16 Mayıs 2023, Salı 13:22:33

THY Teknoloji çalışanlarının ikramiye üzüntüsü

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın açıkladığı prim ödemelerinin Türk Hava Yolları Teknoloji şirketinde çalışanlar için performansa dayalı olacağı öğrenildi.
  • Yorumları okudukça beni bir gülme alıyor. Senelerce bt bölümünde torpille işe girenleri , çalışmadan takılanları , bilgisayarım arızalı diyip yatanları , oruçluyum diyip yemekhaneye gitmeyip ama odada yemek yiyenleri , elinden gelen tüm psikolojik baskıyı çalışanlara yapamları , hatta ve hatta şirket cihazlarını çalanları gördüm. ancak bu yorumlarda gördüklerim hep tam tersi :) ne yediniz ve doymadınız be kardeşim. bu gözler ilkokul mezunu olup tgs de işe başlatılan , sonra da anadolu ajansında gazeteci olan tipler gördü :) çokta şey yapmayın....
  • Bu Kafayla THY ne yapmaya çalışıyor çalışıyor, bilmiyorum. Her departmanın ayrı bir değeri, ederi vardır. Hepsini dibe çektiğinizi sandığınız gün kendinizi dipte bulursunuz.
  • Eskisi gibi Thy bünyesinde olmak istiyoruz. Gereksiz yere şirket kuruldu genel müdürü ik sı muhasebesi binası hepten masraf.
  • Hepimiz aynı fikirdeyiz teknoloji yönetimine karşı ama boşa konuşuyoruz, yıllık izin planlamasında ve bir çok ik yönetimi kararlarında olduğu gibi bu konuda da çalışan önemsenmeyecektir.
  • Düşmeyen maaşlara sayın lütfen. Biz süründük.
  • Türkiyede tüm teknoloji firmaları full remote biz birde 2 gün geliyoruz
  • TCI gibi %100 iştirak olmayan bir şirket bile hemen prim alırken Teknoloji neden yıl sonu paranın erimesini beklemek zorunda? Gelecek teknolojide, bu insanları kaçırmamalılar.
  • Teknolojide alt yapının gelişmesi gereken bir çok konu var.
  • panpiş %30 düştüğü için teknoloji kuruldu, geçişte düşürülmemiş maaşlar ile geçtiniz, üstüne 48 eklersen kümülatifte %85 olur ben mi matematik öğreteyim mühendise? bonus: %30 olan dil primi ekli hali ile geçtiniz, bizde bu sabit 5k kaldı. oradan gelen oranın ekmeğini her zamda yiyeceksiniz.
  • Birçok haksızlığa sabrettik yeteri kadar. Bundan sonra teknoloji ederi kadar. Karanlığa küfrediceğinize kalkında bir mum yakın. Herkes bu durumdan sikayetini belli etsin

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın açıkladığı prim ödemelerinin Türk Hava Yolları Teknoloji şirketindeki çalışanlar için performansa dayalı olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Bolat'ın tüm iştirak şirketleri kapsayacak şekilde açıkladığı prim ödemelerinin THY Teknoloji şirketine yansıması farklı olacak.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Teknoloji şirketi çalışanlarına yapılan bilgilendirmede 20 Bin Liralık bayram ikramiyesinin 5 Haziran itibarıyla hesaplara yatacağı, ancak yine Haziran'da ödenecek bir maaş ikramiyenin ise yıl sonunda performansa göre dağıtılacağı bildirildi.

Buna göre THY Teknoloji çalışanları bayram ikramiyesini alırken, bir maaş ek primi ise Haziran ayında alamayacak. Personelin prim ödemesi yıl sonunda yapılacak değerlendirmeye göre belirlenecek.

Bu karar şirkette çalışanlar tarafından üzüntüyle karşılanırken, kararın yeniden gözden geçirilmesi konusunda şirket yönetiminden bir adım bekliyor.

©AirportHaber

THY Teknoloji çalışanlarının ikramiye üzüntüsü

Yorumlar Tüm Yorumlar (128)

Danışman ~ 9 ay önce
Yorumları okudukça beni bir gülme alıyor. Senelerce bt bölümünde torpille işe girenleri , çalışmadan takılanları , bilgisayarım arızalı diyip yatanları , oruçluyum diyip yemekhaneye gitmeyip ama odada yemek yiyenleri , elinden gelen tüm psikolojik baskıyı çalışanlara yapamları , hatta ve hatta şirket cihazlarını çalanları gördüm. ancak bu yorumlarda gördüklerim hep tam tersi :) ne yediniz ve doymadınız be kardeşim. bu gözler ilkokul mezunu olup tgs de işe başlatılan , sonra da anadolu ajansında gazeteci olan tipler gördü :) çokta şey yapmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Kafayla ~ 10 ay önce
Bu Kafayla THY ne yapmaya çalışıyor çalışıyor, bilmiyorum. Her departmanın ayrı bir değeri, ederi vardır. Hepsini dibe çektiğinizi sandığınız gün kendinizi dipte bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thyli olmak istiyoruz ~ 10 ay önce
Eskisi gibi Thy bünyesinde olmak istiyoruz. Gereksiz yere şirket kuruldu genel müdürü ik sı muhasebesi binası hepten masraf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknoloji IK Kararları ~ 10 ay önce
Hepimiz aynı fikirdeyiz teknoloji yönetimine karşı ama boşa konuşuyoruz, yıllık izin planlamasında ve bir çok ik yönetimi kararlarında olduğu gibi bu konuda da çalışan önemsenmeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pandemide ~ 10 ay önce
Düşmeyen maaşlara sayın lütfen. Biz süründük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekin ~ 10 ay önce
Türkiyede tüm teknoloji firmaları full remote biz birde 2 gün geliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bt ~ 10 ay önce
İnşallah fule geçeriz doyumsuzlar. Tabi evden çalışma adı altında takılıyorsunuz. Mesai 7-8 de baslar sizler 11 den önce bilgisayar başına geçmezsiniz. Kaçınız mesai saatlerine riayet ediyor ??? Yakındır ofise geliş günlerinin artacağı
Teknoloji ~ 10 ay önce
TCI gibi %100 iştirak olmayan bir şirket bile hemen prim alırken Teknoloji neden yıl sonu paranın erimesini beklemek zorunda? Gelecek teknolojide, bu insanları kaçırmamalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 10 ay önce
Teknolojide alt yapının gelişmesi gereken bir çok konu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziyaa ~ 10 ay önce
panpiş %30 düştüğü için teknoloji kuruldu, geçişte düşürülmemiş maaşlar ile geçtiniz, üstüne 48 eklersen kümülatifte %85 olur ben mi matematik öğreteyim mühendise? bonus: %30 olan dil primi ekli hali ile geçtiniz, bizde bu sabit 5k kaldı. oradan gelen oranın ekmeğini her zamda yiyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy teknoloji sabır taşı ~ 10 ay önce
Birçok haksızlığa sabrettik yeteri kadar. Bundan sonra teknoloji ederi kadar. Karanlığa küfrediceğinize kalkında bir mum yakın. Herkes bu durumdan sikayetini belli etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000