri inebilir,havayolu taşımacılığı yarıştırılamayacak kadar ciddidir,iyi uçuşlar.
  • Yolcuların güvenliği en önemli unsur. Böyle durmlarda her şeyden önce yolcuların güvenliği ön planda olmalıdır. Kaptan pilotların becerisi değil.
  • YA ARKADAŞLAR BU HABERİ ÇOK ABARTTILAR.UÇAK DİYARBAKIRDA 15 DAKŞKA BEKLEDİKTEN SONRA TEKRAR HAVALANDI VE MARDİNE NORMAL İNİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.ZATEN İZAİR UÇAĞIDA NORMAL İNİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.ANLAYACAĞINIZ BOŞ YERE DİYARBAKIRA GİDİP İNİŞ YAPTI.BU İŞLER TECRUBE İSTER VE İZAİR UÇAĞINI KULLANAN KAPTAN PİLOTU KUTLARIM.SORUNSUZ BİR İNİŞ GERÇEKLEŞTŞRDŞ.TEBRİKLER.HEMDE UÇAK YANILMIYOSAM A-320 Dİ.TYH NIN İSE B734
  • iyide saygıdeger arkadaslar,bu isin bir limiti var...limit dısına cılıkmadıgı sürece o kaptana saygı duyacaksın ...yok yolcuyu tehlikeye atıyor,yok inmiyen daha iyi yapıyor olmaz...neymiş?bükemedigin bilegi öpeceksin...işi ehlinden ögreneceksin.....
  • Diyarbakır'a inmenin nesi ZORUNLU iniş. EMERCENSİ Mİ VAR ? havacılığı bilen birisi açıklasın lütfeeeen....
  • Airport doğru yazmış. Uçak THY'nin, Kokpit ve Kabin Ekibi THY'nin, Yer işletme ve diğer ticari personel THY'nin. Amadolu Jet henüz AKO yandaşlarına satılmadı. Satildıktan sonra THY'nin değil denilebilir.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • zorunlu iniş ne demek..normal iniş ne demek...bilen varsa yazsın......
  • ona tecrube denmez dupe duz yolcuların hayatları ve kendı hayatını rıske etmek denır

Ankara'dan Mardin'e gitmek üzere havalanan THY'nin tarifeli yolcu uçağı, yoğun yağmur ve fırtına nedeniyle Mardin Havalanı'na inemedi. Uçak, zorunlu olarak Diyarbakır Havalanı'na iniş yaptı.

Diyarbakır Havalanı'nda bekleyen uçağın havanın düzelmesiyle Mardin'e havalanacağı bildirildi.

TOZ BULUTU VE YAĞMUR NEDENİYLE DİYARBAKIR'A ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Alınan bilgiye göre; Ankara-Mardin seferini yapan THY uçağı hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır'a zorunlu iniş yaptı. Ankara'dan havalanan Boing 734 tipi uçak, 15.10'da Mardin'e inmek istedi.

(GÜNCELLENDİ) Yoğun yağmur ile Suriye üzerinden gelen toz ve fırtına nedeniyle Mardin'e inemeyen uçak, zorunlu olarak Diyarbakır Havalanı'na iniş yaptı.

Yolcuların karayolu ile Mardin'e gönderildiği öğrenildi.

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
içinizde thy Van kazasını hatırlayan var mı? yorum yapmadan önce bir kez daha düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumları yazan arkadaşlar önce bilgi sahibi olmalıdır,Mardin myd.nı dar pisttir,dolayısı ile farklı rüzgar limitlerini ve teknik limitleri içerir, ayrıca yaklaşma usulleri özeldir,son olarak o bölgede hava durumu bu mevsimde kısa aralıklarla sık sık değişebilir,bir uçak inemezken diğeri inebilir,havayolu taşımacılığı yarıştırılamayacak kadar ciddidir,iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolcuların güvenliği en önemli unsur. Böyle durmlarda her şeyden önce yolcuların güvenliği ön planda olmalıdır. Kaptan pilotların becerisi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA ARKADAŞLAR BU HABERİ ÇOK ABARTTILAR.UÇAK DİYARBAKIRDA 15 DAKŞKA BEKLEDİKTEN SONRA TEKRAR HAVALANDI VE MARDİNE NORMAL İNİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.ZATEN İZAİR UÇAĞIDA NORMAL İNİŞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.ANLAYACAĞINIZ BOŞ YERE DİYARBAKIRA GİDİP İNİŞ YAPTI.BU İŞLER TECRUBE İSTER VE İZAİR UÇAĞINI KULLANAN KAPTAN PİLOTU KUTLARIM.SORUNSUZ BİR İNİŞ GERÇEKLEŞTŞRDŞ.TEBRİKLER.HEMDE UÇAK YANILMIYOSAM A-320 Dİ.TYH NIN İSE B734

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyide saygıdeger arkadaslar,bu isin bir limiti var...limit dısına cılıkmadıgı sürece o kaptana saygı duyacaksın ...yok yolcuyu tehlikeye atıyor,yok inmiyen daha iyi yapıyor olmaz...neymiş?bükemedigin bilegi öpeceksin...işi ehlinden ögreneceksin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Diyarbakır'a inmenin nesi ZORUNLU iniş. EMERCENSİ Mİ VAR ? havacılığı bilen birisi açıklasın lütfeeeen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airport doğru yazmış. Uçak THY'nin, Kokpit ve Kabin Ekibi THY'nin, Yer işletme ve diğer ticari personel THY'nin. Amadolu Jet henüz AKO yandaşlarına satılmadı. Satildıktan sonra THY'nin değil denilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zorunlu iniş ne demek..normal iniş ne demek...bilen varsa yazsın......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ona tecrube denmez dupe duz yolcuların hayatları ve kendı hayatını rıske etmek denır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000