09 Mart 2014, Pazar 09:23:12

THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Londra Gatwick seferini yapan uçağı havalandıktan bir süre sonra 1,5 yaşındaki çocuğun rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • hasta hikayesiyle millet kandirmayin !!! ucakta %100 cok ciddi bi sorun cikti o yuzden geri dondu o kadar
  • Bravo thy. Hayat herseyden onemli.
  • Evet dogru viyana iki saat zaten hele birde medical emer declare edilirse direk yaklasma
  • Karada dönseymiş bari. Başka bi durum vardır. Macaristana inerdi yoksa
  • Sanırım yine bir airporthaber klasiği var bu haberde de.. Yani eksik ya da yanlış bilgiler var. İstanbul'dan kalkan bir uçak 1.5 saat sonra Budapeşte havasahasına girer. Macaristan üzerinde bildirilmiş bir acil hastayı İstanbul'a geri götürmek ne kadar doğru? Başlıkta da söylediğim gibi son derece iyi niyetle,profesyonel bir tartışma adabıyla sormak istedim bu soruyu. Eğer haberde eksiklik yoksa çocuğun bir hastalığı var,ama hastalığa ne acil müdahale edilmeli ne de Londra'ya devam edilmeli gibi anladım ben.. Bu durumda bu yaşanan hastalığın ne tür bir hastalık olduğunu akıllara getiriyor. Çünkü acil bir durum varsa kaptan mutlaka en yakın meydana inerdi. O kadar uzaklardan İstanbul'a dönmezdi. Çok ilginç bir durum yaşanmış. O gün uçakta olan veya uçaktaki ekipten 1. ağızdan bilgi alabilmiş birileri varsa bu tecrübeyi bizlerle paylaşsın lütfen.
  • Bütün derdiniz o kelimenin yanlış yazılmış olması galiba
  • Küçük cocuğa gecmis olsun umarım onemli bir şey değildir .. Küçük not ::: 108 yolcu Londra'ya çok az thy cogu uçakları boyle %50-60 doluluk oranlariyla uçuyorlar
  • @@@. Yazdığınız yorumda üç tane imla hatası var.Onuda siz bulun.İyi günler.
  • Allah sifa versin. Thy ve ekibini tebrik ederim dogru bir karar alinmis.
  • Inseydi viyanaya ordan devam etseydi ne bu kardesim, o kadar hava kirliligi o kadar yakit, yuh, sen geri don, ya tekrar birisi rahatsizlansaydi tekrarmi geri donecektin?320 eitim sefi artik gelecek simde bunuda programa koyar artik...?!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Londra Gatwick seferini yapan uçağı havalandıktan bir süre sonra 1,5 yaşındaki çocuğun rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Türk Hava Yolları’nın TK 1997 sefer sayılı uçağı, dün 108 yolcusunu alarak Londra Gatwick’e gitmek üzere saat Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Uçak havalandıktan yaklaşık 45 dakika sonra 1,5 yaşında bir çocuk aniden rahatsızlandı. Durumun kaptan pilota bildirilmesinin ardından, kaptan pilot Atatürk Havalimanı’na geri dönme karı aldı. Hastalanan yolcu nedeniyle Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı yaklaşık 1.5 saat sonra Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Yolcu uçaktan indirilerek hastaneye götürülürken, uçak tekrardan Londra seferini yapmak üzere havalandı.

THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

sopersonik pilot ~ 10 yıl önce
hasta hikayesiyle millet kandirmayin !!! ucakta %100 cok ciddi bi sorun cikti o yuzden geri dondu o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bravo thy. Hayat herseyden onemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 10 yıl önce
Evet dogru viyana iki saat zaten hele birde medical emer declare edilirse direk yaklasma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Karada dönseymiş bari. Başka bi durum vardır. Macaristana inerdi yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi niyetli soru ~ 10 yıl önce
Sanırım yine bir airporthaber klasiği var bu haberde de.. Yani eksik ya da yanlış bilgiler var. İstanbul'dan kalkan bir uçak 1.5 saat sonra Budapeşte havasahasına girer. Macaristan üzerinde bildirilmiş bir acil hastayı İstanbul'a geri götürmek ne kadar doğru? Başlıkta da söylediğim gibi son derece iyi niyetle,profesyonel bir tartışma adabıyla sormak istedim bu soruyu. Eğer haberde eksiklik yoksa çocuğun bir hastalığı var,ama hastalığa ne acil müdahale edilmeli ne de Londra'ya devam edilmeli gibi anladım ben.. Bu durumda bu yaşanan hastalığın ne tür bir hastalık olduğunu akıllara getiriyor. Çünkü acil bir durum varsa kaptan mutlaka en yakın meydana inerdi. O kadar uzaklardan İstanbul'a dönmezdi. Çok ilginç bir durum yaşanmış. O gün uçakta olan veya uçaktaki ekipten 1. ağızdan bilgi alabilmiş birileri varsa bu tecrübeyi bizlerle paylaşsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrıntılı ~ 10 yıl önce
Mevzu bahis uçak, saat 12:32'de havalanıyor. Tırmanışa geçiyor ve saat 12:57'de 35.000 feet yüksekliğe ulaşıyor. Tam da o sırada geri dönüş kararı alınıyor. Uçağın geri dönüş manevrasını yaptığı nokta Bulgaristan'ın Elhovo (Kızılağaç) yerleşkesinin yakınıdır. Uçak Türk hava sahasını geçtikten 6 dakika sonra dönüş kararı almıştır ve uygulamaya geçirmiştir. Saat 13.25'de piste teker koymuştur.
Türk dil kurumu ~ 10 yıl önce
Bütün derdiniz o kelimenin yanlış yazılmış olması galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Küçük cocuğa gecmis olsun umarım onemli bir şey değildir .. Küçük not ::: 108 yolcu Londra'ya çok az thy cogu uçakları boyle %50-60 doluluk oranlariyla uçuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
@@@. Yazdığınız yorumda üç tane imla hatası var.Onuda siz bulun.İyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah sifa versin. Thy ve ekibini tebrik ederim dogru bir karar alinmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne buu ~ 10 yıl önce
Inseydi viyanaya ordan devam etseydi ne bu kardesim, o kadar hava kirliligi o kadar yakit, yuh, sen geri don, ya tekrar birisi rahatsizlansaydi tekrarmi geri donecektin?320 eitim sefi artik gelecek simde bunuda programa koyar artik...?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000