13 Şubat 2010, Cumartesi 13:20:13

THY uçağı motor arızası nedeniyle geri döndü

İstanbul-Londra seferi sırasında motoru arızalanan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • Bu tip olaylar uçuş korkusu olan insanların korkularını körüklemektedir, ancak meseleye bir de şu açıdan bakmak gerekir ' Arıza meydana geldi, EMNİYET için pilotlar geri döndü.. Diretmedi, devam etmedi. Hiç kimsenin (morali ve zamanlaması hariç...) hiç bir yeri /bir şeyi bozulmadı. Herkese geçmiş olsun, EN GÜVENLİ (bana göre en zevkli) ULAŞIM ARACI UÇAKTIR !
  • arkadasım yuklenın thy ye tabı derdınız yok bıten thy yı goruyoruz 35 tanedaha ucak alıyor habom acıyor yenı personeller yetıstırıyor tabı bunlar sızın ıstemedıgınız seyler sızler yatalım paramızı alalım keyfımıze bakalım oluyor.bu sırket calısıyor para kazanıyor.sen eger ucak bakımından anlıyorsan bılırsın yerde arıza yermeyen kompanent havada vermeyecek dıye bır seyın soz konusu olmadıgını.nıye bukadar abartılı cumleler kullanıyorsunuz...
  • UÇUCULUK TERBİYESİ OLAN ADAM ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN DER, KIRIM OLSA DEMEKKİ KINA YAKACAKSIN. BU YORUMU YAZAN DEĞİL UÇUCU İNSAN BİLE OLAMAZ.......BİRAZ VİCDAN SAHİBİ OLUN.......
  • Bu mu dünya markası THY. Gün geçmiyor ki bir olay olmasın. Bitirdiniz şirketi bitirdiniz.
  • son zamanlarda sürekli motor arızası duyuyoruz şirketimizden. sanırım thy teknik pek iyi yürümüyor. sadece bugün jfk londra beyrut amman sferleri motor arızasından dolayı saatlerce rötar yaptı. allah sonumuzu hayır etsin.
  • hurriyet.com.tr de newyork uçagı 777 nin motor arızası yazıyor.uçuş saatleri farklı londra ile.777 de mi sorun yaşadı."ha ha ha" diyen arkadaş thy nin dünya 3.lüğünü de nerden çıkardın öyle bir hedefi yok ki.boeing yada airbus ne farkeder onlar motorları üretmiyor.
  • "en akıllısı bu ise" yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Özellikle bu airbus-boeing tartışmaları ikrah getirdi. Elin oğlu yapıyor en dandiğini 70m dolara satıyor, biz de kavgasını yapıyoruz. El şeyiyle işe gitmek tam da buna denir.
  • Milletçe bayılıyoruz illahaki benim dediğim diye.Hemde hertürlü inatla.Bir THY düşmanlıgı sonra Boeing,Airbus tartışması.Niye saygı göstermiyoruz birbirimzin fikirlerine,hemen tartışma yaratıyoruz.Bırakalım bunları.Saygı gösterelim.Sözde oldumu demokratlıgı kimseye bıramayız değilmi.Havacılar!! seçkin insanlar !!.Eh işte demeden geçemeyecegim.En akıllısı Hacı Veli, o da zincirde bağlı..
  • 132 yolcu için Boeing 737-800 yeter 777-300e gerek yok. Ayrica AIRBUS 1974de uçak satmaya basladi, Boeing ise 1958 de 707 leri teslim etmeye basladi, birkaç sene sonra AIRBUS Boeingi sollar. Kiyaslama yanlis arada 16 sene fark var,Radyo Altimetresi bozuk uçan B738 fanatiklerine duyurulur.
  • Hürriyet gazetesi web de uçak modeli B -777-300,Airport Haberde B737-800 hangisi doğru,rastgele kim yazmış,lütfen doğrusu ne

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferini yapan B737-800 tipi yolcu uçağı kalkıştan yaklaşık bir saat sonra motorunda meydana gelen arıza nedeniyle geri döndü.

Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden TK-1981 sefer sayılı THY uçağı, kalkışından yaklaşık bir saat sonra motor arızası nedeniyle 132 yolcusuyla birlikte geri dönmek zorunda kaldı. Saat 21:15'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. 132 Yolcu Dış Hatlar Terminali transit salonuna alındı. Yolcular arasında bulunan ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın ise yaşanan sorun nedeniyle uçmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Arıza nedeniyle geri dönen yolcu uçağı THY Teknik Hangarı'na çekilirken, yolcular başka bir uçakla 22:30'da Londra'ya gönderildi.

THY uçağı motor arızası nedeniyle geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tip olaylar uçuş korkusu olan insanların korkularını körüklemektedir, ancak meseleye bir de şu açıdan bakmak gerekir ' Arıza meydana geldi, EMNİYET için pilotlar geri döndü.. Diretmedi, devam etmedi. Hiç kimsenin (morali ve zamanlaması hariç...) hiç bir yeri /bir şeyi bozulmadı. Herkese geçmiş olsun, EN GÜVENLİ (bana göre en zevkli) ULAŞIM ARACI UÇAKTIR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım yuklenın thy ye tabı derdınız yok bıten thy yı goruyoruz 35 tanedaha ucak alıyor habom acıyor yenı personeller yetıstırıyor tabı bunlar sızın ıstemedıgınız seyler sızler yatalım paramızı alalım keyfımıze bakalım oluyor.bu sırket calısıyor para kazanıyor.sen eger ucak bakımından anlıyorsan bılırsın yerde arıza yermeyen kompanent havada vermeyecek dıye bır seyın soz konusu olmadıgını.nıye bukadar abartılı cumleler kullanıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇUCULUK TERBİYESİ OLAN ADAM ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN DER, KIRIM OLSA DEMEKKİ KINA YAKACAKSIN. BU YORUMU YAZAN DEĞİL UÇUCU İNSAN BİLE OLAMAZ.......BİRAZ VİCDAN SAHİBİ OLUN.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu mu dünya markası THY. Gün geçmiyor ki bir olay olmasın. Bitirdiniz şirketi bitirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son zamanlarda sürekli motor arızası duyuyoruz şirketimizden. sanırım thy teknik pek iyi yürümüyor. sadece bugün jfk londra beyrut amman sferleri motor arızasından dolayı saatlerce rötar yaptı. allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hurriyet.com.tr de newyork uçagı 777 nin motor arızası yazıyor.uçuş saatleri farklı londra ile.777 de mi sorun yaşadı."ha ha ha" diyen arkadaş thy nin dünya 3.lüğünü de nerden çıkardın öyle bir hedefi yok ki.boeing yada airbus ne farkeder onlar motorları üretmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"en akıllısı bu ise" yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Özellikle bu airbus-boeing tartışmaları ikrah getirdi. Elin oğlu yapıyor en dandiğini 70m dolara satıyor, biz de kavgasını yapıyoruz. El şeyiyle işe gitmek tam da buna denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Milletçe bayılıyoruz illahaki benim dediğim diye.Hemde hertürlü inatla.Bir THY düşmanlıgı sonra Boeing,Airbus tartışması.Niye saygı göstermiyoruz birbirimzin fikirlerine,hemen tartışma yaratıyoruz.Bırakalım bunları.Saygı gösterelim.Sözde oldumu demokratlıgı kimseye bıramayız değilmi.Havacılar!! seçkin insanlar !!.Eh işte demeden geçemeyecegim.En akıllısı Hacı Veli, o da zincirde bağlı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
132 yolcu için Boeing 737-800 yeter 777-300e gerek yok. Ayrica AIRBUS 1974de uçak satmaya basladi, Boeing ise 1958 de 707 leri teslim etmeye basladi, birkaç sene sonra AIRBUS Boeingi sollar. Kiyaslama yanlis arada 16 sene fark var,Radyo Altimetresi bozuk uçan B738 fanatiklerine duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hürriyet gazetesi web de uçak modeli B -777-300,Airport Haberde B737-800 hangisi doğru,rastgele kim yazmış,lütfen doğrusu ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000