08 Mart 2009, Pazar 09:02:42

THY Teknolojisi Adnan Metin'e emanet

Türk Hava Yolları Bilgi Teknolojileri Başkanı Boğaziçi Üniversitesi mezunu Adnan Metin oldu.
  • Adnan Metin i tanimayanlara: kayseri fen lisesi mezunudur.Universiteyi elazig il birincisi olarak kazanmistir. Kendini burada cok zeki olarak goren zevattan binlerce kat daha zekidir. Adnan Metin gayri muslimler ile de calismistir ama o adamlar Adnan metin in zekasini ve basarilarini sirf musluman diye gormezden gelmemistir. Ulkerde calismis olmak demek illa birilerinin adami mi olmak demek ???
  • Adnan Metin'i üniversite yıllarından tanırım. Çok zeki, başarılı ve bilişim teknolojilerine çok hakim belkide 90 lı yıllarda Türkiye'nin en iyi 10 beyninden biriydi. Bu işilayıkıyla yapacağını düşünüyorum. bazı yorumcular kafalarında kesik kabloları tamir etsin artık bu ne bağnazlık. T:H:Y nin nereye gittiğini göremiyorlar mı?
  • bence çok başarılı bir tercih yapmış.daha önce böyle önemli işlere imza atan profesyonel bir iş adamını kazanmamız çok büyük bir önem taşımaktadır kendisini ve ailesini kutalarım
  • dankek zaten.ŞAMAN
  • Daha evvel Ülker Grubu'na bağlı Top Air'in bisküvi-çikolata fabrikası kökenli yöneticilerinin başarılarını(!) hep beraber gördük. Eminimki bu arkadaşda o başarıları THY'de devam ettirecektir. -- Volvo --
  • Herhalde büskivüt makineleri,ucak sanayiinden daha ileri bir teknoloji?Ilgili yetkililer bunun hesabini yapmistir.Sayin yorumcu arkadaslar siz isinizi iyi yapin direksiyondakiler görevlerini 5 vakit namazlari gibi tam yerine getirmektedirler.Belki bazen namazlarini kaza yaptiklari gibi islerdede kazaya ugranilir.Bu da onlara göre allahin tecellisidir.Hepimiz allaha emanet olalim.Kandilimiz mübarek olsun.
  • İstiklal mahkemelerini tekrar bekliyoruz.
  • insanların sabrını zorlamayı çok seviyorlar, inşallah milletimin güzel insanları bunlara dersini verecektir...
  • deniz feneri sizi aydınlatmayacak öyle bir yakacakki fellah olup gezeceksiniz etrafta he he
  • ALLAH'IM GÜNAH YAZMASIN AMA O KADAR ÇOK KİŞİNİN AHINI ALDINIZKİ HİÇBİR ŞEY SİZİ KURTARAMAZ BİLESİNİZ.

Adnan Metin, THY Bilgi Teknolojileri Başkanı oldu. 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Metin, 2001'e kadar yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel şirketin süreç yönetimi ve ERP (İşletme Kaynak Planlaması) projelerinde danışman ve proje yöneticisi olarak görev yaptı.

2001 - 2005 yılları arasında Ülker Grubu’nda Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Müdürü olarak çalıştı.

2005 yılından sonra ise çok sayıda şirkete süreç ve yönetim danışmanlığı hizmeti verdi.

THY Teknolojisi Adnan Metin'e emanet

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan Metin i tanimayanlara: kayseri fen lisesi mezunudur.Universiteyi elazig il birincisi olarak kazanmistir. Kendini burada cok zeki olarak goren zevattan binlerce kat daha zekidir. Adnan Metin gayri muslimler ile de calismistir ama o adamlar Adnan metin in zekasini ve basarilarini sirf musluman diye gormezden gelmemistir. Ulkerde calismis olmak demek illa birilerinin adami mi olmak demek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan Metin'i üniversite yıllarından tanırım. Çok zeki, başarılı ve bilişim teknolojilerine çok hakim belkide 90 lı yıllarda Türkiye'nin en iyi 10 beyninden biriydi. Bu işilayıkıyla yapacağını düşünüyorum. bazı yorumcular kafalarında kesik kabloları tamir etsin artık bu ne bağnazlık. T:H:Y nin nereye gittiğini göremiyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence çok başarılı bir tercih yapmış.daha önce böyle önemli işlere imza atan profesyonel bir iş adamını kazanmamız çok büyük bir önem taşımaktadır kendisini ve ailesini kutalarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dankek zaten.ŞAMAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Daha evvel Ülker Grubu'na bağlı Top Air'in bisküvi-çikolata fabrikası kökenli yöneticilerinin başarılarını(!) hep beraber gördük. Eminimki bu arkadaşda o başarıları THY'de devam ettirecektir. -- Volvo --

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herhalde büskivüt makineleri,ucak sanayiinden daha ileri bir teknoloji?Ilgili yetkililer bunun hesabini yapmistir.Sayin yorumcu arkadaslar siz isinizi iyi yapin direksiyondakiler görevlerini 5 vakit namazlari gibi tam yerine getirmektedirler.Belki bazen namazlarini kaza yaptiklari gibi islerdede kazaya ugranilir.Bu da onlara göre allahin tecellisidir.Hepimiz allaha emanet olalim.Kandilimiz mübarek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İstiklal mahkemelerini tekrar bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
insanların sabrını zorlamayı çok seviyorlar, inşallah milletimin güzel insanları bunlara dersini verecektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
deniz feneri sizi aydınlatmayacak öyle bir yakacakki fellah olup gezeceksiniz etrafta he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAH'IM GÜNAH YAZMASIN AMA O KADAR ÇOK KİŞİNİN AHINI ALDINIZKİ HİÇBİR ŞEY SİZİ KURTARAMAZ BİLESİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000