30 Temmuz 2015, Perşembe 15:35:12

THY uçağı acil iniş yapıyor

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-San Francisco seferini yapan yolcu uçağı acil iniş yapıyor.
  • Kaç yıldır bu sektördeyim,nedense özellikle Amerika uçaklarında (Gözenin uçak arama yaptığı) hemde iki ayda 3 kere telefon vs şeyler unutulduğu görüldü. Düşünmek çok mu zor,neden şimdiye kadar olmadı da bu ara peş peşe oldu?? Tgs daha iyi yapacaksa yapsın,onların aramasınıda görürüz. Kötü niyetli davranıldığını düşünüyorum,canını dişine takarak çalışan insanlara haksızlık yapıyorsunuz. Personel sıkıntısı olabilir fakat bu sorun tüm havacılık genelinde var.her şeyi birilerine yüklemeye çalışmakla thy bir yere gelemez!
  • Bu her firsatta gözen'e giydiren sahislarin ya ise girmek isteyip de alinamayan, ya da adam gibi calismadigi icin sirkette bir yere gelemeyip isten cikanlar oldugu kanaatindeyim. Gözen olmasa ne olur bu ucuslarin hali hey yavrum hey tutturmussunuz bir ucak arama o da faili mechul belki yine kabinden biri ucmak istememistir. Keşke gözen zevk için çekilse de avrupa seyahat dokumanlarini tgs'nin ingilizce bile bilmeyen personelleri yapsa cok eglenceli olur
  • Her olayda konuyu kabin ekibinin maasina bagliyorsunuz,nasil yapiyorsunuz bilmiyorum da helal olsun.Kabin ekibinin tirnagi olamamak sizde yeni yetenekler gelismesine yolacmis anlasilan.Ben sadece kabin memuru degil Thy genel muduruyum bilin istedim,maasi ona gore hesaplarsiniz artik!
  • Bi uçağı dogru düzgün kontrol edemiyor. Uçağa binmeden artis artis soru sorarlar ama. Rezalet
  • Kızacaksiniz ama bu iş kabin ekibine devredilmeli ya da gozenden sonra double check yapilmali. Yazik gunah sirketede calisanada ,yolcuyada
  • gözzenin kalem delikanlııarıda burdamış koçlar öyle gözlük takarak apronda şov yaparak güvenlikçi olunmaz gidip israilin inişten sonraki ülke vatandaşları için uçak aramasnı izleyinde iş görün daılınn şimdi
  • Bu telefonlarin ucakta unutuldugunu sanmiyorum.Insanlarin ucak inince ilk yaptiklari telefonu acmak ve yakinlarina geldiklerini bildirmek,facebook una bakmak vs.Unutsada ucaklar en az bir dahaki sefere 1 saat kalkamadigindan THY na kayip bildirimi gelir zaten.Benim tahminim THY zarara ugratmaya calisan birileri bomba yazisi yazacagina tanesi 5-10 tl ye satilan eski bir telefonu alip kasti koyuyor.
  • Bir temizlik elemanı mesaisi süresince kaç uçak temizlemektedir? Bir güvenlik memuru mesaisi boyunca kaç uçak aramasına dahil olmaktadır?
  • Sürekli gözeni suclayanlar daha önceki olaylarda kim suçluydu bi hatırlasınlar. Bomba notu koyan kimdi sürekli, onu da mı gözen yapıyordu? Gözen babamin şirketi değil tamam ama bu kadarı da saçmalık. Madem bu kadar sık yaşanıyor bunun da arastirması yapılsın. Önceki uçuştan kayıp telefon ihbarı yapan var mı, onun oturduğu yerde mi bulunmuş polis soruşturma açsın. Ak koyun kara koyun çıksın ortaya. Olur da gözen suçlu çıkarsa o daha iyi. çünkü gözende dönen dolabın bini bir para, en başında eksik personel çalıştırmak. Tk da böylece gözeni incelemeye alır, soruşturma büyür belki. Tabi tkda bunların hepsi biliniyor ve göz yumuluyorsa o başka.
  • Kardesim dengesiz dengesiz yorumlar yapiosunuz gozenin ucak arama ekibinin sinirli zamanda kisitli personelle o ucagi caniyla basiyla sirilsiklam olana kadar nasil aradigini biliomusunuz thynin denerim sistemi sifir hatta hic calismio o ucagi ariyan personel ne yapsin sirketin sahiplerine giydirin giydiriosaniz hem az maas verecek hem az sayida personelle cok iş yapacak calişanına niyelikli amele muamelesi yapacak thy gözenin patronlarına hicbir yaptırımda bulunmuyacak yada bulunamıyacak eee sonra gariban güvenlik gorevlisinin olucak butun zafiiyet oh ne gusel o ucagın baska bir yere inmesi enaz 250.000$ tabi 500.000$ fatura kesicekler 250.000$ birilerinin cebine girecek cunku zarar eden sahsi bir kurum değilki devlet devlet kim aetık birilerinin tekeline düşmüs aciz bir hazine bu işten akp thy azda olsa tgs kazanmıştır gozenın calışanı kaybetmiştir neden akp > thy > tgs = hırsızlık yolsuzluk zenginlik nasıl olsa gunah kecisi gözen de var ohhhh afiyet olsun

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-San Francisco seferini yapan yolcu uçağı Polonya'ya acil iniş yapıyor.

Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 13:35'de kalkışını gerçekleştiren TK 79 sefer sayılı TC-JJR tescilli Boeing 777 tipi yolcu uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle Polonya'ya acil iniş yapıyor.

Öte yandan edinilen bilgilere göre rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle THY'nin Varşova Chopin Havalimanı'na divert ettiği öğrenildi.

16.30 Güncellendi

Uçağın acil iniş sebebinin sahipsiz bir cep telefonu olduğu öğrenildi. Varşova'ya acil iniş yapan uçağın güvenli bir bölgeye çekilerek prosedür gereği kontrol edileceği ve ardından San Francisco için kalkış yapacağı bildirildi.

Ayrıntılar gelecek...

THY uçağı acil iniş yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

!!! ~ 9 yıl önce
Kaç yıldır bu sektördeyim,nedense özellikle Amerika uçaklarında (Gözenin uçak arama yaptığı) hemde iki ayda 3 kere telefon vs şeyler unutulduğu görüldü. Düşünmek çok mu zor,neden şimdiye kadar olmadı da bu ara peş peşe oldu?? Tgs daha iyi yapacaksa yapsın,onların aramasınıda görürüz. Kötü niyetli davranıldığını düşünüyorum,canını dişine takarak çalışan insanlara haksızlık yapıyorsunuz. Personel sıkıntısı olabilir fakat bu sorun tüm havacılık genelinde var.her şeyi birilerine yüklemeye çalışmakla thy bir yere gelemez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mc ~ 9 yıl önce
Bu her firsatta gözen'e giydiren sahislarin ya ise girmek isteyip de alinamayan, ya da adam gibi calismadigi icin sirkette bir yere gelemeyip isten cikanlar oldugu kanaatindeyim. Gözen olmasa ne olur bu ucuslarin hali hey yavrum hey tutturmussunuz bir ucak arama o da faili mechul belki yine kabinden biri ucmak istememistir. Keşke gözen zevk için çekilse de avrupa seyahat dokumanlarini tgs'nin ingilizce bile bilmeyen personelleri yapsa cok eglenceli olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 9 yıl önce
Her olayda konuyu kabin ekibinin maasina bagliyorsunuz,nasil yapiyorsunuz bilmiyorum da helal olsun.Kabin ekibinin tirnagi olamamak sizde yeni yetenekler gelismesine yolacmis anlasilan.Ben sadece kabin memuru degil Thy genel muduruyum bilin istedim,maasi ona gore hesaplarsiniz artik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu gözenin işi ne allah aşkına ~ 9 yıl önce
Bi uçağı dogru düzgün kontrol edemiyor. Uçağa binmeden artis artis soru sorarlar ama. Rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desek ~ 9 yıl önce
Kızacaksiniz ama bu iş kabin ekibine devredilmeli ya da gozenden sonra double check yapilmali. Yazik gunah sirketede calisanada ,yolcuyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 9 yıl önce
gözzenin kalem delikanlııarıda burdamış koçlar öyle gözlük takarak apronda şov yaparak güvenlikçi olunmaz gidip israilin inişten sonraki ülke vatandaşları için uçak aramasnı izleyinde iş görün daılınn şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Icimizdeki hailer ~ 9 yıl önce
Bu telefonlarin ucakta unutuldugunu sanmiyorum.Insanlarin ucak inince ilk yaptiklari telefonu acmak ve yakinlarina geldiklerini bildirmek,facebook una bakmak vs.Unutsada ucaklar en az bir dahaki sefere 1 saat kalkamadigindan THY na kayip bildirimi gelir zaten.Benim tahminim THY zarara ugratmaya calisan birileri bomba yazisi yazacagina tanesi 5-10 tl ye satilan eski bir telefonu alip kasti koyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 9 yıl önce
Bir temizlik elemanı mesaisi süresince kaç uçak temizlemektedir? Bir güvenlik memuru mesaisi boyunca kaç uçak aramasına dahil olmaktadır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 9 yıl önce
Sürekli gözeni suclayanlar daha önceki olaylarda kim suçluydu bi hatırlasınlar. Bomba notu koyan kimdi sürekli, onu da mı gözen yapıyordu? Gözen babamin şirketi değil tamam ama bu kadarı da saçmalık. Madem bu kadar sık yaşanıyor bunun da arastirması yapılsın. Önceki uçuştan kayıp telefon ihbarı yapan var mı, onun oturduğu yerde mi bulunmuş polis soruşturma açsın. Ak koyun kara koyun çıksın ortaya. Olur da gözen suçlu çıkarsa o daha iyi. çünkü gözende dönen dolabın bini bir para, en başında eksik personel çalıştırmak. Tk da böylece gözeni incelemeye alır, soruşturma büyür belki. Tabi tkda bunların hepsi biliniyor ve göz yumuluyorsa o başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp>thy>tgs=fiyasko. ~ 9 yıl önce
Kardesim dengesiz dengesiz yorumlar yapiosunuz gozenin ucak arama ekibinin sinirli zamanda kisitli personelle o ucagi caniyla basiyla sirilsiklam olana kadar nasil aradigini biliomusunuz thynin denerim sistemi sifir hatta hic calismio o ucagi ariyan personel ne yapsin sirketin sahiplerine giydirin giydiriosaniz hem az maas verecek hem az sayida personelle cok iş yapacak calişanına niyelikli amele muamelesi yapacak thy gözenin patronlarına hicbir yaptırımda bulunmuyacak yada bulunamıyacak eee sonra gariban güvenlik gorevlisinin olucak butun zafiiyet oh ne gusel o ucagın baska bir yere inmesi enaz 250.000$ tabi 500.000$ fatura kesicekler 250.000$ birilerinin cebine girecek cunku zarar eden sahsi bir kurum değilki devlet devlet kim aetık birilerinin tekeline düşmüs aciz bir hazine bu işten akp thy azda olsa tgs kazanmıştır gozenın calışanı kaybetmiştir neden akp > thy > tgs = hırsızlık yolsuzluk zenginlik nasıl olsa gunah kecisi gözen de var ohhhh afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deve ~ 9 yıl önce
1.000.000 dolar kesiyorlar sen yanlış biliyorsun. Hatta uçakta deve varsa suyu maması dahil + 500.000 dolar ve yakıt harcı. Yok mu arttıran?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000