26 Kasım 2008, Çarşamba 08:27:23

THY uçağı da Bangkok'a inemedi!

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki hükümet karşıtı Demokrasi İçin Halk Hareketi (DİH) mensubu göstericiler, uluslararası Suvarnabhumi havaalanını tamamen ele geçirdi. Gösteriler THY'nin uçuşlarını da etkiledi.
  • peki ucak su anda nerede bilen varmi nerede haber takibi?

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki gösteriler nedeniyle havaalanına iniş yapamayan, Türk Hava Yolları'nın Bangkok seferini yapan uçağının ise durum netleşinceye kadar Hindistan'da bekletileceği öğrenildi.

The Bangkok Post gazetesi, havaalanında 3 bin kadar yolcunun mahsur kaldığını, yüzleri maskeli DİH mensubu göstericilerin kontrol kulesinde görüldüklerini duyurdu.

DİH liderleri eylemlerini başbakan Somchai Wongsawat'ın istifasına kadar sürdüreceklerini bildirdi. Ülkenin en büyük uluslararası havaalanının kapalı kalmasının maddi maliyeti şimdiden 2 milyon doları buldu.

Polis yetkilileri, 8 bin kadar göstericinin havaalanında bulunduğunu belirtirken, Hava Trafik sözcüsü, en azından bugün bütün gün alanın kapalı kalacağını açıkladı.

Singapur Havayolları, Bangkok'tan kalkan ve Bangkok'a giden uçuşlarını askıya aldığını belirtirken, uygulamanın bugün süreceğini, sonraki günlerdeki uçuşların durumuyla ilgili açıklamanın ise daha sonra yapılacağını aktardı.

Avustralya ve Yeni Zelanda, Tayland'daki karışıklıklar yüzünden bu ülkeye gidecek vatandaşlarına seyahat uyarısı yayınladı.

 

THY uçağı da Bangkok'a inemedi!

Yorumlar

tk ~ 15 yıl önce
peki ucak su anda nerede bilen varmi nerede haber takibi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000