15 Mayıs 2013, Çarşamba 14:36:18

THY UÇAĞI KUŞ SÜRÜSÜNE GİRDİ

Türk Hava Yolları’nın Sao Paolo-Buenos Aires seferini yapacak uçağına kalkışta kuş çarptı. Uçak bakıma alınırken yolcular otele yerleştirildi.
  • off GE-90 en az 250 bin dolar fatura. umarim 1 gunden fazla yerde kalmaz.cana gelecegine mala gelsin.
  • ha ha ha mortgage krizi de hava iş yüzünden oldu değil mi:P işsizliğin en büyük sebebi sendika ve grev! valla helal; buna en liberal en iktisatçılar bile karşı çıkar ya .İşte ömründe bir kez kitap okumamış eğitimsiz adamlar thy'ye yönetici oluyo sonra böyle yorumlar yapıyorlar.Bırakın ya grevide işi de bu ülkeyi de terk edin en az 2 dil bilen havayolu emekçileri size başka ülkelerde ne işler var. en iyisi yaw yaşanmaz bu memlekette
  • bakıyorumda thy nin grev yüzünden batması için çabalayan arzulayan o kadar insan varki anlamak mümkün değildir.. thy türkiyenin markasıdır grev türkiyenin başındaki en büyük beladır bugün türkiyede işsizliğin en büyük sebebi sendika ve grevlerdir.. uçuşların iptal olması veya rötar olmasını isteyen o kadar çok insan var ki bu kadar kindar ve nefret edici olmak kadar yanlış bir şey olamaz..
  • Yorumları yazan arkadaslar gercek beyan verse cok iyi olur.İptal edilen veya tehir edilen seferler TK ya ait değil.Satjyer denilen kişiler eğitimlerini bitirmiş kişilerdir.Bu kafayla siz daha cok çadırlarda filan beklersiniz.
  • Bunlar için Vefa sadece Istanbul da bir semt adidir herhalde . Allah korusun ucaga birsey olsa , neredeyse bayram yaparlar . Yazik cok yazik.
  • Arkadaşlar grevin etkisi yeni yeni başlıyor.Sefer iptalleri basladi.baku,trablus iptal. Yurt dışından içinden pegasus ile dönen ,otobüs ile dönen ekipler var. Bunların içinde kaptanlar da var. Merak etmeyin yavaş yavaş tükenecekler 10 günlük stajyerleri sefere yolluyorlar. Zaten sürekli kanallara çıkıp beyanat vermeleri bu yüzden. seferler zamanındaymış kimse katılmamışmış... bunlara inanmayın. Zaten HT çu çıkıp 305 hariç hepsine varız demezdi bugün.. sabırlı olun,kuvvetli olun, yılmayın kazanacaksınız..
  • https://www.facebook.com/groups/havaistemsilciler/ Grev gerçekleri burada. Personel uçuşlara gitmiyor.
  • allahın sopası yok.Çalışma arkadaşını satma diyor allah
  • Korkanlar sivil kıyafet ya da ETEKLE gelebilir diye bülten yayınlanmış :))
  • Veee THY Yonetimi olaya karisan butun kuslarin is akitlerine son vererek kararli tutumu surduruyor.

İstanbul-Sao Paolo-Buenos Aires seferini yapan uçağın motoruna kuş girdi. Brezilya’nın Sao Paolo kentinden Arjantin’in Buenos Aires kentine gitmek üzere havalanan Boeing 777-300ER tipi uçağın kalkış sırasında motoruna kuş girince heyecanlı anlar yaşandı.


Kalktığı havalimanına geri dönen uçağın yolcuları indirelerek terminale alındı. Yapılan incelemelerde uçağın motorunda hasar oluştuğu anlaşılınca yolcular otele yerleştirildi.

Yolcuların 8 saat gecikmeli olarak seferlerine devam edeceği öğrenildi.

©AirportHaber Özel

THY UÇAĞI KUŞ SÜRÜSÜNE GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

a ~ 11 yıl önce
off GE-90 en az 250 bin dolar fatura. umarim 1 gunden fazla yerde kalmaz.cana gelecegine mala gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 11 yıl önce
ha ha ha mortgage krizi de hava iş yüzünden oldu değil mi:P işsizliğin en büyük sebebi sendika ve grev! valla helal; buna en liberal en iktisatçılar bile karşı çıkar ya .İşte ömründe bir kez kitap okumamış eğitimsiz adamlar thy'ye yönetici oluyo sonra böyle yorumlar yapıyorlar.Bırakın ya grevide işi de bu ülkeyi de terk edin en az 2 dil bilen havayolu emekçileri size başka ülkelerde ne işler var. en iyisi yaw yaşanmaz bu memlekette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bakıyorumda thy nin grev yüzünden batması için çabalayan arzulayan o kadar insan varki anlamak mümkün değildir.. thy türkiyenin markasıdır grev türkiyenin başındaki en büyük beladır bugün türkiyede işsizliğin en büyük sebebi sendika ve grevlerdir.. uçuşların iptal olması veya rötar olmasını isteyen o kadar çok insan var ki bu kadar kindar ve nefret edici olmak kadar yanlış bir şey olamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev z.. baslar ~ 11 yıl önce
Yorumları yazan arkadaslar gercek beyan verse cok iyi olur.İptal edilen veya tehir edilen seferler TK ya ait değil.Satjyer denilen kişiler eğitimlerini bitirmiş kişilerdir.Bu kafayla siz daha cok çadırlarda filan beklersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefa ~ 11 yıl önce
Bunlar için Vefa sadece Istanbul da bir semt adidir herhalde . Allah korusun ucaga birsey olsa , neredeyse bayram yaparlar . Yazik cok yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev y başlıyor ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar grevin etkisi yeni yeni başlıyor.Sefer iptalleri basladi.baku,trablus iptal. Yurt dışından içinden pegasus ile dönen ,otobüs ile dönen ekipler var. Bunların içinde kaptanlar da var. Merak etmeyin yavaş yavaş tükenecekler 10 günlük stajyerleri sefere yolluyorlar. Zaten sürekli kanallara çıkıp beyanat vermeleri bu yüzden. seferler zamanındaymış kimse katılmamışmış... bunlara inanmayın. Zaten HT çu çıkıp 305 hariç hepsine varız demezdi bugün.. sabırlı olun,kuvvetli olun, yılmayın kazanacaksınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen? ~ 11 yıl önce
kazanacaksınız derken? sen kazanmayacaksın herhalde...peki neyin peşindesin burada? provakasyon mu?
karaelmas ~ 11 yıl önce
sen iyimisin seni iyi kandirmislar.Bugun uctuk gayette guzeldi yolculuk :-)) eve git hasta olacaksin bak usutursun felan mazallah hic cekilmezsin :-)
Grev ~ 11 yıl önce
https://www.facebook.com/groups/havaistemsilciler/ Grev gerçekleri burada. Personel uçuşlara gitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 11 yıl önce
allahın sopası yok.Çalışma arkadaşını satma diyor allah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 11 yıl önce
Korkanlar sivil kıyafet ya da ETEKLE gelebilir diye bülten yayınlanmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Issiz Kuslar ~ 11 yıl önce
Veee THY Yonetimi olaya karisan butun kuslarin is akitlerine son vererek kararli tutumu surduruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000