23 Nisan 2019, Salı 11:17:42

THY uçağı ile Easyjet uçağı büyük tehlike atlattı!

Hamburg Havalimanı'nda Türk Hava Yolları uçağı pisti terk etmeden kalkışa hazırlanan Easyjet uçağı yürekleri ağızlara getirdi, büyük tehlike atlatıldı.
  • hatalı easyjettir demek istiyorsunuz herhalde..
  • THY pist 05 iniş gerçekleştirmiş ve Terminale gidiş’te Pist 07’den geçiş yapacağı için Kule tarafından yavaş geçiş yapılması esas olabilir. Bu arada diğer şirketin Pilotu Alman Bild gazetesine göre kalkış için piste yerleşebilirsinizi kalkış izni verildi diye anlamış. Şirket ne kadar hatalarını inkar etsede er ya da geç soruşturma’dan gelecek sonuçu bekliyeceğiz
  • Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
  • Haberde Easyjet bir kalkışa geçti deniyor, sonra da kalkışa hazırlanan deniyor, pilot değilim ama bir uçak pisti terketmeye yakınken başka bir uçak pist başı yapamaz mı, pist başı yapan uçak talimat almadan hop diye kalkıyor mu, saçma geldi bana.
  • yanlis bilgi. ucaklarda pisti tarayan sislamonolog radri var. bu durumda sistm hata vrip sol motora 35 oraninda itis artiwi saglayip ucagin 100mdn kalkisini saglayabilm olasiligini intgralini alirsak ortaya cikan dgrin 3 katinin 2 fazlasi cikar. bu durumda sag motor inis takimlariyla konusup arka kanatlarin duzmzltmis olur. sistm araciligiyla kokpit ananons sitmini kahv yapma makinasiyla tmasi lazimdir. budurumda baj bolumunu dolmalidirki
  • Thy pilotlari isten atilsin. Üc kurus fazla kazancam diye 2 knot hizla taksi yapiyorlar. Sonra da instagrama raki ve bira fotoraflari atiyorlar
  • Hani program ? Bari bir bilgilendirme yap sayın başkan ???
  • Dünyada en yavaş taksi yapan THY kutlarım.
  • Çok gezen tavuk ayağına ..., gerisi herkesçe malum. Kardeşim sana mı kaldı dünyada en çok yere gitmek falan. Diğerleri niye gitmiyor, bilmiyorlar mı oraya buraya gitmesini. Çok gezme thy, çok gezme.
  • Tk kaptanl gene her zaman oldugu gibi sanki orayi sadece kendi kullaniyormus gibi hareket etmistir buyuk olasikla, ve frekanstaki konusmakari da anlamadigindan etrafinda ne olup bittiginin farkinda degildir.

Hamburg Havalimanı'nda Türk Hava Yolları uçağı pisti terk etmeden kalkışa hazırlanan Easyjet uçağı yürekleri ağızlara getirdi, büyük tehlike atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan Hamburg'a gelen TC-JTP kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı pisti terk etmeden Easyjet uçağı kalkışa geçti, tehlikeyi fark eden hava trafik kontrolörleri son anda Easjyet uçağını uyararak büyük bir faciayı son anda engelledi.

Hamburg'a inen THY uçağı pisti henüz terk etmeden pist başına gelerek kalkış hazırlanan Easyjet uçağı tehlike ile burun buruna geldi. Easyjet uçağının kaptan pilotu ile iletişime geçen kontrolörler, kalkıştan vazgeçilmesini istedi. Bunun üzerine kalkışı iptal eden Easyjet uçağı, THY uçağının pisti terk etmesini bekledi.

Çarpışma ihtimalinin son anda engellendiği olayla ilgili inceleme başlatıldı.

THY uçağı ile Easyjet uçağı büyük tehlike atlattı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

yanii ~ 5 yıl önce
hatalı easyjettir demek istiyorsunuz herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 5 yıl önce
THY pist 05 iniş gerçekleştirmiş ve Terminale gidiş’te Pist 07’den geçiş yapacağı için Kule tarafından yavaş geçiş yapılması esas olabilir. Bu arada diğer şirketin Pilotu Alman Bild gazetesine göre kalkış için piste yerleşebilirsinizi kalkış izni verildi diye anlamış. Şirket ne kadar hatalarını inkar etsede er ya da geç soruşturma’dan gelecek sonuçu bekliyeceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 5 yıl önce
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpay ~ 5 yıl önce
Haberde Easyjet bir kalkışa geçti deniyor, sonra da kalkışa hazırlanan deniyor, pilot değilim ama bir uçak pisti terketmeye yakınken başka bir uçak pist başı yapamaz mı, pist başı yapan uçak talimat almadan hop diye kalkıyor mu, saçma geldi bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tenafer ~ 5 yıl önce
Tenafer kazasını incelersen insanoğlunun neler yapıp nasıl 570 kişinin ölümüne sebep olabileceğini görürsün.
ous ~ 5 yıl önce
yanlis bilgi. ucaklarda pisti tarayan sislamonolog radri var. bu durumda sistm hata vrip sol motora 35 oraninda itis artiwi saglayip ucagin 100mdn kalkisini saglayabilm olasiligini intgralini alirsak ortaya cikan dgrin 3 katinin 2 fazlasi cikar. bu durumda sag motor inis takimlariyla konusup arka kanatlarin duzmzltmis olur. sistm araciligiyla kokpit ananons sitmini kahv yapma makinasiyla tmasi lazimdir. budurumda baj bolumunu dolmalidirki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Törkisch Eyirlians ~ 5 yıl önce
Thy pilotlari isten atilsin. Üc kurus fazla kazancam diye 2 knot hizla taksi yapiyorlar. Sonra da instagrama raki ve bira fotoraflari atiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 5 yıl önce
kedi uzanamadığı ciğere anladın sen onu.. gel sen de THY de uç, sonra instagram da ne istersen onu paylaş. Ne yani ıtırıvıttın şirketinde çalışanlar bira rakı fotosu paylaşmıyor mu ? Zoruna mı gidiyor ?
Ekip planlamaaaa ~ 5 yıl önce
Hani program ? Bari bir bilgilendirme yap sayın başkan ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY taxi ~ 5 yıl önce
Dünyada en yavaş taksi yapan THY kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tavuk ~ 5 yıl önce
Çok gezen tavuk ayağına ..., gerisi herkesçe malum. Kardeşim sana mı kaldı dünyada en çok yere gitmek falan. Diğerleri niye gitmiyor, bilmiyorlar mı oraya buraya gitmesini. Çok gezme thy, çok gezme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suclu belli ~ 5 yıl önce
Tk kaptanl gene her zaman oldugu gibi sanki orayi sadece kendi kullaniyormus gibi hareket etmistir buyuk olasikla, ve frekanstaki konusmakari da anlamadigindan etrafinda ne olup bittiginin farkinda degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000