05 Ocak 2022, Çarşamba 09:25:33

THY Teknoloji şirketinde zam oranı belli oldu

Türk Hava Yolları ve iştirak şirketlerinde zam oranları birer birer netleşirken, teknoloji şirketindeki zam oranı da belirlendi.
  • ayrıldım çok mutluyum düzgün para kazanıyorum
  • herhalde personel istifayı basmadan 1 ay daha çalıştıralım diye 30 ocak'ta açıklayacaklar maaş zamlarını...
  • teknokojideki müdürlerin thy ao tarafıyla aynı maaşı alacağı doğru mu? çalışana kaşıkla kendilerine kepçeyle. bize yeterli gelmesi gereken maaş zammı onlara niye yeterli gelmiyor?
  • Arkadaşlar bu ne şükürsüzlük, %50 zam alınmış haline şükür eden bir kişi bile neden yok ? Bu millet sabır ve şükür ile bu noktalara gelmedi mi? %50 müthiş bir zam oranı Almanyada, Hollanda da bu zam oranı olmadığı gibi insanlar sefalet içinde yaşıyor, orada olsaydık şimdi açlıktan ölecektik. Herkes haline şükür etsin , selam ve dua ile
  • hangı ımza parasından olduk ? o nedır
  • biz %30 kesintiden muaf tutulduk sadece. bunlar dışında kimsenin maaşında bir artış olmadı. şimdi düz mantık -30+60+25 = 55 yapıyor degil mi. teknolojiye yapılan zam da 25+25 olunca düz matematik. kendin bak bakalım hangi sirkete daha cok zam yapılmış. kaldı ki 1 eski, 1 de yeni zamlı maaşla ikramiye alacak olanlar %30'luk kesintiyi fazlasıyla iade alıyor. bu kadar kendi sirketinde calısan, aynı masalarda yemek yediginiz insanlara düşman olmayın.
  • blöf dediğin 200den fazla kişinin direkt olarak ayrılması mı? ki kalanlar da yeni şirkete geçildiğinde maaşların premium banka IT maaşlarına çekileceğini söyleyen yöneticilere güvenmenin cezasını çekiyor ve iş arıyor herkes. toplu iş sözleşmesi dışına çıklınca ao tarafında kaç kişi ayrıldı söylesene. Kısa çalışma ödeneği 3 günlük diye 3 gün çalışanlar kalkıp 20 gün çalışan BT ekiplerine sataşıyor.
  • pandemide maaşımız kesildi. yeni şirket geçişi yapılınca 2020 ocak maaşlarına döndük, zannetiginiz gibi 2021 ocak maaşına değil. simdi sizden 1 yıl süreyle daha az kesintili maaş aldık diye bütün bir çalışma hayatınız boyunca ısıtıp ısıtıp bunu önümüze mi koyacaksınız? ne kadar tuhaf düşünceleriniz var ya? kaldı ki kısa çalışma döneminde kabin ve kokpit ekiplerine 3 gün uçuş planlanırken BT ekipleri normal mesai yaptılar. timesheet uygulamalarında kimin ne kadar çalıştığı belli oluyor zaten. bu hesapla da yine aslında BT ekibi fazla aldı diye düşünmek imkansız.
  • hiç pişman olmamışsın ama hala gelip burada yorum mu yazıyorsun. palavraları bırakın. giden developerların kaç para aldıgını kalanların kaç para aldıgını biliyoruz. bir kısmınız gittigine çoktan pişman oldu bile.
  • TK 'da kalsaydın bagaj hizmetlerinde memurdun şimdi, seni analist prog yapacaklarını mı sanıyorsun ?

Türk Hava Yolları ve iştirak şirketlerinde zam oranları birer birer netleşirken, teknoloji şirketindeki zam oranı da belirlendi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları Teknoloji şirletinde zam oranı yüzde 25 olarak açıklanırken, enflasyon oranıyla birlikte bu oran yüzde 50'ye çıktı. 

Geçtiğimiz dönemde prim alamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşayan THY Teknoloji şirketi çalışanları zam oranıyla birlikte bir kez daha büyük üzüntü yaşadı.

©AirportHaber

THY Teknoloji şirketinde zam oranı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (114)

yazılımcı ~ 2 yıl önce
ayrıldım çok mutluyum düzgün para kazanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ay sonu geldi zam haberi yok ~ 2 yıl önce
herhalde personel istifayı basmadan 1 ay daha çalıştıralım diye 30 ocak'ta açıklayacaklar maaş zamlarını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 2 yıl önce
Böyle rezalet olamaz hani şeffaflık hani bt personelinin fedakarlığının karşılığı. Yeminle teklifler bekliyor artık bu yıllardır yapılan can sıkıyor! Açıklayın uymayan gitsin kalanlarla devam edin sözlerinizi tutmadınız.
Teknoloji pişmanlığı ~ 2 yıl önce
Sendikadan çıkıp özelleşmenin zararlarini görüyoruz şuan. İstifa edenler sonuna kadar hakli
müdürler ~ 2 yıl önce
teknokojideki müdürlerin thy ao tarafıyla aynı maaşı alacağı doğru mu? çalışana kaşıkla kendilerine kepçeyle. bize yeterli gelmesi gereken maaş zammı onlara niye yeterli gelmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edep ya Hu ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar bu ne şükürsüzlük, %50 zam alınmış haline şükür eden bir kişi bile neden yok ? Bu millet sabır ve şükür ile bu noktalara gelmedi mi? %50 müthiş bir zam oranı Almanyada, Hollanda da bu zam oranı olmadığı gibi insanlar sefalet içinde yaşıyor, orada olsaydık şimdi açlıktan ölecektik. Herkes haline şükür etsin , selam ve dua ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 2 yıl önce
neden ıkıde bır bu mıllet sukur ve sabırla buralara geldı dıye turbinlere oynuyorsun? şukur etmek ısteyen eder kardeş kimse şükür etmek zorunda da degıl ayrıca. madem sukur ve sabır buyur gel taşeron olarak calıs gorelım sonra senı. ayrıca hollanda demıssın, hollanda da enflasyon oranı %50 mi ki kalksın da turkıye de kı gıbı %50 zam yapsın? sız degılmısınız bangır bangır almanya bızı kıskanıyor dıyen? neden o zaman almanya hollanda ornegı verıyorsun? ne hollanda ne de almanya da kımse sefalet ıcınde yasamıyor sana bunları kım soylıyorsa sakın ınanma derım.orda olsaydık aclıktan olecektık demıssın. sanırım sende lise mezunu kadrolu bır arkadassın ya da daha kotusu hem lıse mezunu belkı de degıl ama taşeron bırısın belkı de..ancak kor ve cahıl bırı sadece almanyanın ve hollandanın sefalet ıcınde oldugunu eger orda olsaydık aclıktan olecegımızı soyler baska kımse degıl.
nasıl yanı ~ 2 yıl önce
hangı ımza parasından olduk ? o nedır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesinti yapıldı ~ 2 yıl önce
biz %30 kesintiden muaf tutulduk sadece. bunlar dışında kimsenin maaşında bir artış olmadı. şimdi düz mantık -30+60+25 = 55 yapıyor degil mi. teknolojiye yapılan zam da 25+25 olunca düz matematik. kendin bak bakalım hangi sirkete daha cok zam yapılmış. kaldı ki 1 eski, 1 de yeni zamlı maaşla ikramiye alacak olanlar %30'luk kesintiyi fazlasıyla iade alıyor. bu kadar kendi sirketinde calısan, aynı masalarda yemek yediginiz insanlara düşman olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 2 yıl önce
blöf dediğin 200den fazla kişinin direkt olarak ayrılması mı? ki kalanlar da yeni şirkete geçildiğinde maaşların premium banka IT maaşlarına çekileceğini söyleyen yöneticilere güvenmenin cezasını çekiyor ve iş arıyor herkes. toplu iş sözleşmesi dışına çıklınca ao tarafında kaç kişi ayrıldı söylesene. Kısa çalışma ödeneği 3 günlük diye 3 gün çalışanlar kalkıp 20 gün çalışan BT ekiplerine sataşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tklı'ya ~ 2 yıl önce
pandemide maaşımız kesildi. yeni şirket geçişi yapılınca 2020 ocak maaşlarına döndük, zannetiginiz gibi 2021 ocak maaşına değil. simdi sizden 1 yıl süreyle daha az kesintili maaş aldık diye bütün bir çalışma hayatınız boyunca ısıtıp ısıtıp bunu önümüze mi koyacaksınız? ne kadar tuhaf düşünceleriniz var ya? kaldı ki kısa çalışma döneminde kabin ve kokpit ekiplerine 3 gün uçuş planlanırken BT ekipleri normal mesai yaptılar. timesheet uygulamalarında kimin ne kadar çalıştığı belli oluyor zaten. bu hesapla da yine aslında BT ekibi fazla aldı diye düşünmek imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahah ~ 2 yıl önce
hiç pişman olmamışsın ama hala gelip burada yorum mu yazıyorsun. palavraları bırakın. giden developerların kaç para aldıgını kalanların kaç para aldıgını biliyoruz. bir kısmınız gittigine çoktan pişman oldu bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalancı'ya ~ 2 yıl önce
TK 'da kalsaydın bagaj hizmetlerinde memurdun şimdi, seni analist prog yapacaklarını mı sanıyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000