14 Temmuz 2015, Salı 09:05:22

THY uçağı test sırasında arızalandı

Türk Hava Yolları’na teslim edilmek için hazırlanan Boeing 737-900 tipi uçak, uçuş testleri sırasında teknik arıza yaşadı.
  • Buraya ilk yorumumu yazıyorum , insanlar bilmedikleri olaylar hakkında hiç araştırma yapmadan kesin bilgilere sahip olmadan ne güzel atıp tutuyorlar. Hayırlı bayramlar.
  • Boeing 737-900 uçağı ileride çok büyük devrim yapacaktır,çünkü bu uçağın çok üst seviyede yolçu kapasitesi bulunuyor. O yüzden geleçekte çok dah fazla Boeing 737-900 modeli satın alınması kaçınılmaz olaçaktır havacılıktaki büyümeyle beraber. Şu an Boeing 737-800 Modeli uçağı daha halen göz bebeği uçağı bir çok havayolu şirketinin.Bunu net bir şekilde söyleyebilirdik Boeing için önemli olan 737-700 modeli uçağına müşteri bulabilmezidir , çünkü bu uçak diğer iki 737 modelerinin tamamen gölgesinde olan bir uçak.Buda Boeing için çok sakıncalı.
  • Brezilyada hicbir test ucusu sorunsuz tamamlanmadi,her seferinde standart test usullerinin birinde veya fazlasinda hep sorun cikti ve uzadi hep test sureci,ikincisi meydan cok tuhafti,dag yamacinda ogleden sonralari cok sorunluydu..yani testi gidip istanbulda samandira meydaninda yapmak gibi...
  • Brezilyadan aldigimiz ucaklari brezilyada hangi havaalaninda ve nasil test ettigimiz yazsam oturup aglarsiniz
  • Personelin ahini almistir
  • 2 önemli problem çıkmış. Birincisi rampada motorlar çekişten düşüyormuş. İkincisi ise, ön kaportadan çok ses geliyormuş. Pilotlar uykuya dalamıyorlarmış.
  • Bu uçak gereğinden fazla Test uçuşu yaptı bu son geri dönüşü Teslimat Uçuşu esnasında gerçekleşti THY Pilotları Goose Bay dan geri döndüler Boeing Fabrikasına 6-7 Test uçuşu yapıldı tam 15 gün geçikme var bu uçak elim bir kaza yapmadan THY JYP den vazgeçmeli
  • olabilir. Sağlık olsun
  • tarifeli 737-900'dür o. test uçuşu sandınız.
  • Herseyden nasil haberiniz oluyor ya

Türk Hava Yolları’na teslim edilmek için hazırlanan Boeing 737-900 tipi uçak, uçuş testleri sırasında teknik arıza yaşadı.

ABD’deki Boeing’in tesislerinden test uçuşu için havalanan TC-JYP kuyruk tescilli Boeing 737-900 tipi uçak, teknik bir arıza yaşadı.
Arızaya ilişkin detay verilmezken uçak havada kısa bir tur attıktan sonra Boeing Field’e inişini gerçekleştirdi.

42014 seri numarasıyla üretilen Boeing 737-900 tipi uçak önümüzdeki günlerde THY’ye teslim edilecek.

©AirportHaber

THY uçağı test sırasında arızalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

BFI ~ 9 yıl önce
Buraya ilk yorumumu yazıyorum , insanlar bilmedikleri olaylar hakkında hiç araştırma yapmadan kesin bilgilere sahip olmadan ne güzel atıp tutuyorlar. Hayırlı bayramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Avşat ~ 9 yıl önce
Boeing 737-900 uçağı ileride çok büyük devrim yapacaktır,çünkü bu uçağın çok üst seviyede yolçu kapasitesi bulunuyor. O yüzden geleçekte çok dah fazla Boeing 737-900 modeli satın alınması kaçınılmaz olaçaktır havacılıktaki büyümeyle beraber. Şu an Boeing 737-800 Modeli uçağı daha halen göz bebeği uçağı bir çok havayolu şirketinin.Bunu net bir şekilde söyleyebilirdik Boeing için önemli olan 737-700 modeli uçağına müşteri bulabilmezidir , çünkü bu uçak diğer iki 737 modelerinin tamamen gölgesinde olan bir uçak.Buda Boeing için çok sakıncalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Brezilyada hicbir test ucusu sorunsuz tamamlanmadi,her seferinde standart test usullerinin birinde veya fazlasinda hep sorun cikti ve uzadi hep test sureci,ikincisi meydan cok tuhafti,dag yamacinda ogleden sonralari cok sorunluydu..yani testi gidip istanbulda samandira meydaninda yapmak gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Brezilyadan aldigimiz ucaklari brezilyada hangi havaalaninda ve nasil test ettigimiz yazsam oturup aglarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Bir pilot olarak cidden merak ettim. Yazar misiniz?
Thy bu ~ 9 yıl önce
Hersey beklenir.taseron sistemiyle calisiliyorsa herseye inanirim
anlat o zaman ~ 9 yıl önce
yalandan kim ölmüş, bırak bu ayakları, test in de bir prosedürü var, tamamlanmadan uçak airworthy olmadan ne o uçağı bir kaptan teslim alır ne de teknik ekip. laf olsun torba dolsun.
Taseroncular sizi ~ 9 yıl önce
Personelin ahini almistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takat & ses ~ 9 yıl önce
2 önemli problem çıkmış. Birincisi rampada motorlar çekişten düşüyormuş. İkincisi ise, ön kaportadan çok ses geliyormuş. Pilotlar uykuya dalamıyorlarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hekim ~ 9 yıl önce
Reflor diyareye çok iyi gelmektedir, siz yutmadan kullanacaksınız uzun süre ağzınızda tutunuz.
dandik JYP ~ 9 yıl önce
Bu uçak gereğinden fazla Test uçuşu yaptı bu son geri dönüşü Teslimat Uçuşu esnasında gerçekleşti THY Pilotları Goose Bay dan geri döndüler Boeing Fabrikasına 6-7 Test uçuşu yapıldı tam 15 gün geçikme var bu uçak elim bir kaza yapmadan THY JYP den vazgeçmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n ~ 9 yıl önce
olabilir. Sağlık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarifeli ~ 9 yıl önce
tarifeli 737-900'dür o. test uçuşu sandınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Herseyden nasil haberiniz oluyor ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000