24 Mayıs 2013, Cuma 16:38:21

THY UÇAĞI YOLCULARI ALMADAN GERİ DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları’na ait Antalya-Moskova uçağı bu sabah inmesi gereken Moskova Vnukovo Havalimanı yerine teknik nedenlerden dolayı Moskova’daki Domodedovo Havalimanı'na indi ve hiç yolcu almadan tekrar havalanarak Antalya’ya geri dönmek zorunda kaldı.
  • Arkadaşlar,Lütfen grev yapmayın bu şirket bizim şirketimiz.arada kalıyorsunuz sizler, kimse destek vermiyor.şirketinize sahip çıkmanız grev yaparak olamaz.
  • arkadaslar goruyorsunuz degil mi? Grev yuzunden yolcuyu almadan donuyorlar! sayimiz 10binleri bulacak arkadaslar! grev buyuyor!
  • Sirketin bole bir hakki var mi ki? Bilenler aysinlatabilir mi?
  • ULAŞTIRMA BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN İSTANBUL'DAKİ RANDEVUSUNA 40 DK GEÇ KALMIŞ. BUNUN SEBEBİ DE THY 'NIN RÖTAR YAPMASIYMIŞ. BAKANIN SİNİRLERİ BOZULMUŞ, TANSİYONU ÇIKMIŞ, KOLESTROLÜ YÜKSELMİŞ... TÜM BUNLARIN SEBEBİ DE TÜRK HAVA YOLLARI.... PEKİİİİİ SEN BAKAN ÇAĞLAYAN HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ GÜNLERDİR YÜZLERCE İNSAN VE ONLARIN ÇOLUK ÇOCUĞU GREV NEDENİYLE PERİŞAN DURUMDALAR..GENÇLER İŞSİZ KALMA VE HAYAT MÜCADELESİYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKILIYORLAR, ONLARIN AİLELERİ, ÇOCUKLARI NE DURUMDA BUNU HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ, YA ONLARIN HELAL ETMEDİĞİ HAKLARI NE OLACAK HA!!!! SİZ BU VİCDAN AZBIYLA NASIL YAŞAYACAKSINIZ...EVET TANSİYONUNUZ TABİKİ YÜKSELİR ÇÜNKÜ YÜZLERCE İNSANIN HAKKI TUZLU GELMİŞTİR.. EVET KOLESTROLÜNÜZ TABİKİ YÜKSELİR ÇÜNKÜ BİRÇOK AİLENİN SİZE GÖNDERDİĞİ KAZIK YAĞLI GELMİŞTİR
  • SIKINTI YOK HERŞEY ÇOK GÜZEL,AKSAKLIK FALAN DA YOK,HİÇBİŞEY YOK,,SAKIN GREVE GİTMEYİN,,BAŞKANIMIZ HERŞEYİ HALLEDECEK,,
  • THY yönetimi sürekli olarak grev yok diyor.Eğer öyleyse bu gecikmeler neden ? kar,lış yokken hava günlük güneşlikken bu gecikmelerin nedeni gayet açık değil mi ? Göz boyamaya ve halkı yanlış yönlendirmeye,yanıltmaya devam devam.Tabii ki yersen ama artık kimse bu bahaneleri yemiyor.Çok komik durumlar bunlar.Gittikçe batıyor THY :)
  • Grev tutmadi diyenlere kapak olsun bu. Rusya'daki hava kontrol ekibi greve destek verdigi icin THY inmesi gereken yere inemedi. Kirmizi rujumuza dokunan eller iste boyle kirilir!
  • Sıkıntılar var uçuşlarda bir an önce bitse bu iş

Türk Hava Yolları'nın tarifeli olarak 22:10'da havalanması gereken TK211 sefer sayılı Antalya-Moskova uçağı 1 saatlik gecikmeyle 23:10 sularında havalanabildi. Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'na inmesi planlanan THY'ye ait Airbus A321 tipi yolcu uçağının teknik nedenlerden dolayı Moskova'daki diğer havalimanı olan Domodedovo Uluslararası Havalimanı'na (yerel saatle) 3 saat gecikmeli olarak iniş yaptı. Uçak, Moskova'dan Antalya'ya gitmek için Vnukovo Havalimanı'nda bekleyen yolcularını da almadan boş olarak geri göndü.

Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada,Rus turistlerin Antalya’ya uçamadığını belirterek, “Antalya-Moskova tarifeli uçuşunu yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı, inmesi gereken Vnukovo Havalimanı'na teknik nedenlerden dolayı inemedi. Buna ek olarak pilot hava şartlarının da olumsuz olduğunu belirtti. Bu nedenle uçak Domodedovo Havalimanı'na indi. Daha sonra uçak uçuş programı kesintiye uğramaması için Antalya’ya yolcu almadan tekrar uçtu. Vnukovo Havalimanı'nda uçuşu bekleyen yolculara da uçuşun olmayacağı belirtildi” dedi.

Lomidze, uçak yolcularının Rus tur operatörlerine ait blok turist yolcular ve bireysel turistlerden oluştuğunu da sözlerine ekleyerek, THY yetkililerinin kendilerine yolcuları başka uçakla göndereceklerini belirttiklerini ve turistlere yiyecek ikram ettiklerini söyledi.

Türk Hava Yolları Rusya Müdürü Mefail Deribaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, uçağın kötü hava şartlarından dolayı inmesi gereken Vnukovo Havalimanı'na inemediğini ve bunun yerine daha uygun olan Domodedovo Havalimanı'na indiğini, yolcularını indirdikten sonra tekrar Antalya’ya yolcu alamadan döndüğünü söyledi. Uçağın programını aksatmamak adına bu tercihi yaptığını belirten Deribaş, yolcuların gün içerisinde başka uçaklarla Antalya’ya götürüleceklerini de belirterek ciddi bir sıkıntı olmadığını dile getirdi.

THY UÇAĞI YOLCULARI ALMADAN GERİ DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

yalnış ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar,Lütfen grev yapmayın bu şirket bizim şirketimiz.arada kalıyorsunuz sizler, kimse destek vermiyor.şirketinize sahip çıkmanız grev yaparak olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iste grev gene grev ~ 11 yıl önce
arkadaslar goruyorsunuz degil mi? Grev yuzunden yolcuyu almadan donuyorlar! sayimiz 10binleri bulacak arkadaslar! grev buyuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalama ~ 11 yıl önce
grevci sayısı artamaz... ilk is saatinde greve katılmak zorundasın, sonrasında katılmaya kalkarsan devamsızlıktan atar tazminatsız. sacma yorumlar yapmayın. yani başında katılmadıysan sonradan greve yasal olarak katılamazsın.
iPhone ile gönderildi ~ 11 yıl önce
Sirketin bole bir hakki var mi ki? Bilenler aysinlatabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tülin ~ 11 yıl önce
ULAŞTIRMA BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN İSTANBUL'DAKİ RANDEVUSUNA 40 DK GEÇ KALMIŞ. BUNUN SEBEBİ DE THY 'NIN RÖTAR YAPMASIYMIŞ. BAKANIN SİNİRLERİ BOZULMUŞ, TANSİYONU ÇIKMIŞ, KOLESTROLÜ YÜKSELMİŞ... TÜM BUNLARIN SEBEBİ DE TÜRK HAVA YOLLARI.... PEKİİİİİ SEN BAKAN ÇAĞLAYAN HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ GÜNLERDİR YÜZLERCE İNSAN VE ONLARIN ÇOLUK ÇOCUĞU GREV NEDENİYLE PERİŞAN DURUMDALAR..GENÇLER İŞSİZ KALMA VE HAYAT MÜCADELESİYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKILIYORLAR, ONLARIN AİLELERİ, ÇOCUKLARI NE DURUMDA BUNU HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ, YA ONLARIN HELAL ETMEDİĞİ HAKLARI NE OLACAK HA!!!! SİZ BU VİCDAN AZBIYLA NASIL YAŞAYACAKSINIZ...EVET TANSİYONUNUZ TABİKİ YÜKSELİR ÇÜNKÜ YÜZLERCE İNSANIN HAKKI TUZLU GELMİŞTİR.. EVET KOLESTROLÜNÜZ TABİKİ YÜKSELİR ÇÜNKÜ BİRÇOK AİLENİN SİZE GÖNDERDİĞİ KAZIK YAĞLI GELMİŞTİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
yazıkalrını görünce sana çok ama çok acıdım. 10 senedir bu ülkede ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM'DIR. ZAFER ÇAĞLAYN DEĞİLDİR. tam bir utanç tablosu
bişeyyok ~ 11 yıl önce
SIKINTI YOK HERŞEY ÇOK GÜZEL,AKSAKLIK FALAN DA YOK,HİÇBİŞEY YOK,,SAKIN GREVE GİTMEYİN,,BAŞKANIMIZ HERŞEYİ HALLEDECEK,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH CREW ~ 11 yıl önce
THY yönetimi sürekli olarak grev yok diyor.Eğer öyleyse bu gecikmeler neden ? kar,lış yokken hava günlük güneşlikken bu gecikmelerin nedeni gayet açık değil mi ? Göz boyamaya ve halkı yanlış yönlendirmeye,yanıltmaya devam devam.Tabii ki yersen ama artık kimse bu bahaneleri yemiyor.Çok komik durumlar bunlar.Gittikçe batıyor THY :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 11 yıl önce
ahhhh canım bu kadar cahil olma onur air atlas hepsi gecikmeli çünkü 2 gündür lodos var. Greve katılanlar nedense hep aynı kafadan biri zafer çağlayanı ulaştırm bakanı yaptı, diğerinin lodostan hbri yok tam bir rezalet
rezaletmiş... ~ 11 yıl önce
Antalya'da da mı lodos varmış orasını anlamadım?
Abuzittin ~ 11 yıl önce
Grev tutmadi diyenlere kapak olsun bu. Rusya'daki hava kontrol ekibi greve destek verdigi icin THY inmesi gereken yere inemedi. Kirmizi rujumuza dokunan eller iste boyle kirilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grevden değildir ~ 11 yıl önce
Sıkıntılar var uçuşlarda bir an önce bitse bu iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000