12 Mart 2015, Perşembe 13:21:52

THY UÇAĞI TRABZON'DA PİSTİ PAS GEÇTİ

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Trabzon seferini yapan uçağı düşük görüş sebebiyle üçüncü denemesinde iniş gerçekleştirebildi.
  • TK2832 sayılı uçakta pisti pas geçti
  • Yorumlar müthiş. Çoğu troll yorum farkındayız. Ama bi tanesi var ki ILS CAT I, II, IIIB hiç bilmiyor duymamış. Yine de kaptanları kötülemiş. Uçma güzel kardeşim THY ile uçma beğenmiyorsan. Ben de lütfedip cevap yazdım ya helal olsun bana!
  • Normal bir olay pilotlar gereğini yapmış sizene. Kaptan yakıtı görüşü bilmiyorda Yorum yapanlar mı biliyor. Siz de resme 738 yerine airbus resmi koymuşsunuz bizde bunumu haber yapalım. Daha uçağın ne olduğunu bilmeden havacılık haberi mi yapıyo diyelim
  • Bu tür haberlerde bir zahmet metar taf bilgisi de yayınlarsanız bence çok şık olur.
  • Kanatlarda yazan TC-JGG filan ne anlam ifade ediyor acıklayabilirmisiniz
  • Siz neden bukadar çok biliyorsunuz yaw. isiniz gucunuz yokmu sizin. Ucakta nekadar yakit vardi gelmeden once havadurumuna baktilar havayi gorduler ekstra goaround icin yada holding icin yakip alip almadiklarini biliyomusunuz. Comitment to stayden haberiniz varmi. Belki adamin tankinda 5 goaroundluk yakit var. Sizene sizeee. Bakın dalganiza oynayin bilgisayardan oyununuzu. Bune ya. Gorende biey biliyolar zannedicek.
  • Ucak gorus mesafesinin yetersiz olmasından dolayı ucuncu denemesinde başarıyla iniş gerçekleştirmiş...Bu iş araba kullanmaya benzemez..Orada insanların canguvenliğini kendi canından önce olduğunun bilincinde deneyimli insanların hakkını yemiyelim lütfen ........ .. ..hırsızlara sevgi gösteren zihniyet emeğe saygıyı unutmuş artık...Emegı ve alınterıyle rızkını kazananların Rabbim yolunu acık etsın.
  • Beyler önce emniyet. Katmanduyu çabuk unutuyoruz.
  • arkadaşlar ben pilot degilim ama merak ettigim şey şu thy nin inemedigi veya pas geçtigi veyahutta seferlerini iptal ettigi durumlarda başka hava yolları sorunsuzca inip kalkıyor youtube de öyle inişler varki son yüz metreye kadar pist görünmüyor bile buna ragmen adamlar iniyorlar ha risk alınmasın tamam da ben thy pilotlarının yabancılar kadar becerili olduklarını hiç sanmıyorum belki tsk dan gelenler nisbeten iyi tabi bu benim görüşüm
  • cok dokunakli ... denizciler gemileri batirir, bizde tayyereleri dusurelim...

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Trabzon seferini yapan uçağı düşük görüş sebebiyle üçüncü denemesinde iniş gerçekleştirebildi.

İstanbul’dan Trabzon’a gitmek üzere havalanan THY’ye ait Boeing 737-800 tipi uçak iki kez iniş denemesinde bulundu, başarısız oldu. Uçak görüş mesafesinin yetersiz olması sebebiyle uzun süre havada tur attı.

TC-JGG kuyruk tescilli uçak, üçüncü denemesinde başarıyla inişini gerçekleştirdi.

©AirportHaber

THY UÇAĞI TRABZON'DA PİSTİ PAS GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK2832 sayılı uçakta pisti pas geçti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şenlik ~ 9 yıl önce
Yorumlar müthiş. Çoğu troll yorum farkındayız. Ama bi tanesi var ki ILS CAT I, II, IIIB hiç bilmiyor duymamış. Yine de kaptanları kötülemiş. Uçma güzel kardeşim THY ile uçma beğenmiyorsan. Ben de lütfedip cevap yazdım ya helal olsun bana!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 9 yıl önce
Normal bir olay pilotlar gereğini yapmış sizene. Kaptan yakıtı görüşü bilmiyorda Yorum yapanlar mı biliyor. Siz de resme 738 yerine airbus resmi koymuşsunuz bizde bunumu haber yapalım. Daha uçağın ne olduğunu bilmeden havacılık haberi mi yapıyo diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu tür haberlerde bir zahmet metar taf bilgisi de yayınlarsanız bence çok şık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kanatlarda yazan TC-JGG filan ne anlam ifade ediyor acıklayabilirmisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Siz neden bukadar çok biliyorsunuz yaw. isiniz gucunuz yokmu sizin. Ucakta nekadar yakit vardi gelmeden once havadurumuna baktilar havayi gorduler ekstra goaround icin yada holding icin yakip alip almadiklarini biliyomusunuz. Comitment to stayden haberiniz varmi. Belki adamin tankinda 5 goaroundluk yakit var. Sizene sizeee. Bakın dalganiza oynayin bilgisayardan oyununuzu. Bune ya. Gorende biey biliyolar zannedicek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 9 yıl önce
Sen önce düzgün Türkçe öğren.
hera ~ 9 yıl önce
Ucak gorus mesafesinin yetersiz olmasından dolayı ucuncu denemesinde başarıyla iniş gerçekleştirmiş...Bu iş araba kullanmaya benzemez..Orada insanların canguvenliğini kendi canından önce olduğunun bilincinde deneyimli insanların hakkını yemiyelim lütfen ........ .. ..hırsızlara sevgi gösteren zihniyet emeğe saygıyı unutmuş artık...Emegı ve alınterıyle rızkını kazananların Rabbim yolunu acık etsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyler önce emniyet. Katmanduyu çabuk unutuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
arkadaşlar ben pilot degilim ama merak ettigim şey şu thy nin inemedigi veya pas geçtigi veyahutta seferlerini iptal ettigi durumlarda başka hava yolları sorunsuzca inip kalkıyor youtube de öyle inişler varki son yüz metreye kadar pist görünmüyor bile buna ragmen adamlar iniyorlar ha risk alınmasın tamam da ben thy pilotlarının yabancılar kadar becerili olduklarını hiç sanmıyorum belki tsk dan gelenler nisbeten iyi tabi bu benim görüşüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
cok dokunakli ... denizciler gemileri batirir, bizde tayyereleri dusurelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000