23 Mart 2020, Pazartesi 12:50:01

THY tüm ödemelerini durdurdu

Türk Hava Yolları, iş ortaklarına gönderdiği mesajda tüm ödemeleri durdurmak zorunda kaldığını bildirdi.
  • Bundan böyle yok öyle cemaatten geldim diyerek 5 bin tl maaş almak Bundan böyle yok öyle sen o'cusun bu'cusun diyerek adam kayırmak selam ve dua ile biten emaillerle, selamun aleyküm diyerek açılan mesajlarla dönmüyor dükkan. her devir battı, her kim kartallı istihdam edildiyse buraya andımız olsun anında kapıya konulacaktır. her şeyin zamanı var, o da gelecektir.
  • Umarım Bu virüs olayı tamamen kapansa bile havayolu şirketleri virüsün belli yaş üstünü daha çok etkilemesi münasebetiyle uçucu ekiplerden belirli yaş kriteri belirleyip üstünde yaşı olanların sözleşmesini fes etmez. Umarım böyle bişey olmaz.Çünkü havayolunda herşey tecrübe demek . Çünkü iyi bir pilot tecrübeli pilot.Tecrübe kazanmak ise yıllar alıyor.
  • Her şeyin üstesinden gelebilecek bir şirket ama Saçma sapan mevkilere ünvan vermeyi keserse rahatlar damacana şefi nedir tek gayesi damacana saymak bu mudur olay , kimsenin aldığı para da gözüm yok ama boş beleş mevkilerden para dağıtmaya devam ederse işimiz yaş , çok gereksiz insan barınıyor tekrar bi göz geçirilmesi lazım
  • FEDAKARLIK ÖNCE NERDEN BAŞLAMALI BU KRİTİK GÜNLERE VE SONRASINDA DA UÇUŞ İŞLETMEDE , EĞİTİMDE, ENTEGRE VE DİĞER BİRİMLERDE EK GÖREVLİ ÇALIŞAN PİLOTLARIN VE UÇUCULARIN EK GÖREV PUAN VE PARALARINI ALMAMALARI VE BUNDAN SONRA DA BU PARALARIN ÖDENMEMESİ.BURALARDA PARA İÇİN DEĞİL GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLARIN ATANMASI DİLEĞİMİZDİR.
  • Şuraya gelen herhangi biri, başlığa kabin, kokpit, teknik, TGS, OGS , HGS yazıp çok rahat milleti birbirine düşürebilir. Bu kadar birbirinin kuyusunu kazan boş beleş bir topluluk olamaz. Dışarıdan uniformalarınızı gören sizi birşey zanneder.Ne maaş kavgasıymış.
  • Yorumlara baktım da çok boş beleş insan var ya her şeyden kendine pay biçen koca şirket bir size ödeme yapıyor değil mi? yazık gerçekten yazık TGS olmaz ise THY olmaz diyecekler neredeyse TGS seviciler.
  • Kabindekiler gercekten çok maaş alıyor.su an zaten hepsı yatıyor.Maaşlarını düşürün biraz nefes alsın şirket
  • Haziranın 15 ine kadar ödemeleri kesmek nedir yahu sen 3 ay çalışanıni idare edemiyorsan nerde kaldı dünya devliğin durum kritik Allah yardımcımız olsun zor günler yakında ...
  • Üvey evlat olarak gorduğunuz tgs calışlarını kabindeki calisan personeliniz gibi görüp. virüs testi saglik taramasi yaptirin. Yazik günah hiç bir önlem hiç bir tedbir alinmiyor. Sadece personele para ödemedenn izne nasil yollariz derdine düşmüşsünüz. Karantinanizdan cikinda bir gün o personelin gercek sorunlariyla ilgilenin.
  • Okadar emek vermişken insanları işten atıyorsunuz birde ödeme yapmayacaginizimi söylüyorsunuz bu insanların nasıl geçirdiğini biliyormusunuz yazıklar olsun emek hırsızlığına

Türk Hava Yolları, iş ortaklarına gönderdiği mesajda tüm ödemeleri durdurmak zorunda kaldığını bildirdi.

Ödemelerini 15 Haziran'a kadar geçici olarak askıya aldığını duyuran THY, 'Sonrasında tüm ödemelerimizi yapacağımızı garanti ederiz' dedi.

İşte THY'nin iş ortaklarına gönderdiği o mesaj:

Bildiniz üzere Tük Hava Yolları, en sıkıntılı süreçlerde dahi ödeme güvenliği konusunda her zaman lider şirket olarak öne çıktığımız bir gerçektir. Bununla birlikte dünyanın ve ülkemiz hava yolu taşımacılığı sektörünün ekonomik olarak en büyük darbeyi aldığı da ayrıca gözden kaçırılmamalıdır.

Bu bağlamda bu zor günleri de atlatacağımızın bilincinde olarak, sonrasında tüm ödemelerimizin yapılacağı garantisiyle, bugünden itibaren mevcut ödemelerimiz 15 Haziran’a kadar geçici olarak askıya almak zorunda olduğumuzu üzülerek bildirmek durumundayız.’’

THY tüm ödemelerini durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

MÜDÜRÜN MÜDÜRÜ ~ 4 yıl önce
Bundan böyle yok öyle cemaatten geldim diyerek 5 bin tl maaş almak Bundan böyle yok öyle sen o'cusun bu'cusun diyerek adam kayırmak selam ve dua ile biten emaillerle, selamun aleyküm diyerek açılan mesajlarla dönmüyor dükkan. her devir battı, her kim kartallı istihdam edildiyse buraya andımız olsun anında kapıya konulacaktır. her şeyin zamanı var, o da gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şişik ~ 4 yıl önce
2002 öncesi gelip hâlâ bir cacık katkısı olmayanlara lafın yok mu? Onlar 15000 den aşağı almıyor
Gizli ~ 4 yıl önce
Aynen öylee. Ne donanımlı, hakeden mis gibi gencecik insanlar bu torpilli cahiller yuzunden kabin memuru olamadi. Hakeden kisilerin ahlarini aldilar..
Tahmin ~ 4 yıl önce
Umarım Bu virüs olayı tamamen kapansa bile havayolu şirketleri virüsün belli yaş üstünü daha çok etkilemesi münasebetiyle uçucu ekiplerden belirli yaş kriteri belirleyip üstünde yaşı olanların sözleşmesini fes etmez. Umarım böyle bişey olmaz.Çünkü havayolunda herşey tecrübe demek . Çünkü iyi bir pilot tecrübeli pilot.Tecrübe kazanmak ise yıllar alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
syk ~ 4 yıl önce
o kadar kolay yorum yapıyorsunuzki şu zaman uctuklarında analar nasıl biliyormusunuz gözünüz çalışanın maaşında birazda olumlu düşünün bedua veriyorsun vermeyin eşinizden almadılar işinizi iyi niyetli olun allah herkese verir
Air man ~ 4 yıl önce
Her şeyin üstesinden gelebilecek bir şirket ama Saçma sapan mevkilere ünvan vermeyi keserse rahatlar damacana şefi nedir tek gayesi damacana saymak bu mudur olay , kimsenin aldığı para da gözüm yok ama boş beleş mevkilerden para dağıtmaya devam ederse işimiz yaş , çok gereksiz insan barınıyor tekrar bi göz geçirilmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAPILMASI GEREKEN ~ 4 yıl önce
FEDAKARLIK ÖNCE NERDEN BAŞLAMALI BU KRİTİK GÜNLERE VE SONRASINDA DA UÇUŞ İŞLETMEDE , EĞİTİMDE, ENTEGRE VE DİĞER BİRİMLERDE EK GÖREVLİ ÇALIŞAN PİLOTLARIN VE UÇUCULARIN EK GÖREV PUAN VE PARALARINI ALMAMALARI VE BUNDAN SONRA DA BU PARALARIN ÖDENMEMESİ.BURALARDA PARA İÇİN DEĞİL GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLARIN ATANMASI DİLEĞİMİZDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal insan ~ 4 yıl önce
Şuraya gelen herhangi biri, başlığa kabin, kokpit, teknik, TGS, OGS , HGS yazıp çok rahat milleti birbirine düşürebilir. Bu kadar birbirinin kuyusunu kazan boş beleş bir topluluk olamaz. Dışarıdan uniformalarınızı gören sizi birşey zanneder.Ne maaş kavgasıymış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 4 yıl önce
Yorumlara baktım da çok boş beleş insan var ya her şeyden kendine pay biçen koca şirket bir size ödeme yapıyor değil mi? yazık gerçekten yazık TGS olmaz ise THY olmaz diyecekler neredeyse TGS seviciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makinist ~ 4 yıl önce
Her çalışan birbirini tamamlamıyormu buranın yükünü TGS çekmiyorumu Bi düşün bakalım
Q ~ 4 yıl önce
Onlar maaşı hakkediyor. Ayrıca çoğu ücretsiz izine çıkarıldı.
Fo ~ 4 yıl önce
Kabindekiler gercekten çok maaş alıyor.su an zaten hepsı yatıyor.Maaşlarını düşürün biraz nefes alsın şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon da ~ 4 yıl önce
Kabin yatıyor da sen boş uçağı mı uçuruyorsun sevgili sağ koltuk??
Defol ~ 4 yıl önce
Defol trol Twitter a filan yaz hiç değilse maaş alırsın
Anne ~ 4 yıl önce
Yavrum ücretsiz izine çıkarıldılar, çalışanlar da riskli ortamda maaşını hakkediyor
SÖZDE DÜNYA DEVİ ~ 4 yıl önce
Haziranın 15 ine kadar ödemeleri kesmek nedir yahu sen 3 ay çalışanıni idare edemiyorsan nerde kaldı dünya devliğin durum kritik Allah yardımcımız olsun zor günler yakında ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes ~ 4 yıl önce
Ya sizi nasıl işe alıyo bu şirket ! Okuduğunuz herşeyde kendinizi buluyosunuz ! Şirket bir tek size mi ödemi yapıyor... firmalardan iştiraklerden bahsediyor ! Yazık bu şirkette çalışıyosunuz ! Thy nin ayıbısınız
Vah vah ~ 4 yıl önce
Okuduğunu anlamayan cahilleri işe almış ya THY ona diyorum vah vah. İş ortaklarına mektup diyor haberde sen oranın iş ortağı değil çalışanı olduğunu bil önce sonrada söylenilen işi yapmaya çalış.
. ~ 4 yıl önce
O zaman maaştan kesinti olursa, kesilenler de 15 hazıranda verilecek diye anlıyorum
Cav’s ~ 4 yıl önce
Yorumları okumaya geldim. Bu Milletten bi cacık olmaz. Okuduğunu anlamada dünyada son sıralardayız. Haber Personel maaşları ile ilgili değil...
Covid34 ~ 4 yıl önce
Üvey evlat olarak gorduğunuz tgs calışlarını kabindeki calisan personeliniz gibi görüp. virüs testi saglik taramasi yaptirin. Yazik günah hiç bir önlem hiç bir tedbir alinmiyor. Sadece personele para ödemedenn izne nasil yollariz derdine düşmüşsünüz. Karantinanizdan cikinda bir gün o personelin gercek sorunlariyla ilgilenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madur ~ 4 yıl önce
Okadar emek vermişken insanları işten atıyorsunuz birde ödeme yapmayacaginizimi söylüyorsunuz bu insanların nasıl geçirdiğini biliyormusunuz yazıklar olsun emek hırsızlığına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maduro ~ 4 yıl önce
Mağdur kardeş, Mağdur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000