14 Nisan 2011, Perşembe 08:18:51

THY, TREN BİLETİ SATACAK

Alman Demiryolları (DB) ile anlaşan Türk Hava Yolları (THY), bundan sonra müşterilerine Almanya'da uçak bileti ile birlikte uygun fiyata tren bileti de sunacak. Böylece THY ile yolculuğun havalimanında değil Almanya'nın 5 bin 600 tren istasyonundan başlayacağı haber verildi.
  • THY tren bileti sunacağına uçak bileti fiyatlarına indirim yapsa daha iyi olmaz mı?
  • lufthansa'nın evinde böyle bir ürünü thy'nin sunabilmesi gelinen başarılı noktayı gösteriyor!!!(lufthansa daha check in işlemini tren garında başlatıyor lu rail adı altında) helal olsn thy hızlı trenlerimiz geliştikçe tekirdağ-edirne den istanbula trenle ordan uçakla dünyaya hatta doğuda otobüs şirketleri ile anlaşılıp yapılabilir) bravo THY
  • http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1046143&Date=14.04.2011&CategoryID=84
  • UCAK BİLETİ SATMASINI BİLMEYEN BU YÜZDEN THY HUKUK İŞLERİNDE BİRÇOK BİLET SATIŞ PERSONELİNİN YOLSUZLUK DAVALARI OLAN VE IATA YETERLİLİK BELGESİ OLMAYAN KIYMETLİ FORM KULLANMASINI BİLMEYENLER ANCAK TREN VEYA OTOBÜS BİLETİ SATAR AYRICA BAZI BİLET SATIŞ BÜROLARINDA KLOPTOMANİ HASTASI HASTANE KURULU RAPORUYLA KANITLANMIŞ KİŞİLER BERABER ÇALIŞTIKLARI ARKADAŞLARINIDA HIRSIZ YERİNE KOYMAKTADIRLAR SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT
  • ama fotograftaki Kiev Boryspil Havalimani
  • cok yerinde bir karra ve dogru bir uygulama THy nin gun gectikce gercek bir ozel sirket gibi rekabetci ve musteri memnuniyetini artiran girisimlerine tanik oluyoruz.
Böylece THY ile yolculuğun havalimanında değil Almanya'nın 5 bin 600 tren istasyonundan başlayacağı haber verildi. Tren biletlerinin, THY'nin uçak bileti alınırken, THY üzerinden yada DB'nin internet sayfasından alınabileceği bildirildi. Rail & Fly-Ticket (Tren ve Uçak Bileti) adlı uygulamada satılacak tren biletleri hızlı tren İCE de olmak üzere tüm trenlerde geçerli olacak.

Bu şekilde THY'nin Frankfurt, Düsseldorf ve Köln/Bonn uçuş noktaları doğrudan uzak sefer ağına bağlanırken, Berlin, Hamburg, Hannover, Stuttgart, Nürnberg ve Münih havalimanlarının bölgesel tren, metro ve otobüslerle bağlantılı hale getirildiği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan THY'nin Almanya basın sözcüsü İsa Al, Tren & Uçak bileti ile yolcularının daha rahat ve stressiz bir şekilde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Al, ''Özellikle uçuş noktalarımıza uzak bölgelerde oturan yolcularımız, bu servisten faydalanacak. Bundan sonra THY ile yolculuk, hava limanında değil, yolcunun yaşadığı bölgedeki tren istasyonundan başlayacak.'' şeklinde konuştu.

Tren & Uçak Biletleri, gidişte uçuş tarihinden bir gün önce ve uçuş günü; geri dönüşte ise uçuş günü ve bir gün sonra geçerli olacak. Tek yöne ikinci sınıf bir (tren) biletinin 30 Euro ve tek yöne birinci sınıf tren biletinin 60 Euro olacağı bildirildi. 161 uçağa sahip olan THY, 83 ülkede 171 noktaya uçuyor ve Almanya'dan Türkiye'ye haftada 220 uçuş gerçekleştiriyor.
THY, TREN BİLETİ SATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY tren bileti sunacağına uçak bileti fiyatlarına indirim yapsa daha iyi olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lufthansa'nın evinde böyle bir ürünü thy'nin sunabilmesi gelinen başarılı noktayı gösteriyor!!!(lufthansa daha check in işlemini tren garında başlatıyor lu rail adı altında) helal olsn thy hızlı trenlerimiz geliştikçe tekirdağ-edirne den istanbula trenle ordan uçakla dünyaya hatta doğuda otobüs şirketleri ile anlaşılıp yapılabilir) bravo THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1046143&Date=14.04.2011&CategoryID=84

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UCAK BİLETİ SATMASINI BİLMEYEN BU YÜZDEN THY HUKUK İŞLERİNDE BİRÇOK BİLET SATIŞ PERSONELİNİN YOLSUZLUK DAVALARI OLAN VE IATA YETERLİLİK BELGESİ OLMAYAN KIYMETLİ FORM KULLANMASINI BİLMEYENLER ANCAK TREN VEYA OTOBÜS BİLETİ SATAR AYRICA BAZI BİLET SATIŞ BÜROLARINDA KLOPTOMANİ HASTASI HASTANE KURULU RAPORUYLA KANITLANMIŞ KİŞİLER BERABER ÇALIŞTIKLARI ARKADAŞLARINIDA HIRSIZ YERİNE KOYMAKTADIRLAR SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ama fotograftaki Kiev Boryspil Havalimani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok yerinde bir karra ve dogru bir uygulama THy nin gun gectikce gercek bir ozel sirket gibi rekabetci ve musteri memnuniyetini artiran girisimlerine tanik oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000