07 Mart 2011, Pazartesi 08:52:23

THY UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Türk Hava Yolları'na (THY) ait Johannesburg-İstanbul seferini yapan Airbus A340 tipi uçak, burun iniş takımlarının kapanmaması sonucu havada bir süre tur attıktan sonra tekrar Oliver Tambo Uluslararası Havalimanı'na yeniden iniş yaptı.
  • Ey Ulu Technician. Madem bu kadar mükemmelsin, her şeyi çok iyi biliyorsun, kendinle gurur duymalısın. Bizler de seni örnek almalıyız. Bu Haklı gururunla bizlere kendini bir tanıt da biz de senden daha fazla bilgi alalım, bakım konularını sana danışalım. Ama bu yazdıkların sallama ise, o zaman kendini tanıtmazsın tabi.
  • sen çocuk haa çocuk fıkrasını bilmiyorsun sanırım...anlatırsam görürsün çocuğu :))
  • Technician tamam anladım ben seni, 23 nisanda gel söz ben seni bir uçağa bindireceğim, abi sözü ne gerek var bu kadar ağlamaya söylemen yeterdi ;)
  • ne oldu gerçekleri yazınca bakıyorum cayronuz sapıttı..eee olacak e kadar...sizin gibi yandaşlıkla,torpille daha yazamayacağım bir sürü ayak oyunları ile bir yere gelmedik..ne mutlu ki bana sizlerden uzaktayım...haliniz hiçte iyi görünmüyor...bu uçaklarada çok yazık keşke sanayide çalışsaydınız...insanlar ürkerek biniyor sizinkilere....ne macera değil mi? balon gibisiniz bir yerden sonra patlayıveriyorsunuz :))
  • Arkadaslar bu technician her kimse ciddiye almayin bu durumun tiptaki adi logoredir. Turkce mealini merak edenler google'dan baksin (bkz. Logore nedir?) En kibar tabiriyle laf salatasi ama pek iflah olur bir sey degildir. Allah sifa versin.
  • Sen hayatında uçak gördünmü merak ediyorum gerçekten. Gördüysen de inanmıyorum. Hatta senin 15 yaşını geçmeyen bi çocuk olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar çoluk çocukla uğraşmayın. Konuşup konuşup susacaktır. Sen çocuk değilsen bile zeka yaşın ve muhakemen 15 i geçmez.
  • Sen harbi eziksin. Seccade, terlik ile kastın nedir. Sen deve neden kesildi bilmezsin. Sen tekniğin herhangi bir hangarına giremezsin bile. Dışardan konuşmak kolay gelir, ne seccadesi ne terliği. Teknikte çalışan birçok insan var. Her türlü insan var birçok milletten insanda var. Saçma sapan konuşan saçma sapan bi adamsın. Thy uçağına binmezmiş, bu ülkede bana bi havayolu göster ki teknik de bakıma girmemiş olsun. Senin uçmaya cesaretin yok öyle desene. Bütün haberlerde yandaş falan filan yazıyosun. Teknik de öyle yandaş falan yok koçum öyle olanlar olsaydı sadece birçok kişi olmazdı. Bende olmazdım. Genel seçimleri thy çalışanları seçse akp seçilmez emin ol. Senin kuyruk acın nerden söylede ona göre bakım yapalım boşver palavrayı. Ezoooooo
  • Technician lakaplı kişi, sen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birisin belliki, sana tavsiyem önce teknisyenlik nedir onu öğren, öğrenki senin sanayide çalıştığın gibi çalışılmadığını gör, sonra gel seni THY teknikte gezdirelim bak bakalım takkeylemi geziyoruz, bunu görmeden yorum falan yapma yapmaki seni ciddiye alalım, bu şekilde sana sadece acırım, neden biliyormusun? Çünkü sen başarısızlıklarını başkalarının hatalarıyla bastırmaya çalışan birisin sadece.
  • şimdi çok güldüm gerçekten..uçaklarınızın halinden belli nasıl bakım yaptığınız...acaba deve kesince faydası oluyor mu? ben diyorum sizinle hayatta uçmadm uçmamda sen diyorsun teknisyen alımı ne saçma bir bağlantı...siz uçaklarada böyle bakım yapıyorsanız yandı ülkem insanı hemde ne yandı...seccade terlik tecrübeye çıkıyormusunuz :))...allah bir korur iki korur sonrasını siz düşünün süper teknisyenler.....komedi filmi gibisiniz valla
  • Bu başlık altında yazan arkadaş o uçakta görevliymiş. THY işe personel alırken Türkçe okuma ve yazma zorunluluğu koymuyor mu ? Veya bu arkadaş yabancı bir kabin memuru mu ? Nasıl bir Türkçe bu ya ?
Türk Hava Yolları'nın TC-JDK kuyruk tescilli Airbus A340 tipi  "Diyarbakır" isimli uçağı Güney Afrika'nın başkenti Johannesburg'tan TSİ ile 20.25'te havalandı. Havada iniş takımlarının kapanmadığını gören kaptan pilot havada bir süre tur attıktan sonra yeniden havalandığı meydana iniş izni istedi.

TK 041 sefer sayılı yolcu uçağı Johannesburg'a geri döndükten sonra yolculardan Yavuz Aydın, "Pilotun söylemesine göre iniş takımları havalandıktan sonra kapanmamış. İki saat havada tur attıktan sonra tekrar aynı yere inmek zorunda kaldık. Uçakta panik yaşamadık. Bizi terminale getirdiler. Uçak şu anda bakımda. Bu gece tekrar uçabilir miyiz bilmiyoruz." dedi.

THY UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ey Ulu Technician. Madem bu kadar mükemmelsin, her şeyi çok iyi biliyorsun, kendinle gurur duymalısın. Bizler de seni örnek almalıyız. Bu Haklı gururunla bizlere kendini bir tanıt da biz de senden daha fazla bilgi alalım, bakım konularını sana danışalım. Ama bu yazdıkların sallama ise, o zaman kendini tanıtmazsın tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen çocuk haa çocuk fıkrasını bilmiyorsun sanırım...anlatırsam görürsün çocuğu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Technician tamam anladım ben seni, 23 nisanda gel söz ben seni bir uçağa bindireceğim, abi sözü ne gerek var bu kadar ağlamaya söylemen yeterdi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne oldu gerçekleri yazınca bakıyorum cayronuz sapıttı..eee olacak e kadar...sizin gibi yandaşlıkla,torpille daha yazamayacağım bir sürü ayak oyunları ile bir yere gelmedik..ne mutlu ki bana sizlerden uzaktayım...haliniz hiçte iyi görünmüyor...bu uçaklarada çok yazık keşke sanayide çalışsaydınız...insanlar ürkerek biniyor sizinkilere....ne macera değil mi? balon gibisiniz bir yerden sonra patlayıveriyorsunuz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar bu technician her kimse ciddiye almayin bu durumun tiptaki adi logoredir. Turkce mealini merak edenler google'dan baksin (bkz. Logore nedir?) En kibar tabiriyle laf salatasi ama pek iflah olur bir sey degildir. Allah sifa versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen hayatında uçak gördünmü merak ediyorum gerçekten. Gördüysen de inanmıyorum. Hatta senin 15 yaşını geçmeyen bi çocuk olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar çoluk çocukla uğraşmayın. Konuşup konuşup susacaktır. Sen çocuk değilsen bile zeka yaşın ve muhakemen 15 i geçmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen harbi eziksin. Seccade, terlik ile kastın nedir. Sen deve neden kesildi bilmezsin. Sen tekniğin herhangi bir hangarına giremezsin bile. Dışardan konuşmak kolay gelir, ne seccadesi ne terliği. Teknikte çalışan birçok insan var. Her türlü insan var birçok milletten insanda var. Saçma sapan konuşan saçma sapan bi adamsın. Thy uçağına binmezmiş, bu ülkede bana bi havayolu göster ki teknik de bakıma girmemiş olsun. Senin uçmaya cesaretin yok öyle desene. Bütün haberlerde yandaş falan filan yazıyosun. Teknik de öyle yandaş falan yok koçum öyle olanlar olsaydı sadece birçok kişi olmazdı. Bende olmazdım. Genel seçimleri thy çalışanları seçse akp seçilmez emin ol. Senin kuyruk acın nerden söylede ona göre bakım yapalım boşver palavrayı. Ezoooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Technician lakaplı kişi, sen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birisin belliki, sana tavsiyem önce teknisyenlik nedir onu öğren, öğrenki senin sanayide çalıştığın gibi çalışılmadığını gör, sonra gel seni THY teknikte gezdirelim bak bakalım takkeylemi geziyoruz, bunu görmeden yorum falan yapma yapmaki seni ciddiye alalım, bu şekilde sana sadece acırım, neden biliyormusun? Çünkü sen başarısızlıklarını başkalarının hatalarıyla bastırmaya çalışan birisin sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şimdi çok güldüm gerçekten..uçaklarınızın halinden belli nasıl bakım yaptığınız...acaba deve kesince faydası oluyor mu? ben diyorum sizinle hayatta uçmadm uçmamda sen diyorsun teknisyen alımı ne saçma bir bağlantı...siz uçaklarada böyle bakım yapıyorsanız yandı ülkem insanı hemde ne yandı...seccade terlik tecrübeye çıkıyormusunuz :))...allah bir korur iki korur sonrasını siz düşünün süper teknisyenler.....komedi filmi gibisiniz valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu başlık altında yazan arkadaş o uçakta görevliymiş. THY işe personel alırken Türkçe okuma ve yazma zorunluluğu koymuyor mu ? Veya bu arkadaş yabancı bir kabin memuru mu ? Nasıl bir Türkçe bu ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000