13 Ocak 2016, Çarşamba 14:36:09

THY uçağı Mauritius'te kaldı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Mauritius'a giden uçağı yaşadığı bir arıza nedeniyle dönüş seferini yapamadı.
  • Havana, Phuket, Hanoi, Meksiko City, Sevilla, Atlanta, Bogota Yeni acilacak hatlar bunlar
  • Threshold 50 feet. Pardon threshold 10 feet olursa localizer antenlerini biçer ve lastikleri patlatır. Sayın Emniyet başkanım, bu stabil bir yaklaşma gibi galiba, yine bir pilptaj yine örtbas haydi yeni yönetime hayırlısı, Alınan tedbirler ve yapılan değişiklikler hatalı gibi tabiki cevap yahu adamlar göreve yeni geldi bir dur birşeyler yapsınlar, buna zaman kaldı mı?
  • Herkese Merhaba, defalarca yazdık defalarca uçtuk Temel Kotil kadar emektar bu güzel ve yaşlı uçaklarla. Şimdi birçok kişi yazacak eski uçak yok bakımsız uçak vardır diye. Özellikle Tc-Jdn diye ayırmak istemiyorum zaten 5uçak kaldı bu tipte. 5 yıldız diyorsun yeni hat açıyorsun ve emektarı taa oralara kadar yoruyorsun . Jdn deniz kumsal Mauritus a gelmiş tabii ki birkaç gün daha kalmak istiyor.
  • A340' lar candır :)
  • 10 Aralik 2015 de, 15 Ocak 2016 tarihinde Malta'ya gitmek icin 08:50 ucusuna biletimi aldim. Tum is akisimi bu zaman dilimine gore planladim. Ancak maalesef bugun gelen bir mail ile ucusumun 15:40 a alindigini ogrendim. Sebep olarak kis saati uygulamasini gosteriyorlar. Telefonda konustugum kisiye de bir sey diyemiyorum, ona verilen metni takip ediyor sonucta. Ancak surekli Globally dedigimiz firmanin yolcusu ile dalga gecer bir sekilde aciklama yapmasi nedir anlayamiyorum. Benim yetismem gereken bir toplantim var ve ben hala gercek nedeninin ne oldugunu bilmedigim 7 saatlik gecikme ile karsi karsiyayim. Yaziklar olsun, soylenebilecek baska bir sey yok.
  • :)) globally fossssssss ve onun fossssssss teknik ekibi....İyi uçuyor bu tayyareler
  • Crew resti hep bozulur ife doğru düzgün çalışmaz kargo yapın artık şu uçakları
  • ucagin iniste ils antenlerine carptigi yaziliyor, burada neden habere duzgun yer verilmemis,geknik ariza deniliyor.
  • Beygir in uçakları olsaydı teknik ekip gelesiye kadar yedek uçakları da olmadığı için bekleyeceklerdi orada. Belki yemek verirlerdi, otel mi ? Çok zor..
  • Kimse yazmadığına göre ben sorayım bari, asker kökenli miymiş?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Mauritius'a giden uçağı yaşadığı bir arıza nedeniyle dönüş seferini yapamadı.

Türk Hava Yolları’nın TC-JDN kuyruk tescilli taşıyan uçağı, İstanbul-Mauritius seferini yaptıktan sonra tenik bir arıza yaşadı. Bunun üzerine İstanbul'a dönecek yolcular için yeni bir uçak tahsis edilirken, THY'nin uçağı için de bakım ekibi beklendi.

Mauritius'a giden THY teknik ekibi uçaktaki arızayı giderince uçak yolcusuz olarak ekibiyle birlikte İstanbul'a döndü.

THY uçağı Mauritius'te kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Thy ~ 8 yıl önce
Havana, Phuket, Hanoi, Meksiko City, Sevilla, Atlanta, Bogota Yeni acilacak hatlar bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik :) ~ 8 yıl önce
Threshold 50 feet. Pardon threshold 10 feet olursa localizer antenlerini biçer ve lastikleri patlatır. Sayın Emniyet başkanım, bu stabil bir yaklaşma gibi galiba, yine bir pilptaj yine örtbas haydi yeni yönetime hayırlısı, Alınan tedbirler ve yapılan değişiklikler hatalı gibi tabiki cevap yahu adamlar göreve yeni geldi bir dur birşeyler yapsınlar, buna zaman kaldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 TK ~ 8 yıl önce
Herkese Merhaba, defalarca yazdık defalarca uçtuk Temel Kotil kadar emektar bu güzel ve yaşlı uçaklarla. Şimdi birçok kişi yazacak eski uçak yok bakımsız uçak vardır diye. Özellikle Tc-Jdn diye ayırmak istemiyorum zaten 5uçak kaldı bu tipte. 5 yıldız diyorsun yeni hat açıyorsun ve emektarı taa oralara kadar yoruyorsun . Jdn deniz kumsal Mauritus a gelmiş tabii ki birkaç gün daha kalmak istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusican ~ 8 yıl önce
4 kaldı , JDN JDM JII JIH
Yusican ~ 8 yıl önce
A340' lar candır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magduriyet Havayolu THY ~ 8 yıl önce
10 Aralik 2015 de, 15 Ocak 2016 tarihinde Malta'ya gitmek icin 08:50 ucusuna biletimi aldim. Tum is akisimi bu zaman dilimine gore planladim. Ancak maalesef bugun gelen bir mail ile ucusumun 15:40 a alindigini ogrendim. Sebep olarak kis saati uygulamasini gosteriyorlar. Telefonda konustugum kisiye de bir sey diyemiyorum, ona verilen metni takip ediyor sonucta. Ancak surekli Globally dedigimiz firmanin yolcusu ile dalga gecer bir sekilde aciklama yapmasi nedir anlayamiyorum. Benim yetismem gereken bir toplantim var ve ben hala gercek nedeninin ne oldugunu bilmedigim 7 saatlik gecikme ile karsi karsiyayim. Yaziklar olsun, soylenebilecek baska bir sey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurallara riayet ~ 8 yıl önce
bilet kurallarına göre ödediğiniz parayı geri alabileceğiniz gibi başka bir günün başka bir seferine de biletinizi aldırabilirsiniz. ayrıca shgm yönetmeliğine göre tazminat talep edebilirsiniz. haklarınız gayet yeterli takip ederseniz.
Dc-3 ~ 8 yıl önce
:)) globally fossssssss ve onun fossssssss teknik ekibi....İyi uçuyor bu tayyareler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne meraklıymışın sen yaa ~ 8 yıl önce
Dc-3 zırvalamaya devam et sen...ne meraklıymışın globaly fıs demeye ! biliyorsan konuş biz de öğrenelim bilmiyorsan sus da adam desinler...kimse 4x4 lük değil, thy de her şey güllük gülistanlık da değil ama olur olmaz her şeye yırtık dondan düşer gibi aynı uorumu yapıyorsun, yeter artık bi bitin ya !
Md-83 ~ 8 yıl önce
Kovdular mı seni içinde mi kaldı
Purser ~ 8 yıl önce
Crew resti hep bozulur ife doğru düzgün çalışmaz kargo yapın artık şu uçakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ils ~ 8 yıl önce
ucagin iniste ils antenlerine carptigi yaziliyor, burada neden habere duzgun yer verilmemis,geknik ariza deniliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arka Orta ~ 8 yıl önce
Kuyruk mu,arka dikmeler mi?
Mauritius ~ 8 yıl önce
Loc vericisi Pist Eşiğine 305 m. mesafede,nasıl başarmış bunu? Pisti de kısa değil ki ilk metrelere insin,3.373 m.
Beygir olsaydı ~ 8 yıl önce
Beygir in uçakları olsaydı teknik ekip gelesiye kadar yedek uçakları da olmadığı için bekleyeceklerdi orada. Belki yemek verirlerdi, otel mi ? Çok zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kökenci ~ 8 yıl önce
Kimse yazmadığına göre ben sorayım bari, asker kökenli miymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000