18 Mayıs 2016, Çarşamba 11:41:16

THY uçağı İstanbul'a geri döndü

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Bodrum seferini yapan yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • DC-10 aldınız düşürdünüz uçak zaten sorunlu dediniz B 727 aldınız 2 tane düşürdünüz 3 motor sorun dediniz B 737 aldınız 400-800 serisinin her ikisinide düşürdünüz RJ 100 aldınız düşürdünüz bu uçak zaten zarar ziyan dediniz A 340 aldınız 4 motor sırf zarar dediniz A 330 aldınız pistte oturtamadan yepyeni uçağı parçaladınız. Arkadaş bu modelleri halen en büyük firmalar filosunda uçururken sorun yok Thy gelince mi bi zarar ziyan oluyolar anlamadım. Tek çözüm TK ya özel pilotsuz hostessiz kendi bakımını kendi yapan akıllı otomatik bir uçak üretsin Boeing veya Airbus hepimiz bi rahatlayalım. Başka çare yok gibi.
  • A340 TC-JDM Deli Mayk emekli mi edildi??
  • Bu gibi Ucuslar icin A340 yerine A330Regional degerlendirilebilir: 400 Kapasite, 25% Yakit Tasarrufu.. Yazin Bodrum, Antalya, Izmir, Hac ve Umre Sezonu Arabistan Ucuslarinda A340dan cok daha fazla Yolcu tasiyip 25% Yakit Tasarrufu.. Saudia siparis verdi, bence THY degerlendirmeli..
  • Uçagı ucarmadıklarına göre pilotlar sivil :)
  • Thy'nı savunanlar ve öve öve bitiremeyenler için bir gerçeği Söylemek istiyorum: Dünya'da en fazla uçak düşüren tek "flag carrier" şirket , THY'dır.
  • Matematiği basit 1 kablo kopsa geberiyosun. uzaydan parasutle mekik indiren abd iki motor disinda cozum bulamadi cok manidar cunku istedigi ucagi dusuremez aksi takdirde
  • A340'ları neden bir an önce elden çıkartmak istiyoruz ki? Bu uçaklar direk THY'nin, izmir, bodrum gibi destinasyonlarda kullanılabilir bence. Lufthansa bile A340'ları yeniledi de kullanmaya devam ediyor. Mesela YUL'a öyle uçuyorlar. Sebep olarak da körfez havayolları ve THY ile rekabet için giderleri azaltmak gösteriliyor. E neden biz bunu yapmıyoruz?
  • Hadi yallah güzel a340. Sonun yakin . Uzun gittin. Cockpiti bana yollayin
  • Hey gidi Adana - JDN. Az uçmadım kendisi ile, ilk karşılaşmamız 2006 BKK-IST daha sonra 2008 IST-JFK, yazları Cuma akşamları IST-BJV uçuşlarında da birkaç ke seyahat etme durumum olmuştu. Başka bir JFK uçuşunda Istanbul'dan denize doğru havalanmıştık pist neredeyse biterken teker kesip titreye titreye yükselmiştik, biraz rengi atmıştı herkesin. Artık yavaş yavaş ticari ömürlerini tamamlıyorlar. Sanıyorum 19 Mayıs tatili yoğunluğu nedeniyle bu sabah Bodrum uçuşuna verilmiş.
  • bırakın bu uçakları allah aşkına artık. baksana şu 777'nin güzelliğine. maaşallah takır takır uçuyor. ama bugün 5-6'sı atatürkte yerdeydi LKC dahil:/

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Bodrum seferini yapan yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

TK2510 sefer sayısıyla İstanbul'dan Bodrum'a gitmek üzere kalkışını gerçekleştiren THY'ye ait A340 tipi yolcu uçağı teknik bir arıza yaşayınca Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Uçağın bakıma alındığı ve yolcular için başka bir uçak tahsis edileceği öğrenildi.

Öte yandan Darüsselam-İstanbul seferini yapan THY uçağının da inişte bir arıza yaşadığı ve bu nedenle havada bir süre tur attıktan sonra Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdiği öğrenildi.

©AirportHaber

THY uçağı İstanbul'a geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

340-300 ~ 8 yıl önce
DC-10 aldınız düşürdünüz uçak zaten sorunlu dediniz B 727 aldınız 2 tane düşürdünüz 3 motor sorun dediniz B 737 aldınız 400-800 serisinin her ikisinide düşürdünüz RJ 100 aldınız düşürdünüz bu uçak zaten zarar ziyan dediniz A 340 aldınız 4 motor sırf zarar dediniz A 330 aldınız pistte oturtamadan yepyeni uçağı parçaladınız. Arkadaş bu modelleri halen en büyük firmalar filosunda uçururken sorun yok Thy gelince mi bi zarar ziyan oluyolar anlamadım. Tek çözüm TK ya özel pilotsuz hostessiz kendi bakımını kendi yapan akıllı otomatik bir uçak üretsin Boeing veya Airbus hepimiz bi rahatlayalım. Başka çare yok gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukat ~ 8 yıl önce
A340 TC-JDM Deli Mayk emekli mi edildi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Bu gibi Ucuslar icin A340 yerine A330Regional degerlendirilebilir: 400 Kapasite, 25% Yakit Tasarrufu.. Yazin Bodrum, Antalya, Izmir, Hac ve Umre Sezonu Arabistan Ucuslarinda A340dan cok daha fazla Yolcu tasiyip 25% Yakit Tasarrufu.. Saudia siparis verdi, bence THY degerlendirmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 8 yıl önce
Uçagı ucarmadıklarına göre pilotlar sivil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wrsetdjygyoıjpöğpö ~ 8 yıl önce
Thy'nı savunanlar ve öve öve bitiremeyenler için bir gerçeği Söylemek istiyorum: Dünya'da en fazla uçak düşüren tek "flag carrier" şirket , THY'dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 8 yıl önce
Dunyada kendine ait degerlerden en cok nefret eden insanlar da maalesef bu ulkede yasiyor. Bu bilgiyi paylasinca göğe eediniz mi!!!
Yolcu ~ 8 yıl önce
Matematiği basit 1 kablo kopsa geberiyosun. uzaydan parasutle mekik indiren abd iki motor disinda cozum bulamadi cok manidar cunku istedigi ucagi dusuremez aksi takdirde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
A340'ları neden bir an önce elden çıkartmak istiyoruz ki? Bu uçaklar direk THY'nin, izmir, bodrum gibi destinasyonlarda kullanılabilir bence. Lufthansa bile A340'ları yeniledi de kullanmaya devam ediyor. Mesela YUL'a öyle uçuyorlar. Sebep olarak da körfez havayolları ve THY ile rekabet için giderleri azaltmak gösteriliyor. E neden biz bunu yapmıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur thy ~ 8 yıl önce
Ucaklar haşat.. Ortalamada 20 yasinda thynin a340 lari.
zihniyet ~ 8 yıl önce
Klasik her sene yeni model çıkan telefonu ihtiyacı olsun olmasın alan Türk zihniyeti. Arkadaşım sen Delta Havayolları veya Amerikan Airlines gibi 1500 filolu şirketlere baktın mı hiç? DC-9 kullanıyolar halen nerden baksan 35-40 senelik bir kazasını duydun mu? Bunca yıl sizin Tk zihniyeti alır yepyeni uçağı Van da Diyarbakır da Adana da Hollanda da Kanmanduda oldugu gibi verir eline pilot oyuncak gibi vur nereye vuruyosan nede olsa yenisini alırız.
Bitti gitti ~ 8 yıl önce
Hadi yallah güzel a340. Sonun yakin . Uzun gittin. Cockpiti bana yollayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arıza ~ 8 yıl önce
Bakımlar mükemmel ve emin/ehil ellerde,Her arıza yapanı filodan çıkarırsak filoda uçak kalmaz,tekniğin profesyonel yoneticileri halleder merak etmeyin !!!
Kral yolcu ~ 8 yıl önce
Hey gidi Adana - JDN. Az uçmadım kendisi ile, ilk karşılaşmamız 2006 BKK-IST daha sonra 2008 IST-JFK, yazları Cuma akşamları IST-BJV uçuşlarında da birkaç ke seyahat etme durumum olmuştu. Başka bir JFK uçuşunda Istanbul'dan denize doğru havalanmıştık pist neredeyse biterken teker kesip titreye titreye yükselmiştik, biraz rengi atmıştı herkesin. Artık yavaş yavaş ticari ömürlerini tamamlıyorlar. Sanıyorum 19 Mayıs tatili yoğunluğu nedeniyle bu sabah Bodrum uçuşuna verilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
33X 34X ~ 8 yıl önce
bırakın bu uçakları allah aşkına artık. baksana şu 777'nin güzelliğine. maaşallah takır takır uçuyor. ama bugün 5-6'sı atatürkte yerdeydi LKC dahil:/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
Ama sadece 2 motorlu!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000