26 Haziran 2009, Cuma 10:55:45

THY TEKNİSYENİ GÖZYAŞLARI İLE KARŞILANDI

Eşi ile gittiği Phuket adasında boğularak hayatını kaybeden THY Teknisyeni Deniz Çoban’ın cenazesi Türkiye’ye getirildi. Cenazenin uçaktan indirilişi sırasında gözyaşı ve hüzün vardı.
  • Hepimizin basi sagolsun talihsiz bir sekilde kaybettik kendisini. Allah tan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.
  • nur icinde yatsin mekani cennet olsun geride kalan yakinlarina sabir metanet ve bassagligi dilerim sb/tu
  • Allah rahmet eylesin.Diger THY calisanlari,lutfen yabanci bir ulkeye giderken daha dikkatli olunuz.Turkiye de geride neler biraktiginizi asla unutmayiniz.Tabiki ecelin onune gecemeyiz.Fakat ihtiyatli olmakta fayda goruyorum.
  • Allah Rahmet Eylesin Geride bıraktıklarına sabır diliyorum. E.D.
  • Rahmetliyi hiç tanımam ama genç yaşta bu şekilde ölmekte hiç yakışmıyor. Nur içinde yatsın. Allah ailesine sabır ihsan eylesin.
  • Ah be kardeşim. Bilmediğin denizde hem de o şekilde dalgalıyken ne işin var. Ama tabii herkesin de bir kaderi var.
  • Ben Denizi Tamir atelyesinde kısa çalışma süresinde tanındım. Masalarımız yan yana olduğu için tatlı zamanlarımız olmuştur. Çok iyi bir arkadaştı. Allah mekanını cennet eylesin. Tüm arkadaşlarına ve ailesine allah sabır versin. Halil Yavuz

Tayland’a eşi ve arkadaşıyla tatile giden THY teknisyeni Deniz Çoban’ın cenazesi THY uçağı ile bu sabah saat 05.00’ta Bankok’tan İstanbul’a getirildi.

Genç teknisyenin cenazesini Atatürk Havalimanı’nda yakınları, çalışma arkadaşları ve THY Aile Destek Birimi yetkilileri karşıladı.  

Eşiyle birlikte güle oynaya gittiği tatilden gözyaşları içerisinde dönen Özlem Çoban, “Eşimi geri getirin. Denizimi geri verin” diyerek gözyaşı döktü.

Genç teknisyenin tatil arkadaşı THY çalışanı Kenter Güçlü de talihsiz kazayı şöyle anlattı: “Denizde yüzerken deniz ve kum aynı zamanda bizi içeri çekti. Kurtulmaya çalıştık. Ben de denizdeydim. Ben Özlem’i biraz dışarıya çıkartabildim. O çıkınca yardım çağırdı. Deniz biraz açılmıştı. Onu kurtarmaya gittim. Ama dalgalar o arada büyüdü ve Deniz iyice açıldı”

Galeri için tıklayın...Yardıma gelen bir kişinin sörf tahtasına tutunduğunu anlatan Güçlü şunları söyledi. “Ben ona tutundum. Denizi de almaya çalıştık. Bu sırada üç kişi daha geldi. Deniz çok su yuttu. Tam kurtarılacak derken, dibe doğru gitmeye başladı. Çektiler çıkardılar. Ama sudan çıkartmaları biraz uzun sürdü. 20 dakika boyunca Deniz’i kurtarmaya uğraştılar. Çok dalga olduğu için yardıma gelenler zorlandılar. Jet-ski ile kurtarmaya geldiler. Jet-ski bile dalgalardan dört kez ters döndü. Deniz’i dışarıya çıkardıktan sonra kıyıda kalp masajı ve suni teneffüs yaptılar. Ancak maalesef kurtulamadı.” 

Deniz Çoban’ın cenazesi Atatürk Havalimanı kargo terminalinden alınarak otopsi için Adli Tıp’a götürüldü.

Cenazenin getirilişi sırasında ortaya çıkan dramatik görüntüler bu akşam saat 20:00’de Airport TV Ana Haber’de…

THY TEKNİSYENİ GÖZYAŞLARI İLE KARŞILANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Hepimizin basi sagolsun talihsiz bir sekilde kaybettik kendisini. Allah tan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nur icinde yatsin mekani cennet olsun geride kalan yakinlarina sabir metanet ve bassagligi dilerim sb/tu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Diger THY calisanlari,lutfen yabanci bir ulkeye giderken daha dikkatli olunuz.Turkiye de geride neler biraktiginizi asla unutmayiniz.Tabiki ecelin onune gecemeyiz.Fakat ihtiyatli olmakta fayda goruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah Rahmet Eylesin Geride bıraktıklarına sabır diliyorum. E.D.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rahmetliyi hiç tanımam ama genç yaşta bu şekilde ölmekte hiç yakışmıyor. Nur içinde yatsın. Allah ailesine sabır ihsan eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ah be kardeşim. Bilmediğin denizde hem de o şekilde dalgalıyken ne işin var. Ama tabii herkesin de bir kaderi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Denizi Tamir atelyesinde kısa çalışma süresinde tanındım. Masalarımız yan yana olduğu için tatlı zamanlarımız olmuştur. Çok iyi bir arkadaştı. Allah mekanını cennet eylesin. Tüm arkadaşlarına ve ailesine allah sabır versin. Halil Yavuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000