15 Ocak 2011, Cumartesi 08:43:39

THY TUNUS SEFERİNİ NEDEN İPTAL ETTİ?

Türkiye, Tunus’ta meydana gelen olaylardan kaygılı.
  • peki anadolu jet buyuk bir hevesle başladiği saw-stn (londra)ve saw-szf (samsun)seferlerini neden iptal etti ?her gun olarak baslayan konya neden haftada 2 ye dustu ?sky da başlayinca anadolu jet bence antalya izmir gibi yerlerde de zorlanmaya başlayacak. anadolu jet pegasus karşisinda tutunmiyor.başladiğindan beri iptal etti seferler. kopenhag,stockholm,elaziğ,amsterdam,lonra,samsun,gaziantep,şanlıurfa.ayrica thy nin başlayip iptal ettiği saw dan. berlin ,köln,bruksel ,
  • Tunusun şu an ki yaşadığı durum Türkiye de 30 sene hatta 40 sene önce oldu. Devletin başındaki kişinin kendi çıkarları doğrultusunda ülke gelirlerini kullanması sonucu halk artık isyan etti. Bizim 2001 deki bankalardaki paraların çalınmasına benzer..Bizde halk o kadar isyan etmedi ancak hükümet yardımcı oldu bankaların hortumlanmasına işadamları ile birlikte.. Tunus da ne var turizm var, bir miktar fosfat çıkıyor, az miktarda tarım var zeytincilik falan ama ütün bunlar artık patlama noktasına gelen halkı durdurumadı..
Alınan bilgilere göre Türk Dışişleri Bakanlığı, Tunusta bulunan Türk vatandaşlarının güvenliğinin sağlanabilmesi için her tedbirin alındığını bildirdi.

Bakanlık Bu çerçevede, Tunus’taki Türk vatandaşlarını Türkiye’ye getirmek üzere,THY'den bir uçak sabah saatlerinde bu ülkeye hareket edecek.
Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada;

"Tunus’ta bir süredir devam eden gösteriler çerçevesinde meydana gelen, çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan olayları derin kaygı ve üzüntüyle karşılıyoruz." denildi.

Açıklamada, Tunus’ta mevcut gerginliğin daha da tırmanmaması, ülkede biran evvel asayiş ve huzurun yeniden tesis edilmesi temenni edildi.
Bu arada, Tunus’taki Türk vatandaşları da tahliye ediliyor.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi, Tunus’taki vatandaşları Türkiye’ye getirmek üzere, sabah saatlerinde bir uçağın bu ülkeye hareket edeceğini bildirdi.

Bu çerçevede bir yolcu uçağının, saat 12.00’de Tunus’un Enfidha Havaalanı’nda olmasının planlandığı ve uçağın Türk vatandaşlarını alarak aynı gün Türkiye’ye döneceği belirtildi.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul ile Tunus arasında yapılacak seferleri de iptal edildi.
THY TUNUS SEFERİNİ NEDEN İPTAL ETTİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
peki anadolu jet buyuk bir hevesle başladiği saw-stn (londra)ve saw-szf (samsun)seferlerini neden iptal etti ?her gun olarak baslayan konya neden haftada 2 ye dustu ?sky da başlayinca anadolu jet bence antalya izmir gibi yerlerde de zorlanmaya başlayacak. anadolu jet pegasus karşisinda tutunmiyor.başladiğindan beri iptal etti seferler. kopenhag,stockholm,elaziğ,amsterdam,lonra,samsun,gaziantep,şanlıurfa.ayrica thy nin başlayip iptal ettiği saw dan. berlin ,köln,bruksel ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tunusun şu an ki yaşadığı durum Türkiye de 30 sene hatta 40 sene önce oldu. Devletin başındaki kişinin kendi çıkarları doğrultusunda ülke gelirlerini kullanması sonucu halk artık isyan etti. Bizim 2001 deki bankalardaki paraların çalınmasına benzer..Bizde halk o kadar isyan etmedi ancak hükümet yardımcı oldu bankaların hortumlanmasına işadamları ile birlikte.. Tunus da ne var turizm var, bir miktar fosfat çıkıyor, az miktarda tarım var zeytincilik falan ama ütün bunlar artık patlama noktasına gelen halkı durdurumadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000