17 Ocak 2011, Pazartesi 08:33:47

THY UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Simferopol uçuşunu gerçekleştirmek için havalanan yolcu uçağı Ukrayna'daki olumsuz hava şartları nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • yorum yapmayalımda devemi keselim grevemi çıkalım haber veriliyorsa yorumlamak yoruma açmak demokrasinin gereğidir cahillikse yorum yapamayıp çamur atmaktır bu yönetimde bu tür olaylar çoğaldı dikkat?
  • Böyle basit bir havacılık olayı için 3 sayfa yorum yapan çıkmış maşallah. Allah bizi böyle cahillerden korusun...
  • thy ve yavrusu yine sınıfta kaldı :))
  • hisse fiyatları başka nasıl dürürlerki halka arz edilecek hisseler yandaşlara daha ucuza nasıl maledilir ellerinden gelse bankok uçağını düşürür bu thy yönetimi hisse alacak yandaş guruba şirin görünmek için greve bile çıkartırlar uçakları kaldırmazlar????
  • o uçağın içinde olaydınız da öyle yorum yapaydınız... yine toplanmış bir alay boşboğaz havacılık uzmanı....
  • cani istedigi icin
  • Evet çok haklısın.İşte Simferopol'e insan bir tel açar,önceden nasıl hava şartları bilgi alır öyle uçar. Sanırım uçaktaki pilotlar acemiydi ne sorabildiler,ne de iniş yapabildiler..Onlara tavsiyem Rusya-Ukrayna'ya uçmasınlar, Istanbul-Çanakkale uçuşları yeter de artar,biraz training yapsınlar..
  • Hadi canım oradan nasıl şirket zararda. Yalan mı söylüyor büyüklerimiz? Geçenlerde 340, 125+25 yolcu ile gidiyor da arıza olduğu için haberimiz oluyor. Brezilya, Toronto, abuk merkezlerdeki doluluk oranlarını bilen var mı? Geçenlerde Amstedam dan 340 ile 26 kişi geldik.... El insaf.....
  • Bir saatlik uçuşta, bir saat sonrasını yorumlayacak dispatch yokmuydu ? Acaba Disp/Cpt briefingi yapıldımı ? Hadi hiç bilmiyorsunuz, insan simferopol istasyon müdürüne hava nasıl, gelelimmi diye tlf eder. Yazık değilmi onca yakıta, saykıla, zamana ? Acaba bunun hesabı sorulurmu ? Tail commender.
  • Aynı saatte Simferopol havalimanına Aeroflot iniş yaptı. Buna ne diyeceksiniz bakalım? Çıt kırıldım ben geri dönüyorum ve şirket zararda..:d
Alınan bilgiye göre, THY'nin İstanbul-Simferopol seferini yapan TK-461 sefer sayılı TC-JLM kuyruk tescilli Airbus 319 tipi yolcu uçağı, saat 14.45'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Ancak Ukrayna'daki kötü hava şartları ve görüş mesafesinin azalması yüzünden uçağın kaptan pilotu Simferpol Havalimanı'na iniş yapamadı. Kaptan pilot daha sonra harekat merkezi ile irtibata geçerek Atatürk Havalimanı'na geri döneceğini bildirdi. THY uçağı 17.42'de Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken, İstanbul-Simferopol seferi de iptal edildi.

(İHA)
THY UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
yorum yapmayalımda devemi keselim grevemi çıkalım haber veriliyorsa yorumlamak yoruma açmak demokrasinin gereğidir cahillikse yorum yapamayıp çamur atmaktır bu yönetimde bu tür olaylar çoğaldı dikkat?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle basit bir havacılık olayı için 3 sayfa yorum yapan çıkmış maşallah. Allah bizi böyle cahillerden korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy ve yavrusu yine sınıfta kaldı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hisse fiyatları başka nasıl dürürlerki halka arz edilecek hisseler yandaşlara daha ucuza nasıl maledilir ellerinden gelse bankok uçağını düşürür bu thy yönetimi hisse alacak yandaş guruba şirin görünmek için greve bile çıkartırlar uçakları kaldırmazlar????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o uçağın içinde olaydınız da öyle yorum yapaydınız... yine toplanmış bir alay boşboğaz havacılık uzmanı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cani istedigi icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet çok haklısın.İşte Simferopol'e insan bir tel açar,önceden nasıl hava şartları bilgi alır öyle uçar. Sanırım uçaktaki pilotlar acemiydi ne sorabildiler,ne de iniş yapabildiler..Onlara tavsiyem Rusya-Ukrayna'ya uçmasınlar, Istanbul-Çanakkale uçuşları yeter de artar,biraz training yapsınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hadi canım oradan nasıl şirket zararda. Yalan mı söylüyor büyüklerimiz? Geçenlerde 340, 125+25 yolcu ile gidiyor da arıza olduğu için haberimiz oluyor. Brezilya, Toronto, abuk merkezlerdeki doluluk oranlarını bilen var mı? Geçenlerde Amstedam dan 340 ile 26 kişi geldik.... El insaf.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir saatlik uçuşta, bir saat sonrasını yorumlayacak dispatch yokmuydu ? Acaba Disp/Cpt briefingi yapıldımı ? Hadi hiç bilmiyorsunuz, insan simferopol istasyon müdürüne hava nasıl, gelelimmi diye tlf eder. Yazık değilmi onca yakıta, saykıla, zamana ? Acaba bunun hesabı sorulurmu ? Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı saatte Simferopol havalimanına Aeroflot iniş yaptı. Buna ne diyeceksiniz bakalım? Çıt kırıldım ben geri dönüyorum ve şirket zararda..:d

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000