19 Nisan 2011, Salı 08:44:30

THY, TOULOUSE UÇUŞLARINA BAŞLADI

Türk Hava Yolları'nın, İstanbul-Toulouse seferleri resmen başladı. Türk Hava Yolları'nın Boeing ''737-800'' uçağı dün Toulouse Havaalanı'na iniş yaptı.
  • Orcun, gozun aydin kardesim
  • corendon tarifelimi ucuyordu arkadasim ? ona bakarsan. onur nantes. lyon marsilya. sunexpress torendheim,bodo vs, pegasus madrid , barcelona, vitora..ucuyor. biraz ilgisiz yorumlar yapmazsak okuyanlarinda sinirlerini yerinden oynatmamiş oluruz.birde bu sene corendonun atilimi da gozden kaçmiyor. inanilmaz sefer artişlari var. ucak da yetmiyor muhtemelen devamli sub charter ucak kiraliyorlar baska şirketlerden. iyi gidiyorlar..
  • CORENDON haftalar önce den beri zaten toulouse a uçuyordu
  • TK Teknisyenleri yazdıklarımı doğrulasın veya yanlıştır desin. Yeni başlayan Toulouse seferleri vasıtasıyla, TK filosunda bulunan Airbus uçaklarının, Boeing 737-800'lerin kargo kompartımanında taşınabilecek boyuttaki yedek parçalarının İstanbul'a olan sevki hızlanmış mı olacaktır? Toulouse seferleri bu yönden Turkish Technic için bir artımıdır?
  • toulouse bölgesinde çok türk gurbetçi yaşıyor tek başına onlare bile doldurmaya yeter seferleri
  • Toulouse'a uçmak için Boeing iyi bir seçim olmuş. Kibirli Fransızlara iyi bir mesaj olur. Tabi bu ticari bakımdan doğru mudur orası tartışılır.
  • Airbus'ın başkenti... K.Z.
  • THY nin avrupa kıtasında uçmadaığı şehir kalmayacak avrupayı fetedeceğiz, işte o kadar.. Yükselen kalitesi ve artan yolcu sayısı ile THY gururumuz oluyor olmaya da devam edecektir.. İrlandalılar uçmasın, binmesin, bilet satın almasınlar fransya uçarken gitsinler entel dantel fransız havayolu ile uçsunlar bıraksınlar THY ile bizler yani memnuniyet duymasını bilenler uçsunlar..
  • Bayrağımızın heryerde olması bizim için gurur kaynağıdır.

THY'nın ilk seferini kutlamak amacıyla Toulouse havaalanında bir resepsiyon ve basın konferansı düzenlendi.

THY Güney Avrupa ve Kuzey Afrika Ülkeleri Pazarlama Başkan Yardımcısı İhsan Gani Erbaş, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Toulouse kentinin, THY için Fransa'nın 4. uçuş bölgesi olduğunu hatırlattı ve bu seferle, Fransa'dan giden yolcu sayısının yüzde 30 artırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Erbaş, "Türkiye'ye tatil veya iş amaçlı gitmek isteyen yolcularımıza hizmet vermiş olmakla birlikte yine yolcularımızın İstanbul üzerinden dünyanın diğer noktalarına bağlantı sağlamış oluyoruz" dedi.

THY, TOULOUSE UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Orcun, gozun aydin kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
corendon tarifelimi ucuyordu arkadasim ? ona bakarsan. onur nantes. lyon marsilya. sunexpress torendheim,bodo vs, pegasus madrid , barcelona, vitora..ucuyor. biraz ilgisiz yorumlar yapmazsak okuyanlarinda sinirlerini yerinden oynatmamiş oluruz.birde bu sene corendonun atilimi da gozden kaçmiyor. inanilmaz sefer artişlari var. ucak da yetmiyor muhtemelen devamli sub charter ucak kiraliyorlar baska şirketlerden. iyi gidiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CORENDON haftalar önce den beri zaten toulouse a uçuyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TK Teknisyenleri yazdıklarımı doğrulasın veya yanlıştır desin. Yeni başlayan Toulouse seferleri vasıtasıyla, TK filosunda bulunan Airbus uçaklarının, Boeing 737-800'lerin kargo kompartımanında taşınabilecek boyuttaki yedek parçalarının İstanbul'a olan sevki hızlanmış mı olacaktır? Toulouse seferleri bu yönden Turkish Technic için bir artımıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
toulouse bölgesinde çok türk gurbetçi yaşıyor tek başına onlare bile doldurmaya yeter seferleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toulouse'a uçmak için Boeing iyi bir seçim olmuş. Kibirli Fransızlara iyi bir mesaj olur. Tabi bu ticari bakımdan doğru mudur orası tartışılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airbus'ın başkenti... K.Z.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nin avrupa kıtasında uçmadaığı şehir kalmayacak avrupayı fetedeceğiz, işte o kadar.. Yükselen kalitesi ve artan yolcu sayısı ile THY gururumuz oluyor olmaya da devam edecektir.. İrlandalılar uçmasın, binmesin, bilet satın almasınlar fransya uçarken gitsinler entel dantel fransız havayolu ile uçsunlar bıraksınlar THY ile bizler yani memnuniyet duymasını bilenler uçsunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bayrağımızın heryerde olması bizim için gurur kaynağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000