16 Mayıs 2022, Pazartesi 14:25:29

THY uçağı Kanada'ya acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları’nın Miami-İstanbul seferini yapan uçağı, 80 yaşındaki bir yolcunun rahatsızlanması sonucu Kanada'da bulunan St. John Havalimanı'na acil iniş yaptı.
  • Ucagin maksimum kalkis ve inis agirliklari belirlidir. Fazla agir olursa Inis takimlarinin Shock Absorbe fazla yuk alir ve kanat uzerinden cikar. ORnekleri var,
  • Nedir bu overweight olayi ? Sade bir sekilde anlatabilir misiniz acaba?
  • Garson, çaycı gibi yakıştırmalar yapan saygısızlar buyrun yorum yapın…
  • Kimlerle uğraşıyor gençler her türlü yüksek maaşı sonuna kadar hak ediyorsunuz
  • Overweight inilebiliyormuş! Bunun eğitimi alınıyor. Tabi şirket menfaatini göz önünde bulundurursan inersin. Şirket menfaatini göz önünde bulundurmazsan inmezsin.
  • Sen apu’dur tek motor taksidir 30 kg yakit icin binbir turlu tasarruf yaparsin sacma sapan bir pilot cikar overweight inmemek icin 6-7 saat havada hold yapar

Türk Hava Yolları’nın Miami-İstanbul seferini yapan uçağı, 80 yaşındaki bir yolcunun rahatsızlanması sonucu Kanada'da bulunan St. John Havalimanı'na acil iniş yaptı. Rahatsızlanan yolcuyu havalimanına indiren uçak yeniden havalandı.

Türk Hava Yolları'nın 'nin TK-078 sefer sayılı Boeing 777 tipi TC-JJG kuyruk tescilli uçağı Miami -İstanbul seferini yapmak üzere Miami Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

Türk Hava Yolları uçağı Kanada hava sahasına üzerindeyken uçakta bulunan 80 yaşındaki Pakistan uyruklu bir yolcu aniden rahatsızlandı.

Yolcuya ilk müdahaleyi kabin memurları yaptı. Olayın uçağın kaptan pilotuna bildirilmesinin ardından uçağın kaptan pilotu St. John Havalimanı ile iletişim kurarak acil iniş için izin istedi.

Sorunsuz bir şekilde uçak inişini gerçekleştirirken, rahatsızlanan yolcu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. THY uçağı daha sonra Miami-İstanbul seferini tamamlamak üzere St. John Havalimanı'ndan havalandı.

THY uçağı Kanada'ya acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

B53 ~ 2 yıl önce
Ucagin maksimum kalkis ve inis agirliklari belirlidir. Fazla agir olursa Inis takimlarinin Shock Absorbe fazla yuk alir ve kanat uzerinden cikar. ORnekleri var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Overweight ~ 2 yıl önce
Nedir bu overweight olayi ? Sade bir sekilde anlatabilir misiniz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 2 yıl önce
Garson, çaycı gibi yakıştırmalar yapan saygısızlar buyrun yorum yapın…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Kimlerle uğraşıyor gençler her türlü yüksek maaşı sonuna kadar hak ediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani neymisş? ~ 2 yıl önce
Overweight inilebiliyormuş! Bunun eğitimi alınıyor. Tabi şirket menfaatini göz önünde bulundurursan inersin. Şirket menfaatini göz önünde bulundurmazsan inmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasarruf ~ 2 yıl önce
Sen apu’dur tek motor taksidir 30 kg yakit icin binbir turlu tasarruf yaparsin sacma sapan bir pilot cikar overweight inmemek icin 6-7 saat havada hold yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000