12 Mayıs 2013, Pazar 16:30:19

THY UÇAĞI KALKAMADI

Türk Hava Yolları'nın Lagos-İstanbul seferini yapacak olan THY uçağı Lagos'tan kalkamadı...
  • Arıza fark edilmese ve o uçak düşse çok mu mutlu olacaksınız? Mekanik olan her alet bozulabilir, mühim olan arızayı tespit edip onarımını en kısa sürede yapmaktır. 212 tane uçak her gün uçabilecek konumda oluyorsa demek ki bazı şeyler düzgün yapılıyor. Ahkam kesme konusunda ne kadar meraklı milletiz ya..
  • 12 Mayıs 2013, Pazar 20:20:22 Yorumcaya aynen katılıyorum.
  • sen kendini böyle avutursun...komedisiniz
  • Havacilik zor is..can tasıdıgın zaman emniyet her sey den önemlidir...
  • Zamanında yurtdışı görevinde 5 yıldızlı bir müşteri firmasına teknik hizmet veriyordum, bir kere teknik arızadan 24 saat yerde kaldı, 3 kere havaşartlarından dolayı başka bir şehre divert etti, yani THY ye özel değil bir durum her şirket ayn uçakları kullanıyor
  • Ya su THY'nin ucaklari amma da bozuluyor vatandas. Ya kalkamiyor, ya geri donuyor, ya da inemiyor (gerci bunu duymadim ama o da olur herhalde bu gidisle). Ayni buyuklukteki diger havayolu sirketlerinin de ucaklari bu kadar arizalaniyor mu, yoksa bizim THY'nin ustun marifeti mi bunlar?

Türk Hava Yolları'nın TK 625 sefer sayılı İstanbul-Lagos seferini sorunsuz olarak yapan uçağı Lagos'ta kaldı.

TK 626 sefer sayısıyla dün akşam 22:10'da kalkması gereken uçağın teknik bir arıza nedeniyle Lagos'ta kaldığı ve kontrollerin devam ettiği bildirildi.

TC-JYF kuyruk tescilli Boeing 737-900 tipi uçağın kokpit ekibinin Lagos'tan kalkışa hazırlandığı sırada teknik bir arıza tespit ettiği ve uçağın kalkamadığı öğrenildi. Bunun üzerine bakıma alınan uçağın yolcuları da terminale alındı. Arıza yapan uçağın bakımının tamamlanmasının ardından İstanbul için seferini gerçekleştireceği öğrenildi.

©AirportHaber 

THY UÇAĞI KALKAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Schenker ~ 11 yıl önce
Arıza fark edilmese ve o uçak düşse çok mu mutlu olacaksınız? Mekanik olan her alet bozulabilir, mühim olan arızayı tespit edip onarımını en kısa sürede yapmaktır. 212 tane uçak her gün uçabilecek konumda oluyorsa demek ki bazı şeyler düzgün yapılıyor. Ahkam kesme konusunda ne kadar meraklı milletiz ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niklas34 ~ 11 yıl önce
12 Mayıs 2013, Pazar 20:20:22 Yorumcaya aynen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech e cvp ~ 11 yıl önce
sen kendini böyle avutursun...komedisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 11 yıl önce
Havacilik zor is..can tasıdıgın zaman emniyet her sey den önemlidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
Zamanında yurtdışı görevinde 5 yıldızlı bir müşteri firmasına teknik hizmet veriyordum, bir kere teknik arızadan 24 saat yerde kaldı, 3 kere havaşartlarından dolayı başka bir şehre divert etti, yani THY ye özel değil bir durum her şirket ayn uçakları kullanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin ~ 11 yıl önce
Ya su THY'nin ucaklari amma da bozuluyor vatandas. Ya kalkamiyor, ya geri donuyor, ya da inemiyor (gerci bunu duymadim ama o da olur herhalde bu gidisle). Ayni buyuklukteki diger havayolu sirketlerinin de ucaklari bu kadar arizalaniyor mu, yoksa bizim THY'nin ustun marifeti mi bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takip ediyor musun? ~ 11 yıl önce
Bu yorumu yapan arkadaşım sen diğer şirketleri böyle günübirlik izliyor musun ki bu yorumu yapabiliyorsun? Airport haber olmasa bu arızaların hiçbirinden haberin olmayacaktı, ayrıca bu kadar büyük filoya sahip her şirkette böyle şeyler olur illaki arızalar çıkar, bunlar normaldir. Anormal olan bizim insanımızın bu yorumları.
Eh ney apacakizin ~ 11 yıl önce
Hanso isd e
:) ~ 11 yıl önce
sen dünyaya sadece THY ucaklarıyla bakıyorsun heralde gozundekı at gozlugunu cıkartta bır bak bakalım hangı hava yollarının ucakları daha cok arıza ve rotar yapıyor yada düşüyor ? :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000