29 Nisan 2014, Salı 09:40:00

THY TEKNİSYENİNDEN ATATÜRK HAKKINDA ŞOK SÖZLER

Türk Hava Yolları’nda çalışan takkeli cübbeli bir teknisyenin Atatürk hakkındaki hakaret içeren sözleri sosyal medyada tepki çekti. İşte haddini aşan o teknisyenin o sözleri...
  • Ne yazsak boş, o nedenle Allah'a havale ediyorum. Atatürk'ü sevmeyen ya da saygı duymayan bir insanla ne konuşulur...
  • atatürkçülerin ne kadar gerici ne kadar bağnaz ve sabit görüşlü insanlar olduğunu bu haberden ve yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz... Bunlar düşünce özgürlüğü kendileriyle çelişene kadardır işte bakın görün. Kemal paşanın canı cehenneme ateşi bol olsun... Siz de çatlayıp patlayın.. Kemalist ataistler.. Hepiniz geberip gidince görüceksiniz atanızı putunuzu..
  • Allah seni kahretsin Ataturku kani bozuklar beyin ozurluler hayinler sevmez ATAM Nurlar icinde yatsin Amiiiiiiiiin
  • seni hangi şeyh bademledi..? daha da beteri, insan babasının kim olduğunu bilmeyince işte böyle bir tip oluyor demek ki.. Ruhlarını şeytana satmış bu müslüman bozuntuları, yarın öbür gün uçaklardaki civataları gevşetecekler..ve kimse bunlardan hesap soramayacak.
  • çok ayıp seviyesizce bir yorum. müslüman ölen kişinin kötü de olsa (ki varsa) ameli hakkında konuşmaz. riyakarlık had safhada ne yazık ki.
  • Allah böyle insanlardan yurdumuzu, milletimizi korusun.
  • Zavallı cahil adam.Aklını kaybetmiş
  • özken
  • Mustafa Kemal herkese lazım
  • Isteyen istedigini der laikler catir catir peygambere kufur ediyoken kaptanlar Allahimiza dimize imanimiza sovup duruyoken. Bas ortulu kadinlara sıkma baş sakallilara terorist diye hitap ediliyorsa. Ha birde basini kapatan hostes icin onceden cok guzel aydinlik bir insandi sonradan boyle bisey oldu diyenler varken ataturke laf edince boyle oluyo sanirsam. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ortada da bi hakaret yok gaza gelmeyin.

THY Teknik A.Ş’de teknisyen olarak görev yapan Fatih Yeşilova, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Atatürk’e hakaretler yağdırdı.

THY’de çalışan bir başka personelin Pakistan’da çektiği ‘ Ataturk Avenue’ fotoğrafının altına hakaret içeren yorumlan yazan Yeşilova, Atatürk için ‘ Cehennem Lideri’ ifadesini kullandı.

“Allah Pakistanlılar’a akıl fikir versin bizi de onları da bu beladan kurtarsın” diyen Yeşilova’ya anında tepkiler gelse de hakaretlerini sürdürdü.

Fotoğraf altına yapılan yorumlarda kendisine yönelik eleştiriler gelince hakaretin dozunu daha da artıran Yeşilova,  “Tevbe dinen yasak olan bisey yapılıp pişman olunduğunda söylenir. Asıl bu adamı (Atatürk’ü kastediyor) sevenlerin tevbe etmesi lazım. Çünkü bu adam ALLAH ve RASULUNE savaş açmış keferenin biridir. Bir müslümanın hem peygamberi hem Ebu Cehili sevmesi gibidir. ALLAH şerrinden korusun” sözlerini sarfetti.

Bir yorumcunun Atatürk için, ‘ Tüm dünyanın kabul ettiği lider’ tanımlamasına da göndermede bulunan THY teknisyeni, “ Cehennem Lideri” diyerek Atatürk’e bir kez daha hakaret etti.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre, THY teknisyeni Fatih Yeşilova’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik bu sözlerinin kurum içinde birçok çalışanda rahatsızlık yarattığı ve hakkında şikayetlerde bulunulduğu öğrenildi.







©AirportHaber.com ÖZEL

THY TEKNİSYENİNDEN ATATÜRK HAKKINDA ŞOK SÖZLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (282)

ne yazalım ~ 2 yıl önce
Ne yazsak boş, o nedenle Allah'a havale ediyorum. Atatürk'ü sevmeyen ya da saygı duymayan bir insanla ne konuşulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühendis ~ 6 yıl önce
atatürkçülerin ne kadar gerici ne kadar bağnaz ve sabit görüşlü insanlar olduğunu bu haberden ve yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz... Bunlar düşünce özgürlüğü kendileriyle çelişene kadardır işte bakın görün. Kemal paşanın canı cehenneme ateşi bol olsun... Siz de çatlayıp patlayın.. Kemalist ataistler.. Hepiniz geberip gidince görüceksiniz atanızı putunuzu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulden ~ 8 yıl önce
Allah seni kahretsin Ataturku kani bozuklar beyin ozurluler hayinler sevmez ATAM Nurlar icinde yatsin Amiiiiiiiiin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 8 yıl önce
seni hangi şeyh bademledi..? daha da beteri, insan babasının kim olduğunu bilmeyince işte böyle bir tip oluyor demek ki.. Ruhlarını şeytana satmış bu müslüman bozuntuları, yarın öbür gün uçaklardaki civataları gevşetecekler..ve kimse bunlardan hesap soramayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öner ~ 8 yıl önce
çok ayıp seviyesizce bir yorum. müslüman ölen kişinin kötü de olsa (ki varsa) ameli hakkında konuşmaz. riyakarlık had safhada ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alperen ~ 8 yıl önce
Allah böyle insanlardan yurdumuzu, milletimizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semra Çorlu ~ 8 yıl önce
Zavallı cahil adam.Aklını kaybetmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertunga ~ 8 yıl önce
özken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muti ~ 8 yıl önce
Mustafa Kemal herkese lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isteyen ~ 8 yıl önce
Isteyen istedigini der laikler catir catir peygambere kufur ediyoken kaptanlar Allahimiza dimize imanimiza sovup duruyoken. Bas ortulu kadinlara sıkma baş sakallilara terorist diye hitap ediliyorsa. Ha birde basini kapatan hostes icin onceden cok guzel aydinlik bir insandi sonradan boyle bisey oldu diyenler varken ataturke laf edince boyle oluyo sanirsam. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ortada da bi hakaret yok gaza gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mete ~ 8 yıl önce
cehennem lideri diyenler hep böyle sarıklı külahlı insanlar sen de öylesindir aynı inanç aynı külah
Amigo ~ 8 yıl önce
İşinize gelen hakaret isinize gelmeyen değil
erdal ~ 8 yıl önce
Atatürk' e sövmek hakaret değil öğlemi, o küfrettiğiniz dünya lideri olmasaydı acaba sen şimdi olurmu idin bir düşün bakalım kara cahil
Semra Çorlu ~ 8 yıl önce
Yazık, yakın tarihimizi okumuş ama hiç anlamamış.İngiliz siyasetine inanıyor.Onların propagandasını neden destekliyorsun?
Aykut ~ 8 yıl önce
Laikleri dinsiz gibi lanse etmenden hiç bir halt bilmediğin ortaya çıkıyor. Bu soysuzu ancak diğer soysuzlar savunur.
Yasemin ~ 8 yıl önce
Senin gibi gerici fındık beyinliler bile Atatürk gibi büyük bir lider sayesinde önce insan sonra vatandaş yerine konuldu ve istedikleri yerde rahatça hastalikli düşüncelerini konuşabilme imkanına sahip oldular.. Bu ülkeyi Atatürk kurdu..Bundan rahatsız olan ne kadar sakallı cübbeli burkali sikma bas o. amip varsa s. olup bu ülkeyi terk etme hakkına da sahipler.. bunu o tek hücreli beyninize sokun!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000