29 Mayıs 2014, Perşembe 11:22:11

THY TEKNİK'TEN 5 YILLIK İMZA

Air Arabia, uçak komponentleri bakım ve yedek hizmetleri için Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ni seçti.
  • 5yıl dolmadan iptal olur
  • Arap olmuş Avrupalı olmuş farketmez. Para nerdeyse oraya gidilir. Tekniğin kendi kalitesini artırıp büyük Arap ve Avrupalı şirketlerle daha çok anlaşma yapması lazım. AO'ya göre geride kaldı büyüme hızında.
  • Yooo 2014 te yaptiginiz en onemli atilim celik isi haboma sokmak degilmi ?
  • Sizde var Şşçok adam bizde var Şşçook paraaa ee haydin mafiş yallah..Siz veriyor çalışanlara az para biz saçıyor size kumlaa paraa..
  • AirArabianın Hatay-Şarjah seferlerine SHGM izin vermedi..Seferler ne zaman başlayacak acaba..Bilen varsa yazsın lütfen..
  • Arap yöneticiler bile artık badem bıyığı bırakmış sende bırak badem bıyığı temel bey
  • Hangarın ortasında işçilerinin karşısında göbeğini kaşıyan genel müdürü olan şirkete yatırım yapın biraz iyice soyutladınız kendinizden

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Air Arabia arasında Uçak Komponentleri Bakım ve Yedek Hizmetleri alımına yönelik 5 yıl süreli anlaşma imzalandı.

İmza töreninde Air Arabia Group CEO’su, Adel Abdulla Ali,  Air Arabia olarak Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin hizmet kalitesine duydukları güvene ve bölgenin lider bakım onarım şirketi Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’den alacakları geniş kapsamlı uçak komponentleri bakım hizmetinin Air Arabia açısından önemine değindi. Adel Abdulla “Kaliteli hizmet anlayışı ve zamanında kalkış oranlarındaki başarısı ile tanınan şirketimizin teknik operasyonlarına Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’den alınacak hizmetler büyük katkı sağlayacaktır.” şeklinde görüş bildirdi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Vekili Fazıl Çiftci ise Air Arabia’nın Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ni seçmesinden ötürü memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çiftçi, ayrıca şunları sözlerine ekledi: “Bu anlaşma 2014’te gerçekleştirdiğimiz en önemli atılımlardan biri oldu. Bu uzun dönemli anlaşma ile uçak komponentleri bakım ve yedek hizmetlerinde Ortadoğu’yu da hizmet sahamız içerisine almış olduk. Ayrıca, bu son anlaşma ile uzun dönemli anlaşmalar dâhilinde hizmet sunduğumuz uçakların sayısı 500’ün üzerine çıkmış oldu.”

Yakın zamanda Savunma Sanayii Müsteşarı olarak atanan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. eski Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Demir ise imzalanan anlaşma çerçevesinde Air Arabia ile uzun dönemli bir işbirliğinin kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Demir ayrıca, “Air Arabia’nın Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin sunmuş olduğu uçak komponenti bakım ve yedek hizmetlerini tercih etmesi bizim için önemli bir adım olmuştur. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin kurulmasından bu yana dünyanın önde gelen bakım onarım kuruluşlarından biri olmasına büyük önem verdik ve her geçen sene üzerine önemli başarılar ekleyerek bugünlere getirdik. Bu anlaşma, geçmişten bu yana sürekli gelişmeye verilen önceliğin en değerli ödüllerinden biri olmuştur.” dedi.





THY TEKNİK'TEN 5 YILLIK İMZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Airwolf ~ 10 yıl önce
5yıl dolmadan iptal olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ru Muz ~ 10 yıl önce
Arap olmuş Avrupalı olmuş farketmez. Para nerdeyse oraya gidilir. Tekniğin kendi kalitesini artırıp büyük Arap ve Avrupalı şirketlerle daha çok anlaşma yapması lazım. AO'ya göre geride kaldı büyüme hızında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yooo 2014 te yaptiginiz en onemli atilim celik isi haboma sokmak degilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elarabiyya ~ 10 yıl önce
Sizde var Şşçok adam bizde var Şşçook paraaa ee haydin mafiş yallah..Siz veriyor çalışanlara az para biz saçıyor size kumlaa paraa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 10 yıl önce
AirArabianın Hatay-Şarjah seferlerine SHGM izin vermedi..Seferler ne zaman başlayacak acaba..Bilen varsa yazsın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arap yöneticiler bile artık badem bıyığı bırakmış sende bırak badem bıyığı temel bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göbekli Adam ~ 10 yıl önce
Hangarın ortasında işçilerinin karşısında göbeğini kaşıyan genel müdürü olan şirkete yatırım yapın biraz iyice soyutladınız kendinizden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000