29 Mayıs 2019, Çarşamba 21:07:15

THY Tokyo'daki 30'uncu yılını kutladı

Türk Hava Yolları (THY), Tokyo uçuşlarının 30'uncu yılı sebebiyle bir resepsiyon düzenledi. Tokyo uçuşlarımızın 30. yılını ülkedeki yeni marka yüzümüz Yuto Nagatomo ile T.C. Tokyo Büyükelçisi Sn. Hasan Murat Mercan’ın katılımlarıyla kutladık. Japonya’da nice 30 yıllara!
  • Hayirli olsun darisi haneda ucuslarinin basina
  • Hayirli olsun, tebrikler. Tokyo ve osaka hatlarimiz hakkettigi degeri gorur umarim.
  • merak ettim .. sizin sirkette kaptan yok mu ?? acılıslarda sadece yonetici ve kabin ekibi var ... THY de kaptanın sadece adı var galiba ..yoksa o da mı yok??? )))))

Türk Hava Yolları (THY), Tokyo uçuşlarının 30'uncu yılı sebebiyle bir organizasyobn düzenledi.

Organizasyona THY'nin Japonya'daki yeni marka yüzü Yuto Nagatomo ve Türkiye Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan da katıldı.

THY, Tokyo uçuşlarının 30'uncu yılını sosyal medya hesabından da kutladı. THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada: "Tokyo uçuşlarımızın 30. yılını ülkedeki yeni marka yüzümüz Yuto Nagatomo ile T.C. Tokyo Büyükelçisi Sn. Hasan Murat Mercan’ın katılımlarıyla kutladık. Japonya’da nice 30 yıllara!" denildi. 



THY Tokyo'daki 30'uncu yılını kutladı

Yorumlar

Hk ~ 5 yıl önce
Hayirli olsun darisi haneda ucuslarinin basina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokio ~ 5 yıl önce
Hayirli olsun, tebrikler. Tokyo ve osaka hatlarimiz hakkettigi degeri gorur umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 5 yıl önce
merak ettim .. sizin sirkette kaptan yok mu ?? acılıslarda sadece yonetici ve kabin ekibi var ... THY de kaptanın sadece adı var galiba ..yoksa o da mı yok??? )))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000