21 Eylül 2022, Çarşamba 15:01:58

THY uçağı Karadeniz'de 3 meydana da inemedi

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Rize Artvin seferini yapacak yolcu uçağı, bölgedeki olumsuz hava koşulları sebebiyle Rize'ye inemedi.
  • büyük ihtimalle airbus pilotlarıdır. zayıf olurlar. geniş gövdede de nedense 777 tercih ederler. onu da uçuramazlar. beceriksiz olmalarının yanı sıra lafları çoktur. herkese rezil olurlar, sadece kendileri kabul etmez.
  • yüklenin pilotlara, az kaldı.
  • Yağmurda uçak neden inemiyor. Bu uçak rüzgar hariç her havada iner ve kendi kendine durur.
  • senide ergin deniz gibi Allha havale ediyoruz Eser Çivili adamcilikda üstüne yok bu dünyanin hiretide var senle orda hesaplaşicaz senden hariç 3merkezci var yardimcilariyla 10na yakin hiçbiri senin gibi ego tatmin etmiyor
  • Ahh ahh Nerede hava kuvvetlerinin pilotları
  • Flight radar görüntüsünden de anlaşılacağı gibi uçak. Rize ye inemedikten sonra direk Çarşambaya gitmiş. Trabzon ve orduya iniş denememiş.
  • Gitti yine milletin parasi. Biz bunu basta hep dedik. Karadeniz hircindir; oyle her havada inemezsin. Ne gerek vardi o kadar israfa ? Rize havaalani tamamen israftir, rezalettir. Zaten sefer sayisi da dusecek yakinda goreceksiniz.
  • Trabzon görüş ve bulut altını tam limit vermiştir denemişlerdir tabii ki limit altıdır, Ordu-Giresun CAVOK diyordur METAR da bir gitmişlerdir ki görüş 2000 metre kendini Samsun da buluverirsin. Bir Karadeniz klasiği. Kaptanımız gayet deneyimliymiş gördüğünüz gibi başına gelecekleri tahmin etmiş.
  • Bu hava da ne güzel planlama yapmışlar,iki yedekle gidersin demişler ama yedeklerinde iniş meydanından farkı yok.Uçağı kaldır yeter ki uçak kalktı densin ama ineme,işte bu planlamanın her seferinde yaptığı uygulama,olan yolculara oluyor,korku,tekrar yollara düşme vs vs.Tebrikler THY
  • Saw den gelen ucak kalkmadi bile onlar daha iyisini yaptı gelip 1 saat dönmediler havada

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Rize Artvin seferini yapacak yolcu uçağı, bölgedeki olumsuz hava koşulları sebebiyle Rize'ye inemedi.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul'dan Rize-Artvin'e giden TK 2538 sefer sayılı THY'ye ait Boeing 737-8 tipi yolcu uçağı, Rize'deki şiddetli yağış nedeniyle pisti pas geçerek inişten vazgeçti. Daha sonra en yakın meydan olan Trabzon için deneme yapan kokpit ekibi buraya da iniş gerçekleştiremedi.

Ardından rotasını Ordu-Giresun Havalimanı'na çeviren uçağın buraya da inemediği ve Samsun Çarşamba Havalimanı'na iniş kararı aldığı öğrrenildi.

Uça az önce Samsun'a inerken, yolcuların ulaşımı için alternatif bir yol izleneceği kaydedildi.

©AirportHaber

THY uçağı Karadeniz'de 3 meydana da inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

37 ~ 1 yıl önce
büyük ihtimalle airbus pilotlarıdır. zayıf olurlar. geniş gövdede de nedense 777 tercih ederler. onu da uçuramazlar. beceriksiz olmalarının yanı sıra lafları çoktur. herkese rezil olurlar, sadece kendileri kabul etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs chf ~ 1 yıl önce
yüklenin pilotlara, az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamadım? ~ 1 yıl önce
Yağmurda uçak neden inemiyor. Bu uçak rüzgar hariç her havada iner ve kendi kendine durur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 1 yıl önce
Ulan sen 1 tonluk arabayı yağmurlu havada zor durduruylrsun beynini peynir ekmekle mi sıyırdın koca uçak 200 le iniş yapıyor icinde yüzlerce insan var kendin ağırlığı var nasıl insin
T.g.s D.ekibi merkez ~ 1 yıl önce
senide ergin deniz gibi Allha havale ediyoruz Eser Çivili adamcilikda üstüne yok bu dünyanin hiretide var senle orda hesaplaşicaz senden hariç 3merkezci var yardimcilariyla 10na yakin hiçbiri senin gibi ego tatmin etmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 1 yıl önce
Ahh ahh Nerede hava kuvvetlerinin pilotları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış Bilgi ~ 1 yıl önce
Flight radar görüntüsünden de anlaşılacağı gibi uçak. Rize ye inemedikten sonra direk Çarşambaya gitmiş. Trabzon ve orduya iniş denememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 1 yıl önce
Uçak içinden diğer havalimanlarına inişi geçirmiş ama dile getiremeden Çarşambaya iniş yapmış olay bu
Skandal ~ 1 yıl önce
Gitti yine milletin parasi. Biz bunu basta hep dedik. Karadeniz hircindir; oyle her havada inemezsin. Ne gerek vardi o kadar israfa ? Rize havaalani tamamen israftir, rezalettir. Zaten sefer sayisi da dusecek yakinda goreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 1 yıl önce
Thy pilotlarının büyük bir kısmı emekli thk pilotları ve hepsi de ortalama bir genç insan yaşı kadar ömürlerini havada geçirmiş tecrübeli pilotlar
Teyze ~ 1 yıl önce
Trabzon görüş ve bulut altını tam limit vermiştir denemişlerdir tabii ki limit altıdır, Ordu-Giresun CAVOK diyordur METAR da bir gitmişlerdir ki görüş 2000 metre kendini Samsun da buluverirsin. Bir Karadeniz klasiği. Kaptanımız gayet deneyimliymiş gördüğünüz gibi başına gelecekleri tahmin etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipsiz Easa ~ 1 yıl önce
Uçuş planının da Metar'a göre yapıldığını ilk kez duyuyorum. Keşke Taf'a baksaymış.
Dispeç ~ 1 yıl önce
Bu hava da ne güzel planlama yapmışlar,iki yedekle gidersin demişler ama yedeklerinde iniş meydanından farkı yok.Uçağı kaldır yeter ki uçak kalktı densin ama ineme,işte bu planlamanın her seferinde yaptığı uygulama,olan yolculara oluyor,korku,tekrar yollara düşme vs vs.Tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cancel ~ 1 yıl önce
Saw den gelen ucak kalkmadi bile onlar daha iyisini yaptı gelip 1 saat dönmediler havada

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000