08 Nisan 2015, Çarşamba 09:55:35

THY UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPIYOR

THY'ye ait Airbus 321 tipi TC-JRD kuyruk tescilli Düsseldorf uçağı şu sıralarda Almanya'nın Nurnberg kentine acil iniş yapıyor.
  • Remzicigim seni kutluyorum.Helal super devam...
  • JAK ucaginin havada motoru duramus acil inis gerceklestirmis, uygun bir cozumun varmi ? Metal mi kaplayalim , cakiyla mi cizelim karar veremedik , sen bilirsin
  • Bunca yil havaciliga verdigine eminmisin :) , yeni basliyor gibisin :))
  • Air Canada cı arkadaş bu milletin başına ne geldiyse sizin gibi yabancı hayranı trascilardan geldi.Sen remaining fuel , minimum diversion fuel nedir ? Bilirmisin ? Buna göre hemen karar verip yüzlerce insanın ve altındaki milyon dolarlık milli servetin güvenliğini saglayabilecek kapasitenin varmı ? Bir uçağın FL380 da yaktığı yakıt ile çatlamış bir pencereyle kabin irtifasini 8000 feet de tutabilmek için alçalmak zorunda kaldığı FL230 da yaktığı yakıtın ne kadar farklı olduğunu biliyormusun ? Bilmediğinden eminim.Burada böyle kendi pilotuna laf buluyorsun çünkü sen cigere ulasamamis kedisin.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.iskembeden atma.Bilmiyorsan aç oku öğren.Thy 2. Pilot
  • Ahhaha yorumlara bak yaa gereksiz inmiş koçum benim yaa. Sen git kumda oyna biz uçururuz uçağı :)
  • Allah havayollarına zeval vermesin pilotumuz doğru olanı yapmıştır. akıllı bir karardır. inmeyip devam etse ve çatlak daha kötü sonuçlara varsa kimse mutlu olmazdı.
  • Remziye göre uçaklarda niye kanat var
  • Turk hava yollarının instagrami var mı
  • Gecmis olsun
  • Kaptan maaşları düşürülmeli bence.

Türk Hava Yolları'nın TK 1530 sefer sayılı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'nın Düsseldorf kentine gidecek uçağı, 08.00'de havalandı.

THY'ye ait Airbus 321 tipi TC-JRD kuyruk tescilli Düsseldorf uçağı şu sıralarda Almanya'nın Nurnberg kentine acil iniş yapıyor.

Türk Hava Yolları uçağının sol kokpit camının çatladığı ve pilotun iniş kararı aldığı kaydedildi. Uçak güvenli bir iniş yaptı.

(Güncellendi): Türk Hava Yolları Nürnberg Ofisi, Düsseldorf-İstanbul seferini gerçekleştiren yolcu uçağının Nürnberg Havalimanına acil iniş yapması ile ilgili olarak, uçakta bulunan yolcuların Nürnberg-İstanbul seferiyle İstanbul’a gönderilmeye başlandığını bildirdi.

Türk Hava Yollarına ait Airbus 321 tipli Düseldorf-İstanbul seferini gerçekleştiren yolcu uçağı Düsseldorf’tan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra Nürnberg Havalimanı’na teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmıştı. THY Nürnberg ofisinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Nürnberg Havalimanı’na acil iniş yapan uçakta bulunan yolcuların Nürnberg-İstanbul seferi ile İstanbul’a gönderilmeye başlandığı bildirildi. Açıklamada, Nürnberg-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağın yolcu kapasitesi konusunda yetersiz kalması durumunda, yolcuların Münih Havalimanı’na sevk edilerek Münih-İstanbul seferiyle İstanbul’a gönderilecekleri kaydedildi. Açıklama uçakta bulunan yolcu sayısına dair herhangi bir detay verilmedi.

Düsseldorf’tan yerel saatle 08:00’da kalkış yapan TK1530 sefer sayılı yolcu uçağı kaptan pilotunun kokpit camının çatladığını fark etmesi üzerine Nürnberg Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesine bildirerek acil iniş istemiş ve yerel saatle 08:58 sıralarında sorunsuz bir iniş gerçekleştirmişti. Nürnberg Havalimanı Basın Sözcüsü Stefanie Schmidts tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, yolcu uçağını kullanan pilotun Nürnberg Havalimanı yakınlarında teknik bir arıza nedeniyle acil iniş istediğini kaydederek, teknik arıza hakkında detaylı bir açıklamada bulunmamıştı. Uçağın halen havalimanında olduğunu belirten Schmidts, yolcuların bekleme salonuna alındığını ve herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını ifade etmişti.

THY UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Remzicigim seni kutluyorum.Helal super devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzicigim ~ 9 yıl önce
JAK ucaginin havada motoru duramus acil inis gerceklestirmis, uygun bir cozumun varmi ? Metal mi kaplayalim , cakiyla mi cizelim karar veremedik , sen bilirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzicigim ~ 9 yıl önce
Bunca yil havaciliga verdigine eminmisin :) , yeni basliyor gibisin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Desidero ~ 9 yıl önce
Air Canada cı arkadaş bu milletin başına ne geldiyse sizin gibi yabancı hayranı trascilardan geldi.Sen remaining fuel , minimum diversion fuel nedir ? Bilirmisin ? Buna göre hemen karar verip yüzlerce insanın ve altındaki milyon dolarlık milli servetin güvenliğini saglayabilecek kapasitenin varmı ? Bir uçağın FL380 da yaktığı yakıt ile çatlamış bir pencereyle kabin irtifasini 8000 feet de tutabilmek için alçalmak zorunda kaldığı FL230 da yaktığı yakıtın ne kadar farklı olduğunu biliyormusun ? Bilmediğinden eminim.Burada böyle kendi pilotuna laf buluyorsun çünkü sen cigere ulasamamis kedisin.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.iskembeden atma.Bilmiyorsan aç oku öğren.Thy 2. Pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 9 yıl önce
Ahhaha yorumlara bak yaa gereksiz inmiş koçum benim yaa. Sen git kumda oyna biz uçururuz uçağı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 9 yıl önce
Allah havayollarına zeval vermesin pilotumuz doğru olanı yapmıştır. akıllı bir karardır. inmeyip devam etse ve çatlak daha kötü sonuçlara varsa kimse mutlu olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Remziye göre uçaklarda niye kanat var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turk hava yollarının instagrami var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan maaşları ~ 9 yıl önce
Kaptan maaşları düşürülmeli bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000